Çok mutsuzum. çok çaresizim.

Çocugum yok. Ailemi simdi arayip nasil gelip beni alin deyim yapamam ki. Kiyamam ki babama.
Canim benim acaba baban bu durumunu bilse sana kiyarmiydi sana?boyle dusunme babani dusunuyorsan cik o evden artik restini cek!allah korusun o adamin yaninda bisey gelse basina yikilmazmi baban?yapma:KK43:

Çocugum yok. Ailemi simdi arayip nasil gelip beni alin deyim yapamam ki. Kiyamam ki babama.
Babanız bu halinizi bilse daha çok üzülür emin olun.. Kendinizi koyun yerine, sizin çocugunuz olsa böyle bir adamla evli olsa, mutsuz olsa ve sizden saklasa siz üzülmez misiniz.. Yanınıza alıp onu yaşadığı korkunç hayattan kurtarmak istemez misiniz.. Yapmayın kendinize bu kötülüğü, sevmiyorsanız o evde mutlu olacagınıza inanmıyorsanız devam ettirmeyin. Kpss ye ailenizin yanında da hazırlanabilirsiniz. Kendinizi yıpratmayın böyle, eşinizi seviyorsanız ve bu yüzden gitmiyorsanız birşey diyemem.. Ama sevmiyorsanız lütfen ailem üzülür diye durmayın o evde. Bunu yaşamaya mecbur değilsiniz ailenizin arkanızda duracagına inanıyorum ben

Beni b

Beni baska erkeklerle ilişkiye girerken izlemek istiyormuş. Internette araştırdım ama çok az sağlıklı bilgi bulabildim. Gizli escinsellik belirtisi olabilirmis. Her defasında yalvariyorum Allah im nolur bu sefer sussun diye.

Bir ga..tla evlisin.
boşanmak senin için bir seçenek mi değil mi?
ona göre yazıcam.

Bir kere evden sen değil o gitsin. Bir daha beni kovarsan benden istediklerini ailelere anlatacağım de. Hatta seni evden uzaklaştırırım de. Biraz Zaman kazan sınavlara çalış. Kendisine Çek'i düzen versin. Telefonuna karışma. Ne yaparsa yapsın. Herhalde sohbeti çok tatlı biri değildir.

Keske yanimda olabilseniz de sarilsam bi aglasam bütün yuklerimden kurtulsam. Burda o kadar yalnizim ki. Kavga ettik biraz once. Defol git diyor bana. Bende gurursuz gectim odaya ağlıyorum. Bu saatte nereye gidiyim. Keske su anda Allah canimi alsa.
Ah Can'ım ya kıyamam sana üzme kendini sen bu Ada'm iflah olurmu sence bikaç yıl gectıgı Zaman Bır pencere önüne oturacaksın gözlerin dalacak ve keşkeler başlayacak hele birde cocuk olursa ıyıce çıkmaz sokaklara gırersın o yüzden gir bi işe def et şunu

Beni b

Beni baska erkeklerle ilişkiye girerken izlemek istiyormuş. Internette araştırdım ama çok az sağlıklı bilgi bulabildim. Gizli escinsellik belirtisi olabilirmis. Her defasında yalvariyorum Allah im nolur bu sefer sussun diye.

Bunu söylemek çok acı ama dikkatli olmanız lazım
Yarın bir gün adam eve üçüncü bir kişi getirmesin
Boyle seyler mümkün
Bazı uzmanlar buna fantezi olarak bakıyor bunu kabul eden kadınlar da var ancak siz bundan rahatsız oluyorsaniz bu taciz oluyor hatta suç oluyor bu durum
Bence bu adamdan hala bosanmamaniz hata
Sizi bağlayan pek bir durum da yok ki
Neden kendinizi bu duruma dusuruyorsunuz

Canım benim keşke yanında olsam :( eşiyle problemi olanlara ilk önce boşan yazamam çözümü vardır diye düşünürüm ama seninki öyle değil arkadaşım.gün gün seni hasta eder benliğinden çıkarır hayatını boşa heba etme kurtul bu kişiliksiz adamdan.adam dediğin böyle davranmaz,eşinde ciddi problemler var sakın ama sakın etrafı düşünme,sen kendin için doğru olanı biliyorsun.babanda senin mutlu olmanı ister,o hissetmezmi göZlerinden anlamazmı?anlar ama sana bişey diyemez.ayrılv e önüne bak lütfen kendine yazık etme

Git ailenin yanina herseyi anlat , tabiki üzülecekler . Ama eger yarin eve baska erkek getiri istemedigin seylere zorlamasini beklemekten baska bisey yapmiyorsun su an. Evden kovuyorsada , polisi ara.siddet uyguluyor de, evden uzaklastirsinlar . Öyle aglayip kendini üzme. Güclü ol. Bi p.....k in seni üzmesi icin gelmedin dünyaya .

Kendine deger ver , git ailenin yanina. Nekadar daha evli kalirsan , toparlanman okadar uzun sürer

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanmak başta insanlara zor gelebilir ama bazen en doğru secenektir.

Kesinlikle böyle pis bi adamdan bosanmalisin!!!
Babama kiyamam diye düsünme! Gör bak ondan kurtulunca daha cok mutlu olacaksin.
Baban seni üzgün mutsuz görürse daha cok mutsuz olur sen daha cok kiymis olursun babana.

Bir ga..tla evlisin.
boşanmak senin için bir seçenek mi değil mi?
ona göre yazıcam.
Evet dogru soylemis baska erkekle dusunmek istiyor ohaaa fantaziye bak s.....z ...ona soyle cekinme ne bicim konusuyorsun diye duani et ama kendinde soyle tehtid et bak bosarim seni de babanida ara onlara git is zaten kontrolden cikmis Allah askina inceldigi yerden bitsin sapik o ben sana soylim daha neler cikacak yakinda baska seylerde ister sakin yapma cekmek zorunda degilsin o pisligi guclu ol aglama vakit duygusallik vakti degil

Back
X