- 22 Mayıs 2009
- 909
- 682
- 323
- 43
- Konu Sahibi kahveseverbirisii
siz çalışıyormusunuz yoksa evhanımımısınız8senelik evliyim nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok mutsuzum içim acıyor cimri bir eşle mücadele veriyorum 8 senedir sürekli parasal yônden yada genelde herşeyden kavga ediyoruz bıktım artık 1 tane kızımız yavrumuz var her kavgamıza şahit her tartışmamişa şahit en çok ağrima giden bu en basiti bu akşam kızım markette suluk gördü istedi benimde üzerimde fazla param yok tu eve geldim eş kişisine benim boş şeylere verecek param yok git kendi paranla al dedi bana düşünebiliyormusunuz kızımın ihtiyacı olan birşeye boş şey diyor bebekken aldığı biberonla suluğu vardi gelmiş bana onları aldıkta ne oldu diyo kafayı yemek üzereyim artık ya bende tamam istemiyorum hiç bir şey dedim çay koymuştu iç kendin dedim çocuğu kucağıma aldım s... Gidin bu evden diyor hayvan herif herşeyi aileme anlatmak istiyorum biliyorum ki destek çıkıp yanımda olurlar ablamin yanına gidip hüngür hüngür ağlayıp anlatmaya ihtiyacım var ama cesaretim yok kızım babasız büyümesin istiyorum ama böyle de psikolojisine zarar veriyoruz anlatabileceğim bir burası vardı okuyana yorum yapana teşekkür ediyorum
Lütfen kötü yorum yapmayın moralim çok bozuk bunları ağlayarak yaziyorum lütfen...