cok mutsuzum ben ya

Benim de temmuzda iki aylık olacak .Burunumun huyunu suyunu ne zamanlar şiştiğini ,nasıl ineceğini keşfetmeye çalışıyorum .
arnica jel ve buz çok kullandım küçük paketlerde jel buz almıştım.şimdi günlük kremlerimi kullanıyorum sadece.bende öyle 2 aylık oldu burnuşum değişiyor huyu zaman zaman :) alışıyorum masajımı da aksatmadım aklıma geldikçe hemen yapıyorum bende hareketliydim şişmelerim daha az oldu dik yatmak iyi birde :)

Çok tesekkür ederim :)
Geçen hafta şişlik çok azdı bu hafta iki gün çok şişti ..bu gün normale döndü yine..

Çok tesekkür ederim :)
Geçen hafta şişlik çok azdı bu hafta iki gün çok şişti ..bu gün normale döndü yine..
Rica ederim :) Değişiyor bnm Şişliklerde sigara kullanmam da buna etken heralde ödemi etkiliyormuş geçmiş olsun çok takmamak gerek bir de taktıkça kusur çıkıyor :)

Yok ,normal süreç olduğunu bildiğim için rahatım , takıntı yapmıyorum .Kalın derili burun artı deviasyon olduğu için aslında hafif atlattım bile diyebilirim . Tek ihtiyacım olan bilgi ve deneyim ,her gün yeni bir şey öğreniyorum bu aralar.

burun kalkıklığı benim de canımı çok sıktığı için öğrendiğim bazı şeyleri paylaşayım...özellikle açık rinoplasti sonrası burun ucuna yapılan işlemlerin ve kemik dokunun ödeminin de katkısı ile burun oldukça şişiyor...bandajdan sonraki kalkıklıkta burun hem tabanından kaldırılmış hem de ucundan tutup geriye yukarı çekmişsiniz gibi (upturned tip) oluyor...naturel olmayan ucu top şeklinde bir görüntü elbette...ödemler inince burun ucu oturması bu pozisyondan doğal pozisyona ödemin azalmasıyla geçiş demek...doktor bandajlarken sonradan düşecek diye de yukarıda tutuyor,hem sırtın kenarındaki gerginlik(burun kenarından deriyi yukarı çektiğinizi düşünün) hem burun ucu tabanındaki ödem hem de ucunun kendi ödemi (toparlak burun ucu)buna destek veriyor...eskiden burnu tam tersi görünen (düşük uçlu sırtı ince) insanlar için kalın ve şekilsiz burun sırtı ile kalkık burun ucu aynada kaotik anlara neden oluyor maalesef,bir de iki kaşın arasındaki ifadesin bakışa sebep olan ödemle de birleşince...:( ben de yaşıyorum sabretmekte zorlanıyorum gerçekten...doktoruma sordum merak etme sana yaptığım burun bu değil dedi,ben de altından güzel birşey çıkacak diye teskin etmeye çalışyorum kendimi...azar azar da düzeliyor sanki...hepimize sabır,birbirimize telkin etmekde fayda var...

ilk resmi internetten buldum diğerini siteden bir arkadaşımız bana moral olsun diye yollamıştı iki resim de üç aylık değişimi gösteriyor...ayrıca piezzo ile ameliyat olduysanız morluktan kaynaklı şişliğiniz az hatta hiç olmamakla birlikte kemiğin yaptığı ödem klasik yönteme göre çok daha fazla oluyormuş (doktorum söyledi)

Eklentiler

• hqdefault (1).webp
    hqdefault (1).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 217
  • 9d9qXk.webp
    9d9qXk.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 226
Herhangi bir yüz temizleme jeli mi yoksa ödem atmak için bir jel var mı ?
Benim tam tersi sabah burnum normal , akşam üstü başlıyor şişlik ,sıcaktan mı yoksa benim hareketliliğimden mi çözemedim.
Normal yüz temizleme jeli cnm .. hem yüzüm temizleniyordu, hemde burnum acımıyordu :)

Off off sanki inmezmis gibi geliyor insana ya bilsede icine korku dusuyor iste seklide kotu olmus oda duzelirmiki
su 2 3 ay bi gecse ya aynalara Küstüm valla icimi rahatlattiniz biraz

.bide kizlar benim ust dudagim ilk gun uyusuktu sonra gecti ama dudaklarim bugun bi uyustular sanki ikisi birden hemde neden olabilir
Burnun indi mi benimsen şimdi çok kalkık alçılıyım

Iniyor kızlar merak etmeyin bana da çok söylüyorlardı doktor kaldırmadım demişti iki sefer ameliyat oldum. Şişlikler havada tutuyor

Back
X