Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maaşallah ne güzel bir ilişkin var, Allah nazarlardan saklasın inşallah.
Sıkma tatlı canını sakın, benim ablamla erkek arkadaşı taa liseden beri çıkıyorlar, 8 yıl oldu, lise üniversite bitti, bu sene yazın nişanlanacaklar nihayet, sen düşün artık.
4 küsür yıldır birlikteyiz okulumuzda bitti nişan sürecşndeyiz şimdi. üstelik bizim sizin gibi öutlu bi ilişkimizde olmadı o ilk 7 ayda 7000 kere ayrılıp barışmışızdır da üstelik. buna rağmen hala birlikteyiz yani siz bize göre 1 - 0 öndesiniz. 7 aydır berabersiniz ve hala çok mutlusunuz umarım allah bu mutluluğunuzu daim eder inşallah sen sıkma canını boşuna oluruna bırak