Saç Uzatma Yöntemleri Çok mutluyum saçımın bir ayda bu kadar uzaması :)

loryn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
69
0
46
İstanbul
İyi akşamlar kızlar nasıl mutluyum anlatamam saçımın rengini açtım ve buraya koymak için resim çektim ve 1 ay önceden kestirip uzamayı farketmek için çektiğim bir resim daha vardı işte karşılaştırdım sonuç bu sizcede güzel uzamamışmıı ? çook mutluyum :)

:nazar: :3::8::21:

şaka gibi 1 ayda bu kadar uzaması mümkünmü yahuuu
ne yaptın söyle bende yapayım :52:

Bana kırılmayında kızmayında ama 1 ayda bi saçın bu kadar uzaması imkansız yanılıyosun bence 3-4 aylık bi uzama olsa inanırımda neyse :31:ne yaptığınızı söyleyin yapayım benımde bi ayda bi karış uzasın bari aylardır canım çıktı yaptığım kürlerden ayda en fazla 1 bucuk cm falan uzuyo :1:

şaka gibi 1 ayda bu kadar uzaması mümkünmü yahuuu
ne yaptın söyle bende yapayım :52:

İnan bende inanamıyorum şimdi farkettim çok şaşırdım siyah saçımı 1 ay önce kestirdim ve uzamasını farketmek için çekip bilgisayarıma kaydetmiştm.başka bi konuda 3 4 gün önce saçlarımı açmak istediğimle ilgili konu açmıştım.2. kez oryal yapıp renk ayrımını yapmak için foto çektim klasörde yan yana denk gelince bende inanamadım farka canım demekki yaptığım bakımlar gerçekten işe yarıyormuş :)
Şampuanımın içine aklına gelebilciek her türlü yağı koydum

Çam terebentin,badem,susam,hint,avakado,jojoba,gliserin ve saf zeytinyağını ayrıca balı katım yağlardan yaklaşık 10ar damla koydum balıda bir kaşık kattım.ayrıca 1 buçuk aydır medobiotin adlı ilacı kullanıyorum sırf saçımı uzatmak için belki bununda etkisi olmuştur.Ben haftada 3 kez banyo yaparım her banyodan önce dax supergro adlı bakım yağını saçıma uyguluyorum bikaç saat bekletip banyoya girip bu yağlardan oluşan şampuanla yıkanıyorum her seferinde.banyodan çıktıktan sonrada ıslak saçımın uçlarına 1kaç damla jojoba ve 1kaç damla avakadoyu sürüyorum.

Umarım yardımcı olmuşumdur :) Herkes istediği saçlara kavuşur umarımm :)
:nazar: :8: :21:

Bana kırılmayında kızmayında ama 1 ayda bi saçın bu kadar uzaması imkansız yanılıyosun bence 3-4 aylık bi uzama olsa inanırımda neyse :31:ne yaptığınızı söyleyin yapayım benımde bi ayda bi karış uzasın bari aylardır canım çıktı yaptığım kürlerden ayda en fazla 1 bucuk cm falan uzuyo :1:

Bende çok şaşırdım canım hatta yağları alırken hiç umudum yoktu benimde canım çıktı saçlarımı uzatıcam diye ama sonunda olduu :)

mucize gibi yaa süper :52:

bencede canım çok mutluyum zaten dediğim gibi benim bugn saç uzatma gibi bi konu açmaya niyetim yoktu saç açmayla ilgili bir konum var oraya resim koyarken farkettim bu kadar uzadığını çünkü zaten 1 aydr bakm yapıyorum ben ara ara bakım yapardım sinemekli kürü denedim 2 3 kere yaptım kokusundan gına geldi uzamayıda farketmeyince sıkıldım bıraktım ama bunlarda istikrarlı oldum zaten şampuanın içinde olduğu için insan zorlanmıyo

Son düzenleme:
Bende çok şaşırdım canım hatta yağları alırken hiç umudum yoktu benimde canım çıktı saçlarımı uzatıcam diye ama sonunda olduu :)
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemez :31: sevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm saçlarımın belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr :5:

Eklentiler

• $Fotoğraf0933.webp
    $Fotoğraf0933.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 1.416
Son düzenleme:
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemez :31: sevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm şuankı boyu bu kadar saçlarımın Eki Görüntüle 385478 belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr :5:

canm valla ben bilmiyorum ben 1 aydır yapıyorum sonuç bu belkide ilaçla beraber yaptığım bakımında etkisi olmuştur çünkü dediğim gibi hem dax hem ilaç hemde şampuanımdaki bal ve yağlar.

:19:
İyi akşamlar kızlar nasıl mutluyum anlatamam saçımın rengini açtım ve buraya koymak için resim çektim ve 1 ay önceden kestirip uzamayı farketmek için çektiğim bir resim daha vardı işte karşılaştırdım sonuç bu sizcede güzel uzamamışmıı ? çook mutluyum :)

:nazar: :3::8::21:

Birak 1 ayda 3 ayda bile benim saclarim bu kadar uzasin sevincten havalara ucardim inan. 1 ayda 1 karis uzamis muthis bir sey bu:53: Yazdiklarina bakilirsa saclarin yikamadan once, yikarken ve yikadiktan sonra bile hep yagli. Diger bir degimle saclarindan yagi hic eksik etmiyorsun. Inanilir gibi degil ama guzel uzamis canim, darisi benim ve uzatmaya calisan digerlerinin saclarinaa:46:

dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemez :31: sevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm saçlarımın belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr :5:

Saclarin cok saglikli ve cok guzel gorunuyor canim. Rengini de cok begendim biraz bilgi alabilir miyim acaba? :)

Evet yıkamadan önce, yıkarken , yıkadıktan sonraa... Hep yağlı bakım..
Üstüne bide hap. Çok güzel uzamışta, bence şampuanın bitince 1-2 hafta ara ver.

valla bravo çok güzel uzamış, ben sadece turp suyu yaptım ve şampuanıma bepanten kırdım, iki cm falan uzadı :)

Yağlar tamam da peki bu hap kollardaki veya bacaklardaki diğer kıl köklerini uzatmıyormu ?
Saç uzatalım derken kıllı olmayalım :1::1::1:

:19:

Birak 1 ayda 3 ayda bile benim saclarim bu kadar uzasin sevincten havalara ucardim inan. 1 ayda 1 karis uzamis muthis bir sey bu:53: Yazdiklarina bakilirsa saclarin yikamadan once, yikarken ve yikadiktan sonra bile hep yagli. Diger bir degimle saclarindan yagi hic eksik etmiyorsun. Inanilir gibi degil ama guzel uzamis canim, darisi benim ve uzatmaya calisan digerlerinin saclarinaa:46:

amin canım ama banyodan çıktığımda sadece bir iki damla uyguluyorum dediğim yağlardan fön düzleştirii vs. uyguladığımda yıpranma yanma kırılma olmasın diye.

Evet yıkamadan önce, yıkarken , yıkadıktan sonraa... Hep yağlı bakım..
Üstüne bide hap. Çok güzel uzamışta, bence şampuanın bitince 1-2 hafta ara ver.

canım hiç yağlı bi görüntü olmuyo zaten banyoda bütün yağlar akıyo ama çıktıktan sonra uyguladığım sadece uçlarına bir veya 2 damlar kadar o yüzden yağlı görünmüyo zaten hepsi bakım yağı hiç bir zararı yok canım

Yağlar tamam da peki bu hap kollardaki veya bacaklardaki diğer kıl köklerini uzatmıyormu ?
Saç uzatalım derken kıllı olmayalım :1::1::1:

almadan önce bende çok araştırdım o konuda benimde tereddütlerim vardı medobiotin diye bi araştır sende canım istersen.Ben alırken bi arkadaşımın çalıştığı eczaneden aldım özellikle sordum hatta saç ve tırnaklar hariç bi etkisinin olmadığını söyledi allaha şükürler olsun bende de öyle bi durum olmadı :)

Back
X