Çok teşekkür ederim.Haklarınızı alabilmeniz çok güzel bu durumda olanlara da cesaret verir.
İnşallah kötü günler geride kalmıştır sizin için artık, mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum.
Tşkler.Çok sağolun.gözünüz aydın
Aynen sizin dediğiniz gibi.Bunları burada paylaşmak istedim ki,kadınlar olarak elele verip haklarımıza sahip çıkalım.Erkekler herşeyi yapma hakkına sahipmiş gibi hissedemesin asla.Haklarınızı alabilmeniz çok güzel bu durumda olanlara da cesaret verir.
İnşallah kötü günler geride kalmıştır sizin için artık, mutluluk, huzur ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum.
Aynen.Asla ezemeyecekler.Allaah. Hop hop hop yaşasın kadınlara özgürlük
İnşallah amin.Allahım herkesin gönlüne göre versin.Çok sevindim sizin adınıza :)
Bundan sonra daha da mutlu olun inşallah :)
Arkadaşlar sevincimi sizinle paylaşmak istedim.Artık kuşlar kadar özgürüm.Bugün boşandım.Ve bütün haklarımı aldım.Çok mutluyum.Şükürler olsun ki yüce rabbim herşeyi görüyor ve gönlünüze göre veriyor.Siz siz olun erkeklerden korkmayın ve asla hakkınızı yedirmeyin.Ben yaptım ve başardım.Bu boşanma dönemlerinde yaşadığım ve edindiğim tecrübeleri seve seve isteyenlerle paylaşırım.
Çok sağolun.Mubarek günde boşandım ve çok huzurluyum.Umarım darısı isteyenlerin başına.Aminbu mübarek günde her şey gönlünüzce olsun hayırlı olsun.
senin adina cok sevindim umarim bundan sonra hep böyle mutlu olursun[/QUOİ
İnşallah hepimiz mutlu oluruz.
Çok teşekkürler.Umarım bütün kadınlar böyle davranır ve bizlerde örnek oluruz.Hayırlısı olur inşallah, çok mutlu olmanızı dilerim. :)
Korkmayıp, sinmeyip hakkınızı aradığınız için ayrıca tebrik ediyorum. :)
senin adina cok sevindim umarim bundan sonra hep böyle mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?