Çok mutsuz ve huzursuzum yardım😟😟

Kan değerlerinizin düzelmesi gerekiyor. Demir eksikliği vitamin minarel eksikliği bıkkınlık bitkinlik hayattan zevk alamama Kısacası depresif bir hale getirir. Öncelikle onu düzeltmeniz gerekiyor. Serotonin dopamin artırıcı besinlerle beslenin

Sanırım degerlerimde etkiliyor olabilir . Çünkü önceden hiç böyle degildim

Merhaba yıllardır demir eksiklikleri yaşıyorum, hergün ilaç kullanmak çok zor geliyordu
Neyse doktorunuza danışabilirsiniz ben demir serumu yaptırıyorum artık, yani 1 kez yapılıyor 1 2 sene demir değerlerim düşmüyor, fiyatı belki pahalı olabilir sigorta karşılıyor mu tamamını tam hatırlamıyorum ama çok güzel bir uygulama yarım saat sürüyor sonra 20 gün sona değerler yükselmiş oluyor ve en az 1 sene düşmüyor
Hayattan bıkkınlık halsizlik vs bunlar demir eksikliğine bağlı biraz da

Hep kendinizden bahsetmişsiniz ben eşinizi merak ettim.
O da evlilik terapisine gitmek istiyor mu? Baba olmak istiyor mu?
Sizi sevmiyor olabilir mi?
Oda terapiste gitmek istiyor tabi . Hatta bunu ilk kendi söyledi gidelim belki bize bı çare gösterir ler diye . Baba olma konusunda da yıllarca diledigi birseymis ama nasip olmadı . Sırf bir seyler olsun diye kaç kere doktora gittik kendisi hacamat yaptırdı sülük attırdı karışımlar kullanıyor .beni sevmese benim için hiç bir şey yapmazdi

Benim ki hayattan bıkkınlık sürekli olumsuz dusunceler hiç bir şey den keyif alamama isteksizlik huzursuz hissetme bunlarihhepsi vardi sizdede oluyor mu

Benim ki hayattan bıkkınlık sürekli olumsuz dusunceler hiç bir şey den keyif alamama isteksizlik huzursuz hissetme bunlarihhepsi vardi sizdede oluyor mu
Oluyor olmaz mı depresyonda gibi hissediyorum bazen
Belki tamamı demir eksikliğinden değildir bilemiyorum ama bu yorgunluk yaşam kalitemizi çok düşürüyor orası kesin

Oluyor olmaz mı depresyonda gibi hissediyorum bazen
Belki tamamı demir eksikliğinden değildir bilemiyorum ama bu yorgunluk yaşam kalitemizi çok düşürüyor orası kesin
Peki benim eşime karşı da isteksiz yaklasmam var önceden. Onu gördüğümde heyecanlanırdm şimdi çok olmuyor demir bunu da etkiler mi

Peki benim eşime karşı da isteksiz yaklasmam var önceden. Onu gördüğümde heyecanlanırdm şimdi çok olmuyor demir bunu da etkiler mi
Yani bilemem o kadar ayrıntılı ama
Çok fazla sorununuz varsa bir psikologla da görüşebilrsiniz belki başka sorunlar da eşlik ediyordur

Yani bilemem o kadar ayrıntılı ama
Çok fazla sorununuz varsa bir psikologla da görüşebilrsiniz belki başka sorunlar da eşlik ediyordur
Olabilir haklısınız 1 aydır böyleyim bı bakiyorum iyiyim bı bakiyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum işin ichbden çıkamıyorum . Allah düşmanımin başına vermesin bunu

Belki de çocuk işine çok erken başlayıp bu yolda yaşadıklarım çok yordu umutsuzluga sevketti beni. Çok yanlış yaptım bu konuda çocuk diye kaç dok. Gittik kaç ilaç kullandım hep kendim3 yaptım şuan çocuk için hiç bir şey yapmıyorum bekliyorum değerlerimi yükseltmemgerek kendime gelmem gerek

Yaşınız çok genç
Birkaç sene daha deneyin olmadı tekrar tüp bebek tedavisi yaparsınız

Yaşınız çok genç
Birkaç sene daha deneyin olmadı tekrar tüp bebek tedavisi yaparsınız
Allah daha iyi bilir de tüp bebek meselesi benim için uzun bir süre bitti . Çok yıprattı beni bu süreç ve vücudum da hala etkisi var. Rabbim herkese hayırlı yollardan nasip etsin hayırlı bir evlat. Ama önce sağlıklı anne baba olmak gerek .

Merhaba bayanlar biliyorsunuz konumu kendimi huzursuz ve mutsuz hissediyorum diye benim durum hala devam ediyor demirim düşük ondan da sanırım boyelym bı psikologa gittim bna test yapti depresyona girmişsin dedi psikiyatri ye gitmem gerekmiş ama ben ilk önce tekrar bı dahiliye gitmeyi düşünüyorum kendimi çok boşlukta hissediyorum kizlar depresyon ilaçları da kullanmak istemiyorum napscak ben böyle yaaaa bana fikir verin benim gibi olan varmı

3 yıl bişey değil.. tam vazgeçtiğin anda çiçek açar umutlar.. akışına bırakın o sizi bulur nasipse kısmetse.. tecrübe konuşuyor ☹
Hayatını yaşa yüreğini ferah tut ALLAH büyük o ol derse zaten olur.. ben yıllarca kendimi yedim bitirdim elime hiç bir şey geçmedi.. yazık ettim kendime 10 yıllık evliyim nerdeyse.. Biz üzüldük yıprandık da oldu mu olacağı varsa zaten olur olmayacaksa da benim gibi yılların üzüntü içinde geçer.. o yıllar bidaha gelmeyecek anı yaşayın bırakın ol diyince oldurana dur diyince durdurana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…