- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
Mutsuzum kızlar çok mutsuzum. İÅim yok, güzel deÄilim, kiloluyum, evdeki sıkıntılar... Bunaldım artık
Mutsuzum kızlar çok mutsuzum. İÅim yok, güzel deÄilim, kiloluyum, evdeki sıkıntılar... Bunaldım artık
Evet kızlar telefondan boyle oldu. Onceden calısıyordum cıktım bu sırada kpss hazırırlanayım dedim ama evdekiler cok sorun yapıyor bunu surekli sismansın senden adam olmaz gibi cumleler artık pskolojm bozuldu benimde. Is arıyorum onuda bulamadım
Inanin sismanlik dediginiz sey o kadar ufak bir problem ki... Yani derdinizi kucumsemek icin soylemiyorum, demek istedigim sey kilo vermek sizin elinizde olan birsey. Allah dermansiz dert vermesin, en buyuk derdiniz bu olsun.
Calismak istiyorsaniz umudunuzu kaybetmeden aramalara devam. Kpss'ye yine calisin. Hayat kolay degil. Sismanliginizla sizi uzmek isteyenlere de kulak vermeyin, oylelerine ihtiyaciniz yok.
Kendiniz icin saglikli sekilde kilo verin. Bol su, bol yuruyus gibi bir suru temel kurallari var bu isin internette.
Hey gidi.. Bir zamanlar cok kilo almis, kiloma takmistim ben de. Aklima geldi. Yillar onceydi. Simdi mi? Kilo vermekten erimis vaziyetteyim, insanlar "sana ne oldu" diye soruyor yani. Oyle birsey oldu. istem disi verdim, istahsizliktan. Daha yeni, bir yakinim tam olarak caresi olmayan bir hastaliga yakalandi. Neler var hayatta neler...Dusunuyorum da, kilo almak ya da vermek olsaydi tek derdimiz keske. Allah dermansiz dert vermesin, kilolarinizi bir guzel verecek, ilerde guleceksiniz bunu mu dert etmisim diye.
Kızlar derdi verende dermanı verende Allah. İnanın azıcık destek gorsem herşeyi basarıcam. Ama babam surekli kostek oluyor balina diyor tombul diyor senden bişey olmaz ye iç yat anca diyor
İnanın elimden geleni yapıyorum ama donen olmuyor başvurularıma
Evde sanki bir hizmetçiyim hiç kimse bişey yapmıyo yaptıklarım beğenilmiyo. Kardeşlerim ayrı alem suyunu bile benden istiyorlar anneme soyluyorum yapmıyolar bari iş çıkarmasınlar kardeşim sen gune varsın diyo bana
Artık takatım kalmadı aşırı mutsuzum ask desen dost desen onlarda yok cok yanlız hissediyorum
Hadi obezler kendini değersiz hissedenler buraya:).Mavi prenses sen açtın konuyu ben de daldım gibi oldu ama iyi gelir hepimize sanki
Evet kızlar telefondan boyle oldu. Onceden calısıyordum cıktım bu sırada kpss hazırırlanayım dedim ama evdekiler cok sorun yapıyor bunu surekli sismansın senden adam olmaz gibi cumleler artık pskolojm bozuldu benimde. Is arıyorum onuda bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?