Çok Mutluyum.. Hala Oldum Hala ....

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.908
213.807
1.423
60
Çok mutlu ve heyecanlıyım bugün sabah 10 da kardeşimin eşi doğum yaptı bir erkek bebekleri oldu :sm_cool:
Epidural doğum yaptı aslında yarın olacaktı doğum dün gece suyu gelince hemen hastaneye gelmişler sabahta doğum gerçekleşmiş. :teytey:
4.yeğen oldu bu çok merak ediyorum şimdiden 3 kilo doğmuş durumuda şu anda iyiymiş..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:a

Gözün aydın canım. Hala olmak keyiflidir bilirim.
Allah bebeğinize analı babalı, sağlıklı, mutlu bir ömür versin.

gözünaydın handan abla. allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin.

Çok sağol ecem benim amin inşallah kaydirigubbakcemile3

gözün aydın abla. allah analı babalı büyütsün

Teşekkürler canım benim kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın canım. Hala olmak keyiflidir bilirim.
Allah bebeğinize analı babalı, sağlıklı, mutlu bir ömür versin.

SAağol anuşkacım evet ya keyiflide uzaktalar işte gidecem ama görmeye çok merak ediyorum şimdiden kaydirigubbakcemile3

Gözünüz aydın canım...a.s.

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah .

Halalar çok sevilir çok şanslısın Şeniz

Teşekkürler mavicim sağolasın inşallah öyledir ya 4.kez hala oldum kaydirigubbakcemile3

Allah analaı babalı büyütsün hayrlı evlat olsun inşallah. bend eikince kez hala oldum. yiğen sevgisi başka oluyor helede sana benzeyınce cokkkk baska

Ne mutlu sana ailene tebrik ederim Sağlıkla büyüsün işallah ömrü uzun bahtı açık olsun :Saruboceq:

Çok teşekkürler eylülcüm inşallah çok sağlıklı bir bebek olur ablasıda doğduğunda sıkıntı yaşamıştı çünkü yeni doğan sarılığ çıkmıştı...

ablacım allah analı babalı HALALI BÜYÜTSÜN:) sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olur işallah ....

Sağol eylemcim inşallah canımcım darısı sana olsun

Allah analaı babalı büyütsün hayrlı evlat olsun inşallah. bend eikince kez hala oldum. yiğen sevgisi başka oluyor helede sana benzeyınce cokkkk baska

Çok teşekkürler canım benim 4 oldu çok seviliyorlar heleki küçükler daha başka seviliyor

canım benim hayırlı olsun.allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

Ablacım Allah analı babalı buyutsun cok sevındım.. Gozunuz aydın olsun...

Amin ebuşum çok teşekkürler kaydirigubbakcemile3 seninde güzl haberlerini bekliyoruz yeğenim bir gelsin dünyaya :ecrin_bebek:

gözünüzaydın olsun.
Allah sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin. halasına benzesin inşallah:))))

Sağol canım benim darısı sana inşallah hadi yap şu düğünü hemen yeğen haberleri bekliyoruz ablası çok süslü 5 yaşında kime çektiyse kaydirigubbakcemile3

ablacım çok sendim ömrü uzun olsun

Sağol bitanem amin inşallah sağlıkla büyüsün de kaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın ablacım allah analı babalı büyütsün

Çok teşekkürler fıstığım darısı sana olsun inşallah çok keyifli bişey hala olmak birde görebilsem gidecem ama yanlarına kaydirigubbakcemile3

gözün aydın ablacım

Sağol kuzukapamam darısı sana olsun inşallah elini çabuk tutarsın artık kaydirigubbakcemile3

canım benim hayırlı olsun.allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

Canım çok teşekürler ederim darısı torunlarımıza demi egemcim artık vakityakliaşıyor kaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın...çok güzel bir duygu insan kendi çocuğu gibi seviyor:ecrin_bebek:

Çok teşekkürler sağol canım kesinlikle öyle çok seviliyorlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…