- Konu Sahibi minikoglusum
-
Nerden baslayacagimi tam bilemiyorum.biz esimle 2009 yilinda evlendik.ben evin tek kiziyim memur bir babanin cocuguyum.esim ise uni.terk abileri ile isyeri calistiriyorlardi.o zman kor kutuk asiktim.uzakliklar aile yapimizin uyumsuzlugu vs konular hic gozumu gözükmüyordu.
Uzun yillar bu iliski baska memleketlerde surdu.
Sonunda biz evlendik rahmetli annem hic istemedi,sonra eşimi taniyinca sevdi gonulsuzde olsa verdi.bu zaman zarfinda annem hastalandi.biz evlendigimizde annem kemo.görüyordu.zaten 1 ssenelik evli ve 2 aylik hamileyken annem vefat etti.aradan yaklasik 1,5 sene sonra esim iflas etti hemde ne iflas.sonra babam yatalak oldu senelerce baktik.bu sure zarfinda evliligimiz cok kavgali gecti.esimin psikolojisi iyice bozuldu.tabi benimde.ben gurbette yim öğretmenim.ama artik iyice yoruldum.evliligimizz o kadar sorunlu ki.hic ortak paylasimimiz yok.esim iyice dagitti.sabah erken kalkip ise gitmiyor.her sabahimiz hadi kalk hadi kalk seklinde geciyor.aksamalarida 10 dan asagi gelmiyor.haftasonlari ise cumartesi dukkan aciyor.pazar ya dykkan aciyor yada annnesi gile diyoryz.sen ne yapmak istersin diye. sormuyor.arada bana para veriyor.ama daha cok sans oyunlarına ve ozel zevklerine harciyor.faturlar oglumun kres parası pazar alisverisi falan bende hep.cok sukur ben eve yetiyorum.ama esimin borcu dag gibi.sayisaldan para cikmadan duzelmez derler ya o hesap.ne yapacagimi sasirdim.ben evlatlik olarak buyudum.annem babamda olunce oyle saskin kalakaldim.derdimi kimseye anlatamiyorum.herkes bir uzaklasti zaten.cok dua ediyorum ama yoruldum artik.cok uzun oldu.kusura bakmayin
Konusuyorum.ama sonu kavga ile bitiyor.ilk bagiran ben oluyorum genelde.ustume gelme diyor.ne yapayim diyor kafayii yiycem zaten diyor .zaten cogu kez uykusunda sayikliyor.ben dunyanin sonu degil diyorum .ilk iflas eden sen degilsin diyorum .ama durum duzelmeyince bu sefer sans oyunlarina yoneliyor .alkol olayi eskisi kadar yok kac aydir evde içmiyor.cok para gidiyor diyor artik.arkadaslari ile icmesi de azaldi .ayda bir iki.ama ise gitmek hic istemiyor (zaten dukkanda cok mal kalmadi.gelene yok demektrn biktim diyor).bense olaya su yönden bakiyoru..tamam olan oldu .ama çocuğumuzun su gunleri guzel gecsin vakit ayiralim diyorum.o ise hep borclari düşünüyor
Bilmiyorum ne yapsam bilmiyorum.bazen sen ustune duseni yapiyorsyn daha ne yapacaksin ugrasma artik diyorum.bazende ozellikle oglumu düşünüyorum.yeterince savasmamissin kolay yolu secip babami birakmissin der diye düşünüyorum.bir akil verin kizlar .
Konusuyorum.ama sonu kavga ile bitiyor.ilk bagiran ben oluyorum genelde.ustume gelme diyor.ne yapayim diyor kafayii yiycem zaten diyor .zaten cogu kez uykusunda sayikliyor.ben dunyanin sonu degil diyorum .ilk iflas eden sen degilsin diyorum .ama durum duzelmeyince bu sefer sans oyunlarina yoneliyor .alkol olayi eskisi kadar yok kac aydir evde içmiyor.cok para gidiyor diyor artik.arkadaslari ile icmesi de azaldi .ayda bir iki.ama ise gitmek hic istemiyor (zaten dukkanda cok mal kalmadi.gelene yok demektrn biktim diyor).bense olaya su yönden bakiyoru..tamam olan oldu .ama çocuğumuzun su gunleri guzel gecsin vakit ayiralim diyorum.o ise hep borclari düşünüyor
Evet kesinlikle batti balik yan gider havasinda.esimin babasi vefat etti.annesi hasta.psikoloijk olarak.soyledim ona esime cok kizdi.bir cozum olmadi .bazen bosanmayi düşünüyorum.ama esim ogluna vakit ayirdigi zamanlarda cok iyi .gozu gibi bakiyor.bunu ona yapmam haksizlik diyorum.sabret diyorum.fakat iyice hircin oldum.gönlümü hos etse.bu zor zamanlar daha rahat gececek diye düşünüyorum.ama ustune bunlarda olunca iyice kavgaci oldum
Nerden duydum bilmiyorum ama bi kadın ağır depresyondaysa kocasını düzeltin diye...sizinkide o hesap..kendi kendinize yetebiliyorsanız boşayın gitsin kocanızı ki boşucak olsanız çoktan boşardınız.Allah sabır versin nediimDoktora gitmez oyle bir huyu var.ben kendim gittim bana agir depresyon dedi ilac verdi.esim icme onlari yok kalbine yok midene yazik dedi icirmedi.bagimli olursun dedi.ailem ise zaren benim dogumumda ölümden dönmüş biyolojik annem, o kadar cocuk ustune ben 2 ay yatmis hastanede halam vermis beni .zaten fakirlikte varmis ustune beni gozleri gormemis bile olecekmis nerdeyse.artik bunlari takmiyorum.iykide vermisler.cunku beni buyuten ailem ozellikle annem pirlanta gibiydi .cok özlüyorum onu .oglumu goremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?