Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat çok yazmıyordum.Benim kafamı kurcalayan bi konu var... ben yaklasık 1 senedir bi çocuktan hoşlanıyordum hatta hoşlanmaktan daha öte ama arkadaş olduğumuz için pek belli edemiyordum.Son zamanlarda baya yakınlaştık ve bana artık 'biz' olmak istediğini söyledi tabi bende istediğimi söyledim ve ilişkiye başladık... Şimdilik herşey süper gidiyor ama erkek arkadaşım şimdiye kadar o kadar çok kızla çıkmış ki kime sorsam o çocuk seni üzer diyor
ben 20 yaşımdayım ve ondan önce 1 kişiyle çıktım yani bu konularda tecrübesizim diyebilirim... Ve onunla her konuşmamızda benim hakkımda çok şey duyacaksın ama lütfn bana sor diyor eğer 1 haftalık ya da aylık bi ilişki isteseydim senin gibi bi insanla birlikte olmazdım, başka birisiyle olurdum dior. böyle söylemesi biraz güven veriyor ama yinede etraftakilerin söyledikleri sürekli aklımda ve bana ne zaman güzel bi söz söylese inandırıcı gelmiyor daha öncekilere de hep aynı şeyleri söylediğini düşünüyorum. açıkçası mutlu olmam gerekirken düşüncelerimle anı mahvediyorum
Ve bazı hareketlerinde çok rahat daha başlayalı 2 gün olmuştu elimi tuttu sarıldı ben çok erken olduğunu düşünüyorum ama ona bu tarz şeyler normal geliyor ne yapıcm bilmiyorum
Sizce nasıl davranmam gerekiyor etraftakilere kulaklarımı tıkayamıyorum ama ondan da vazgeçemiyorum