Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok mutluyum :) tecrübeli annişler bir bakarmisiniz
Merhaba en son adetim 4 temmuzda oldu bebis istiyorduk denedik ve bugün kan verdim değerin 98 cıktı :)) ama kaç haftalık olduğunu değerden anlayabilirmiyiz?
Adete gore hesapladigimda googleden 4haftalik diyor ama bugün doktor daha çok yeni bir iki haftaliktir dedi başkada birşey demedi benimde aklım karıştı ilk hamileligim
Adete gore hesapladigimda googleden 4haftalik diyor ama bugün doktor daha çok yeni bir iki haftaliktir dedi başkada birşey demedi benimde aklım karıştı ilk hamileligim
Takma kafana benim son adetle uyumlu degil gec dollenme olmus muhtemelen ultrasonda kac haftalik oldugunu soyler doktor kan degeri cok onemli degil hayirli olsun
Merhaba en son adetim 4 temmuzda oldu bebis istiyorduk denedik ve bugün kan verdim değerin 98 cıktı :)) ama kaç haftalık olduğunu değerden anlayabilirmiyiz?