Eşiniz yanlış yapıyor. Eğitimliyim demişsiniz(sanırım üniversiteyi kastettiniz) ve evlere temizliğe gidiyorsunuz, eşiniz hala sizi mi hatalı buluyor. Kolaymı ya gidip başkasının evini temizlemek, kaprisini çekmek.öyle bir bunalıma girdimki uyku uyumuyorum. yemek desen 1-2 yudum o da zorla kalbim sürekli kırgın. herkese kırılıyorum. çok kötüyüm gerçekten birde işin içine tatsızlıklar girdimi tamam. normalde çalışan eğitimli biriyim. ama çocugum oldu işi bıraktım. ev hanımı olmak bana hiç yaramadı. kendimi bildim bilelei çalışırım ben. alışamadım. sonra çocuk oldu. bazı sebeplerden kaynanamlara tasındık falan filan derken tabi arkasından bir sürü gelen sorunlar çorap söküğü gibi devam etti. neyse ev aldık evimize taşındık tam herşey güzel olacak derken hiç içinden çıkamıyorum artık. eşimin aldıgı ancak kredi taksidimizi karşılıyor. oglum küçük diede işe giremedim bende kendimce bişeyler satmaya temizliğe gitmeye fln başadım. allaha şükür bir şekilde hem oğluma baktım. hemde geçimimizi sağlamaya devam ediyorum. benim sıkıntılarım maddi değil. ama eşim üzerime çok sorumluluk yüklemeye başladı. artık hiç beni anlamamaya başladı. çocugun sorumlulugu bende evin faturaların ev işlerinin yaptıgım işlerin cartların curtların eşim artık hiç birşeye karışmaz oldu. zaten bu beni yeterince bunaltmıstı patlama noktasına gelmiştim. asıl konuya gelince benimkayınvalidem nasıl desem çocuklarına çok mu düşkün denir bilmiyorum. istiyorki hergün oraya gidelim. ama herşeye karışır. birliklte yaşamamız imkansız hale gelerek ayrılmıştık o evden o derece yani. ben yinede kötülüğünden yaptı demiyorum sonuçta o da bir anne. elimden geldiğince haftada 1-2 mutlaka giderim. son 3 hafta ilk defa gidemedim. benim oğlumda çok tuhaf bir çocuk benim babamı 6 ayda bir görür. ablamlarda kardeşlerimde arkadaşlarımda herkeste durur. ama onların aileye gelince durmöuyor bu çocuk. tabi bu problem oldu iyice başladılar yok çocuk yabancı belledi bizi. fln filan anlatıyorum. güzel güzel bana anlamış gibi davranıyorlar. dün yine aynısı oldu dedimki hasta anne çok huysuz kimse kırılsın istemedim ben ama ne zaman odadan çıksam kayınvalidem eşime sürekli bişeyler anlatıyor ben odaya girince susuyolar bu boyle 5-6 kere devam etti.birinde benim geldiğimi farketmediler kulağımla duydugum şey şuydu. çocuk bizi tanımıyor soguk gibi bişey söledi hiçbişey demedim. sustum oturdum. nolduysa artık eşim benle konuşmuyor resmen beni suçluyor. napcamı bilmiyorum. 11 aylık çocugu tembihleyip götürmüyorum herhalde dedim. çok canım sıkkın kızlar ya eşim annesine toz kondurmaz kondurmasında istemem ama beni kimsenin bu kadar ezmeye hakkı yok. eşimle zaten hiç oturup konuşamazsın. hemen kavga eder. bilmiyorum napcam ne zaman gitsem hep bişey hep bişey. üstelik ben bu annesinin sürekli bu şekilde davranması nedeniyle bir kaç kere boşanma aşamaısna geldik gerçekten bir çare bulamıyorum
Çocuklar sevildiğini anlar, yeğenlerimden biliyorum
Demek ki yeterince ilgi şefkat göstermiyorlar
Ya da severken sıkıyorlar
Sen bence tam zamanlı bi işe gir
Sana en iyi gelecek şey bu, maddi-manevi
Çocuğuna da annen veya o çok özleyen kaynanan baksın
Eşiniz yanlış yapıyor. Eğitimliyim demişsiniz(sanırım üniversiteyi kastettiniz) ve evlere temizliğe gidiyorsunuz, eşiniz hala sizi mi hatalı buluyor. Kolaymı ya gidip başkasının evini temizlemek, kaprisini çekmek.
Eşinize Allah akıl fikir versin.
Sizde de Kolaylıklar dilerim.
Çocuklar sevildiğini anlar, yeğenlerimden biliyorum
Demek ki yeterince ilgi şefkat göstermiyorlar
Ya da severken sıkıyorlar
Sen bence tam zamanlı bi işe gir
Sana en iyi gelecek şey bu, maddi-manevi
Çocuğuna da annen veya o çok özleyen kaynanan baksın
Bu kaynanalar varyaa........eyer esini dolduruyorsa ki,ne bileyim bebek bize karsi souk falan bu kaynanadan hayir bekleme.benimki de surekli kocami dolduruyor.kac defa bosanma asamasina gelmissin.senin durumun bana cok tanidik kardesim.bu psikopat kaynanalar ogullarini ,ogullarinin parasini kiskanirlar.benimki kocamin butun maasini alip cebine koyuyor.ben onun aldigi maasin miktarini bile bilmiyorum.gecen sene basimin etini yiyordu ikinciyi dogurma diye.Allah onu kahretsin.bana yapmadigi kotuluk kalmadi.ayri ev istiyorum ama imkanimiz yok .o kadar nefret ediyorum ki,ondan elime verseler iyice doverdim onu.hayatim boyu ona rabbimden lanet dileyicem.bence kime verirsen ver bebegini kaynanaya verme.benim bi kizim var kaynanam pi...lik ogretmedigi b..k kalmiyor.eline sigara kutusu falan vermeler.o gun bakiyorum balkonda oturmus kizimin elinde sigara kutusu bir bir zikkimlari icinden alip masaya koyuyor.sozun kisasi kaynanaya cocuk verilmez bence.benim kocam da seninki gibidoldurusa geliyor hem de anasinin ne oldugunu bile bile.ne diyeyim allah yardimcin olsun.
ah ah anam sag olaydı böle olurmuydu hiç yasını bekliyorum 1 ay sonra yası dolcak bende biraz bensizliğe alıştırayım doğru o krese ben işe. evet cok sıkıyolar çocuk bana gelmek istiyor bırakmıyolar e sonuç böle olur tabikide
ben gene şükrediyorum eskiden daha kötüydü herşeyi zorla kabul ettirirdi. ana yok baba yok basta yeni evlisin sırf insanlara dert anlatmak zoruma gittiği için mücadele ettim hep. ah bir içime açsalarda içim sölese zamanında çookk dayaklarda yedim. yinede şükür bugünlere. yanlış anlamada neden imkan yok. bizim 5 krş paramız yoktu ev aldıgımızda sağa sola çok borçlandık bide üstüne kredi inan toplanmamız 7 ay sürmedi. allah yardım eder kardeşim. madem biz aynı hikayenin insanlarıyız bence sen biran önce yuvanı kurtarmaya bak. senin bu anlattıklarını hatta eminim ikimizde daha fazlasını birebir yaşadık. o yüzden biraz cesaretli olun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?