Çok mutluyum ve mutluluğuma nazar değmesinden korkuyorum :((

genelde erkekler ilk basta denilmediginde sakladi birsey var havasndalar..ya yasadigin cevre kücük olabilir ama sözlüsünüz yani saklanack birsey degil ki.kist alindi kisti olan ama hamile kalan bircok kisi var ki

Yalan söyeseniz inkar etseniz tamam da. Bu durup dururken söylenecek bişey değil ki. Yine söylüyorum büyütmeyin bnu.
siz bu durumdan çok rahatsızsınız. Bir yolunu bulup konuyu ameliyata getirin ve söyleyip kurtulun. Bu azapla geçmez bu günler. Ne olacaksa da olsun.
Ama lütfen söylerken aynı bu şekilde ezik, suçlu gibi falan söylemeyin. Sıradan diş çektirmişsiniz gibi bir olay gibi rahat anlatın. Tepkisini çekmeyin.

Eğer söylemeye karar verirseniz apandisit ameliyatın da bahsedin bence. Hatta ona da geçirdiği hastalık ameliyat vs. yi sorun bu arada. Madem maksat birbirini tanımak. Böylece bu kist ameliyatına hakkettiğinden farklı bir önem verilmemiş olur.

Ayrıca, birşey hatırladım, benim arkadaş kist ameliyatı geçirdiğinde doktor ona biran önce çocuk sahibi ol demiş (kist tekrarlamasın diye), ama tabi her kist ameliyatı aynı olmayabilir. Sizin doktor böyle bi şeyden söz etmedi sanırım.

Benim esas bu taksirli suç nedeniyle devam eden davaya kafam takılıyor. Bu konuda fikir sormamışsınız ama önceden de yazdığım gibi, dava sonucunda bir ceza alma ihtimaliniz varsa bunu da bilmeli sözlülünüz.

bence aranızda konuştuğunuz bir an mutlaka konusu açılacaktır ve eğer zaten doğru düzgün bir insansa, böyle şeyleri takacağını sanmıyorum, ameliyatın sonucu ne olursa olsun, seven insan böyle bir şey yüzünden vazgeçmez kaldı ki sizin durumunuz gayet iyi, doktorunuza güvenin. büyütülecek bir şey değil bu sürekli aklınızda tutmayın; ama konusu açılırsa da saklamayın bence.
ayrıca bildiğini varsayarsak, erkeklerin çok da fazla anlatacağını sanmıyorum bunu sağa sola. siz ameliyatınızın sonucunu söylediğinde tamam deyip unutacaktır bence :)

simdi soylemeseniz ilerde birgun anlasildiginda soracak size neden soylemedin diye...soylesenizde sanki hani ben boyle boyle bi ameliyat gecirdim ona gore mi kabul et beni bu mantiklami soylemek istiyorsunuz yoksa normal olarak ameliyat oldugunuzumu yani ortada bole konu yokken pat diye soylerseniz olmaz bigun konu acildiginda soyleyin gitsin icinizde rahatlar...:nazar:annesi gile soylermi soylemezmi orasi belli olmaz iste iyice bi taniyip sonradan bahsedin tam emin oldugunuzda...:nazar:

bence bu kadar kasma kendini
birgün sohbet arasında geçirdiğin ameliyatı söyle.sağlık bu sonuçta kimse keyfi ameliyat olmak istemez ki.seni bu sebepten bırakacak değil ya canım:31:

çocuğunun olmasına engel değilse neden söyleyeceksin, gerek yok.
davadan bahsedebilirsin.
Allah nazardan korusun

Yalan söyeseniz inkar etseniz tamam da. Bu durup dururken söylenecek bişey değil ki. Yine söylüyorum büyütmeyin bnu.
siz bu durumdan çok rahatsızsınız. Bir yolunu bulup konuyu ameliyata getirin ve söyleyip kurtulun. Bu azapla geçmez bu günler. Ne olacaksa da olsun.
Ama lütfen söylerken aynı bu şekilde ezik, suçlu gibi falan söylemeyin. Sıradan diş çektirmişsiniz gibi bir olay gibi rahat anlatın. Tepkisini çekmeyin.

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim ebru
Evet ortada yalan inkar yok haklısınız
ama işte erkekler niye söylemedin niye benim haberim yok düşüncelerine kapılıyorlar
evet kazayı ameliyatları dediğiniz gibi büyütmeden anlatcam tabiki ama işte kist ameliyatımda
işte çocuğu olmazsa saçmasapan düşüncelere kapılırsa diye düşünüyorum
gerçi anlatmamda bir sakınca yok çünkü doktorum da sağlığımda hiçbir sorunun yok yumurtalıkların çok şükür iyi demişti
ama işte erkek düşüncesi annesine anlatıp büyür mü o beni düşündürüyor işte
annem de dün akşam boşver söyleme kist olduğunu şimdi sorunlu sanarsa ya seni dedi off hangi çağda yaşıyoruz sanki.. kimin ne olcağını allah bilir yani bu durumu ablası veya annesi de yaşayabilirdi
herkes mide kanaması sanıyor acaba böyle mi devam etsem

İki kez over kist ameliyatı oldum. Sorunluyum annenize göre. Gerçi annenizi de kendince doğrusunu yapıyor sizi koruyor ama gereği yok. Bunu annesine anlatıp olay haline getirecek bir aileye ne kadar severseniz sevin katılmayın daha iyi
Neyse iki kez bu ameliyatı olmaya rağmen hamdolsun 2 tane evlat sahibiyim. İkincisi hiç planlanmamış imkansız ve mucize.
Yani eğer çocuksa mesele tamamen kısmek bunlar.
Eer pko rahatsızlığınız varsa bu sizin çocuğunuz olmayacağı anlamına gelmiyor. Sadece biraz daha zahmetli ve zaman alabalir hamilelik süreci.
Bi de şunu düşünüyorum. Acaba bu evlenmeyi planladığınız kişinin çocuğunun olacağı kesin miymiş? Var mı böyle bişey

Son düzenleme:
simdi soylemeseniz ilerde birgun anlasildiginda soracak size neden soylemedin diye...soylesenizde sanki hani ben boyle boyle bi ameliyat gecirdim ona gore mi kabul et beni bu mantiklami soylemek istiyorsunuz yoksa normal olarak ameliyat oldugunuzumu yani ortada bole konu yokken pat diye soylerseniz olmaz bigun konu acildiginda soyleyin gitsin icinizde rahatlar...:nazar:annesi gile soylermi soylemezmi orasi belli olmaz iste iyice bi taniyip sonradan bahsedin tam emin oldugunuzda...:nazar:

tabiki normal bir şekilde söylemeyi düşünüyorum
öbür türlüsü sanki kusurum var da ona kalmışım gibi bir hdurum gösterir

niye söylüyorsunki anlamadım yada söyleyip söylememekde niye terereddüt ettin..geçirdiğin hastalıkları niye sayasınki helede bi sorun yoksa..zaten durup dururken bu konuyu açman ineğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olabilir.."bak ben böyle bi ameliyat geçirdim ama bişeyim yok ha"demek çok gereksiz.. burda millet silikon ameliyatı oluyoda evleniyolar kocaları anlamıyor söylemiyolar bile..

ameliyat izini görürse evlenince"ya kist vardı aldırdım,ufak bi operasyon"dersin..gayette normal izah edersin..belki anlamaz bile..

siz kompleks yapmışsınız biraz..etrafınızdakilerde aman hatun kişinin hastalıkları söylenmez diye hassasiyet oluşturmuş sizde.. ya biri duyarsa etiketlerse diye de ondan söylesem mi söylemesem mi diye tereddüt yaşıyorsunuz..bu gayet doğal grip gibi vaka söylesen ne söylemesen ne..

ama durup dururken bu konuyu açmam kendini ispatlama gibi algılanadabilir yani..

Merhaba arkadaşlar
Bir ay önce görücü usulü ile biriyle tanıştırılmıştım
Önceleri o kişiye sıcak bakmıyordum
Ama onunla sohbet ettikçe ortak çok yönümüzün olduğunu anladıkça her geçen gün ona daha çok ısınıyordum
Ve hayatımın erkeği olduğuna inandım onunla sözlenmeyi kabul ettim
Nitekim de geçtiğimiz bu haftasonu da sözlendik her şey buraya kadar çok güzeL.

Fakat ben iki yıl önce bir trafik kazası geçirmiştim ve karşı taraf benden şikayetci olmuştu davam hala devam ediyor yani taksirli bir suç dolayısıyla
Kazanın hemen ardından apandisit ameliyatı oldum
Ve bu ameliyatımın 7 ay sonrasında da yumurtalık kistinden ameliyat olmuştum çok şükür doktorum hiçbir problemimin olmadığını söylemişti kontrollerimde..
Yalnız en sonki ameliyatımı halam amcam annem babam kardeşim dışındaki herkes mide kanaması olarak biliyor çünkü yaşadığımız şehir çok küçük ve bilirsinizki toplumumuz geniş düşünceli değil..

Şimdi benim kafamı kurcalayan evleneceğim insana son ameliyatımı nasıl paylaşacağım
Sonuçta herkesin başına gelebilecek bir durum
Ben rahat olmak istiyorum
Onunla paylaşırsam acaba başkalarıyla paylaşır mı
ve sonuçta bu allahtan gelen bir durum
ben napcam

canım öncelikle hayırlı olsun bu mutluluğun ömür boyu sürer işallah rahat ol herhangi birşey yokmuş kontrollerinede gidiyomuşsun sözlüne söyle saklama istersen ailesine söylememesinide istersin açıklamasını yaparak içini ferah tut

canım öncelikle hayırlı olsun bu mutluluğun ömür boyu sürer işallah rahat ol herhangi birşey yokmuş kontrollerinede gidiyomuşsun sözlüne söyle saklama istersen ailesine söylememesinide istersin açıklamasını yaparak içini ferah tut

teşekkürler arkadaşım amin allah cümlemizin mutluluğunu bozmasın

evet arkadaşlar dün akşam sözlüm bize geldi
oturduk konuştuk canımsın herşeyim falan filan muhabbetlerinden sonra ben
kazamı açtım sanki bir başkası kaza yapmış diye söyledim ve gülerek benim kazamı da bahsettim azcık giriş yapmış oldum tam gitmesine yakın.. bir iki şey sordu sonra evine gitti bakalım bundan sonra ne olur bilmiyorum

canım benimde böyle bi durumum var dı ben başta biraz ima edrek söyledim gerkli güveni aldığım anda da söyledim ve o hiç tepki vermemişti ve ben çok üzülüyodum nasıl söylesem diye sanırım biz bayanlar çok hassasız umarım sende rahatlarsın canım

canım durduk yere ameliyatından bahsetmeye gerek yokki
böyle şeyler yeri ve zamanı gelir söylenir
ben böyle bi ameliyat oldum diye konuşmaya gerek yok
yine de sen bilirsin ama zannetmiyorum ilerde bana niye söylemedin diye tepki göstereceğini

Hayatınızın erkeği olduğunu düşündüğünüz bu kişiye, herkesin başına gelebilecek sıradan bir ameliyatı bile açıklamaya çekiniyorsanız, belki de hayatınızın erkeği değildir.

Ne kadar cahil insanlar var su dünyada ya.
Size demiyorum ama cevrenizdekilere bu lafim. Sizde lütfen cevrenizdeki insanlarin cahilce laflarina aldirmayin. Ne olmus yumurtaliginiz alindiysa?? Ne olmus cocugunuz olmayacaksa? Cocuk olmama gibi bir durum yokmus zaten ama olurda olmaz belki ne var bunda? Allah askina ya biraksinlar bu isleri. Gönül rahatligi ile anlatin sözlünüze. Bence bu durumu ört bas etmek, gereken kisilere' bilmesi gereken kisilere anlatmaktan daha ayip!
Allahtan gelen herseye boynumuz kildan incedir demiyor muyuz herzaman?

Hayatınızın erkeği olduğunu düşündüğünüz bu kişiye, herkesin başına gelebilecek sıradan bir ameliyatı bile açıklamaya çekiniyorsanız, belki de hayatınızın erkeği değildir.

bu sözden sonra başka söz söylenmez herhalde.Hangi çağda yaşıyoruz bu kusurmu ayıp mı ? hem ne yani evlencem kişiye oturup ben şu hastalıkları geçirdim şöyle ameliyat oldum demesem snra farketse bu boşanma sebebimi olcak şimdi ? izi görür bu ne der ameliyat olmuştum yumurtalık kisti dersin olur biter.Bana neden söylemedin sen kusurlusun kendini banamı yamamaya çalışıyosun fln mı dicek tövbe yarabbim ya.kime ne benim ne yaşadığımdan neyde ameliyat olduğumdan bi sorunda yoksa neyi dert ediyosunuz.

Back
X