Çok mutluyum işten çıkarıldım (!)

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Her şey iyi gidiyordu, evraklarımı hazırladım, maaş hesabım açıldı hatta bizzat şirket arabasıyla gönderdiler. Hızlı halledebileyim diye.
Her gün sorarlardı alışabildin değil mi bi sorun yok diye.
Deneme süresi olarak 2-3 gün dediler. Noldu peki ? 2 hafta oldu ve çıkışımı verdiler.
Hafaiçide gelir evraklarımı geri alırmışım. - Peki o zaman oldu.
Neden diye bile diyemedim. Aslında nedenini de tahmin edebiliyorum.
İşe girdiğim 3. günde bir çalışanla takıştım. Üstüme geldi beni laflarıyla ezmeye çalıştı. Bende aman babing işi zor buldun kapat çeneni karşılık verme diyemedim. Beyfendinin zoruna gitmiş herkesin içinde ona karşı cevap vermem. Beni orda barındırmıcakmış o görecekmiş vs vs bir sürü laflar. Patronlada arası iyi olan tiplerdenmiş zaten. Bunları öğrendikten sonra 1 saat sonra çıkışını veriyoruz dendi bana.
Artık iyice pes'lerdeyim. İş beni bulursa bulur. Artık hiçbir çabam olmayacak çünkü yoğun şekilde bıkmışlığım ve yorgunluğum var. Pes ettim. Beni arayacaklarmış evraklarımı gelip almam için. Kapattım telefonumıuda. Kimseyle konısacak takaatim kalmadı.

Ya çok kötü olmuş iş dünyası nasıl acımasız bir dünya .. bir kaç yerde de senin işi bulmak için baya uğraştığını okumuştum, hatta yazdigin bir yöntemi denemistim. Ben de iş konusunda çok umutsuzum okul bitti hem arıyorum hem de bekliyorum.. hakkını aramak için ne yaparsın bilemiyorum, bilenler vardır burada belki. Varsa peşini bırakma ve şunu unutma adalet er ya da geç yerini bulur..

Her şey iyi gidiyordu, evraklarımı hazırladım, maaş hesabım açıldı hatta bizzat şirket arabasıyla gönderdiler. Hızlı halledebileyim diye.
Her gün sorarlardı alışabildin değil mi bi sorun yok diye.
Deneme süresi olarak 2-3 gün dediler. Noldu peki ? 2 hafta oldu ve çıkışımı verdiler.
Hafaiçide gelir evraklarımı geri alırmışım. - Peki o zaman oldu.
Neden diye bile diyemedim. Aslında nedenini de tahmin edebiliyorum.
İşe girdiğim 3. günde bir çalışanla takıştım. Üstüme geldi beni laflarıyla ezmeye çalıştı. Bende aman babing işi zor buldun kapat çeneni karşılık verme diyemedim. Beyfendinin zoruna gitmiş herkesin içinde ona karşı cevap vermem. Beni orda barındırmıcakmış o görecekmiş vs vs bir sürü laflar. Patronlada arası iyi olan tiplerdenmiş zaten. Bunları öğrendikten sonra 1 saat sonra çıkışını veriyoruz dendi bana.
Artık iyice pes'lerdeyim. İş beni bulursa bulur. Artık hiçbir çabam olmayacak çünkü yoğun şekilde bıkmışlığım ve yorgunluğum var. Pes ettim. Beni arayacaklarmış evraklarımı gelip almam için. Kapattım telefonumıuda. Kimseyle konısacak takaatim kalmadı.

Gecmis olsun bende senin gibi kiyamet kopsa cenesini tutamayanlardan(d)ım bi sure oncesinr kadar hayatta bi yanlisa goz yummazdim yakin zamanda gecici bi isteydim orda ne ogrendin diye soesalar susmam gerektigini diyebilirim

Üzgunum ama bazi yerlerde donen dedikodulara haksizliklara ikiyuzluluklere vs vs donen bircok seye karsi susman gerekecek yoksa bi yerde tutunmak cok zor

Insallah tez zamanda daha iyisini bulursun

Ya çok kötü olmuş iş dünyası nasıl acımasız bir dünya .. bir kaç yerde de senin işi bulmak için baya uğraştığını okumuştum, hatta yazdigin bir yöntemi denemistim. Ben de iş konusunda çok umutsuzum okul bitti hem arıyorum hem de bekliyorum.. hakkını aramak için ne yaparsın bilemiyorum, bilenler vardır burada belki. Varsa peşini bırakma ve şunu unutma adalet er ya da geç yerini bulur..
Öyle maalesef. Bu da bir deneyim diyorum kendi kendime. Hayatta her şey şuan bizim için bir deneyim. Allah mutlaka o adaleti sağlayacaktır inanıyorum. Ekmek paramla oynandı resmen...

Olan olmuş artık, ayı-dayı-köprü üçlemesini bundan sonra uygulayın.
Gelemiyorum böyle şeylere maalesef. Çünkü önce ki iş yerimde ayı- dayı-köprü meselesini çok uygulamıştım. Onunda bokunu çıkardım sanırım. Tepeme çıkmışlardı. Deneyim sağlaya sağlaya öğreneceğiz artık.

Gelemiyorum böyle şeylere maalesef. Çünkü önce ki iş yerimde ayı- dayı-köprü meselesini çok uygulamıştım. Onunda bokunu çıkardım sanırım. Tepeme çıkmışlardı. Deneyim sağlaya sağlaya öğreneceğiz artık.
Şimdiye kadar 1 kere abartmışsınız, 1 kere hiç yapmamışsınız, kısmet 3.ye artık tam denge tutturmak için.
Olumlu düşünün, olumlu olsun. Gerçekten ben olumlu/olumsuz düşünce gücünü kaç kere test ettim, onayladım.
Not: Maddi konularda, piyango gibi durumlarda işlemiyor. :KK48:

O ne dedi siz ne dediniz

Olayı anlatın da tarafsız bir değerlendirme alın belki de sizin haksız olduğunuz törpülemeniz gereken yerler vardır

Yaw işyeri orası. Ne diye tartışmaya giriyorsunuz? Baktın tartışmaya dönüyor yetiştirmem gereken iş var de uzatma.
Aslında çok ta mühim bi şey değildi. Günaydın demiş bana ben cevap vermemişim. Bir sürü insan var sesinizi algılayamadım kalabalıkta dedim vay efendim şöyle böyle diye diye konuyu uzattı da uzattı. Yok senin dilinde pek uzunmuş demeler felan. Aslında bir nevide hakarete uğradım. Sonra mır mır yaptı içten kendi kendine dönüp cevap dahi vermedim. Ki bunu yapan 60 yaşında bir herif. Ben henüz 21 yaşındayım. Bunun üstünü kapatıp olgunlukla işime devam ederken o bana karşı kinlenmiş meğersem.

O ne dedi siz ne dediniz

Olayı anlatın da tarafsız bir değerlendirme alın belki de sizin haksız olduğunuz törpülemeniz gereken yerler vardır

Masam kapının önündeydi yani benim sırtım kapıya dönük. Pcde işlerime bakıyordum.
Sonra bi kaç sefer günaydın diyen birini işittim. Oda da o kadar kalabalık ki anlatamam herkes bi yandan konuşup iş halletmeye çalışıyor. Ofis ortamı işte. Neyse ben döndüm arkamı baktım. Sana günaydın diyoruz duymuyomusun günaydın denince günaydın denir dedi. Fark ettiyseniz o da çok kalabalık bu kadar insan içinde sizi arkam dönükken nasıl fark edip cevap verebilirim dedim. Seninde dilin baya uzunmuş dedi. Bende evet öyledir dedim. Olay budur bundan ibaret.
Masamın yanına gelipte Babing günaydın şu işi halleder misin dedi de ben mi tınlamadım ?

Şimdiye kadar 1 kere abartmışsınız, 1 kere hiç yapmamışsınız, kısmet 3.ye artık tam denge tutturmak için.
Olumlu düşünün, olumlu olsun. Gerçekten ben olumlu/olumsuz düşünce gücünü kaç kere test ettim, onayladım.
Not: Maddi konularda, piyango gibi durumlarda işlemiyor. :KK48:
Yaş 21 daha yolun başı:KK3:
Önümüzde ki maçlara bakacağız artık

Benim için bir deneyim oldu. Ne kadar ş*refsiz insan varmış onu öğrendim. Daha neler çıkacak karşıma.
Senin işini ekmek paranı kaybetmeye sebep olan kaybetti bence onada orası kar kalmaz yanına hiç üzülme Allaha havale et. Rabbim sana bi kapıyı kapatırsa bin kapıyıda açar inşaAllah kolay gelsin canım amin

Gecmis olsun bende senin gibi kiyamet kopsa cenesini tutamayanlardan(d)ım bi sure oncesinr kadar hayatta bi yanlisa goz yummazdim yakin zamanda gecici bi isteydim orda ne ogrendin diye soesalar susmam gerektigini diyebilirim

Üzgunum ama bazi yerlerde donen dedikodulara haksizliklara ikiyuzluluklere vs vs donen bircok seye karsi susman gerekecek yoksa bi yerde tutunmak cok zor

Insallah tez zamanda daha iyisini bulursun
Önce ki iş yerimde çok sustum ve ezildim. Daha fazla bunu yapmak istemiyorum...

İlk iş deneyimimde ben de aynısını yaşamıştım. Oraya imalat sorumlusu olarak girmiştim ve bir eleman başka bir kadın elemana tacizde bulunuyordu. Kadın sürekli ağlayıp benden yardım istiyordu. Bir gün o adamla tartıştım kadının yanından git işine bak dedim bi de ben amirleriydim. Halbuki bunların ilişkileri varmış ikisi birleşip beni şikayet ettiler genel Müdüre. Ve hiç kimse yanımda olmadı. Eski amirleri geri gelsin diye yapmışlar. Aylarca aglamistim ben kadına insanlık yaptım bu nasıl adilik diye

Ve öğrendim ki işyerinde asla fazla samimiyet olmayacak ve asla tartışmaya gitmeyip ortamı terkedeceksin..

İlk iş deneyimimde ben de aynısını yaşamıştım. Oraya imalat sorumlusu olarak girmiştim ve bir eleman başka bir kadın elemana tacizde bulunuyordu. Kadın sürekli ağlayıp benden yardım istiyordu. Bir gün o adamla tartıştım kadının yanından git işine bak dedim bi de ben amirleriydim. Halbuki bunların ilişkileri varmış ikisi birleşip beni şikayet ettiler genel Müdüre. Ve hiç kimse yanımda olmadı. Eski amirleri geri gelsin diye yapmışlar. Aylarca aglamistim ben kadına insanlık yaptım bu nasıl adilik diye

Ve öğrendim ki işyerinde asla fazla samimiyet olmayacak ve asla tartışmaya gitmeyip ortamı terkedeceksin..
Oha diyorum sadece affedersin ama. Daha neler duyacağım acaba. Millet manyak olmuş...
Belkide benim için hayırlısı oldu. Çalışma arkadaşlarımda olaydan sonra beni çok uyardılar. Kafayı sana takmış bu konuşma sakın muhattap olma diye. Sonra olayllar patlak verdi. Çokta cins bir insanmış öyle demişlerdi. Her şeyi patrona yetiştirirmiş. Devam etseydim belki orda ağzımın tadı olmayacaktım mutsuz olacaktım. Hayırlısı buymuş demek ki.

Off ya valla su is hayatindan biktimm anladim ki komple bikmis millet. Buna sebep olanlarin topu Allahindan bulsun. Benimde cok memnun oldugum bir isim var(di). Bizim ofise bir kiz gelip gidiyodu is ariyodu haline üzülüp saga sola haber vermistim simdi ben dogum iznindeyim yerime onu almislar ben geri donmeyeyim diye neler neler dedi çocuğum dinc degilmis gece beni uyutmazmis vs. Dersimi aldim yilbasinda is basi yapicam ama istenmeyen kisi oldum bile cok duramayacagim galiba

Back
X