Çok mutsuzum çok:(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Mutsuzum kızlar çok mutsuzum. İşim yok, güzel değilim, kiloluyum, evdeki sıkıntılar... Bunaldım artık :(

Mutsuzum kızlar çok mutsuzum. İşim yok, güzel değilim, kiloluyum, evdeki sıkıntılar... Bunaldım artık :(

Sanırım türkçe karakterleri desteklemeyen bir cihazla yazdın. Güzel değilim demişsin de ondan öncekini anlayamadım :(

Güzel değilim derken; Allah'ın yarattığı her şey güzeldir. Ayrıca kime göre neye göre güzel? Önce sen kendine değer vermelisin. Eminim başkasında olmayan bir özellik sende vardır.

Kiloluyum derken; kilo bu, alınır verilir ;) hepimiz bir şekilde kilolarımızdan şikayet ederiz. Yapacağın düzenli bir diyetle ve sporla onun da üstesinden rahatlıkla gelirsin.

Evdeki sıkıntılar dediğin şey tam olarak ne bilemiyorum, o yüzden yardımcı olamayacağım.

Evet kızlar telefondan boyle oldu. Onceden calısıyordum cıktım bu sırada kpss hazırırlanayım dedim ama evdekiler cok sorun yapıyor bunu surekli sismansın senden adam olmaz gibi cumleler artık pskolojm bozuldu benimde. Is arıyorum onuda bulamadım

Evet kızlar telefondan boyle oldu. Onceden calısıyordum cıktım bu sırada kpss hazırırlanayım dedim ama evdekiler cok sorun yapıyor bunu surekli sismansın senden adam olmaz gibi cumleler artık pskolojm bozuldu benimde. Is arıyorum onuda bulamadım

Az öncede zayıflayamayan birine cevap yazdım forumda hemde oda işsizdi. bende kendimi tek zannediyodum. bende işsizim hemde şişmanım. diyet listemi paylaşabilirim isteyen herkesle. 25 kilo vermem lazım. iş bulmamda lazım. canım üzme kendini şişmanlıkla adam olunuyo olunmuyo diye bişey yok. insan olmak önemli olan. sağlığın açısından zayıflamayı düşünmelisin fiziki olarak değil. bende yazın bikini giymek istiyorum ama merdiven çıkarken nefesimin kesilmemesini daha çok istiyorum.

Inanin sismanlik dediginiz sey o kadar ufak bir problem ki... Yani derdinizi kucumsemek icin soylemiyorum, demek istedigim sey kilo vermek sizin elinizde olan birsey. Allah dermansiz dert vermesin, en buyuk derdiniz bu olsun.

Calismak istiyorsaniz umudunuzu kaybetmeden aramalara devam. Kpss'ye yine calisin. Hayat kolay degil. Sismanliginizla sizi uzmek isteyenlere de kulak vermeyin, oylelerine ihtiyaciniz yok.

Kendiniz icin saglikli sekilde kilo verin. Bol su, bol yuruyus gibi bir suru temel kurallari var bu isin internette.

Hey gidi.. Bir zamanlar cok kilo almis, kiloma takmistim ben de. Aklima geldi. Yillar onceydi. Simdi mi? Kilo vermekten erimis vaziyetteyim, insanlar "sana ne oldu" diye soruyor yani. Oyle birsey oldu. istem disi verdim, istahsizliktan. Daha yeni, bir yakinim tam olarak caresi olmayan bir hastaliga yakalandi. Neler var hayatta neler... :50: Dusunuyorum da, kilo almak ya da vermek olsaydi tek derdimiz keske. Allah dermansiz dert vermesin, kilolarinizi bir guzel verecek, ilerde guleceksiniz bunu mu dert etmisim diye.

Son düzenleme:
Kilo dediğin şey verilir ya, Allah sağlığımızı elimizden almasın yeter ki.. Vallahi bana biraz ağır bi grip bile geçirmek yetiyor böyle düşünmek için :/ Sen de böyle söyle kendine.. Biraz azim, biraz spor biraz da yediklerine dikkat etmek yeterli olur inşallah :)

Kızlar derdi verende dermanı verende Allah. İnanın azıcık destek gorsem herşeyi basarıcam. Ama babam surekli kostek oluyor balina diyor tombul diyor senden bişey olmaz ye iç yat anca diyor
İnanın elimden geleni yapıyorum ama donen olmuyor başvurularıma
Evde sanki bir hizmetçiyim hiç kimse bişey yapmıyo yaptıklarım beğenilmiyo. Kardeşlerim ayrı alem suyunu bile benden istiyorlar anneme soyluyorum yapmıyolar bari iş çıkarmasınlar kardeşim sen gune varsın diyo bana
Artık takatım kalmadı aşırı mutsuzum ask desen dost desen onlarda yok cok yanlız hissediyorum

Inanin sismanlik dediginiz sey o kadar ufak bir problem ki... Yani derdinizi kucumsemek icin soylemiyorum, demek istedigim sey kilo vermek sizin elinizde olan birsey. Allah dermansiz dert vermesin, en buyuk derdiniz bu olsun.

Calismak istiyorsaniz umudunuzu kaybetmeden aramalara devam. Kpss'ye yine calisin. Hayat kolay degil. Sismanliginizla sizi uzmek isteyenlere de kulak vermeyin, oylelerine ihtiyaciniz yok.

Kendiniz icin saglikli sekilde kilo verin. Bol su, bol yuruyus gibi bir suru temel kurallari var bu isin internette.

Hey gidi.. Bir zamanlar cok kilo almis, kiloma takmistim ben de. Aklima geldi. Yillar onceydi. Simdi mi? Kilo vermekten erimis vaziyetteyim, insanlar "sana ne oldu" diye soruyor yani. Oyle birsey oldu. istem disi verdim, istahsizliktan. Daha yeni, bir yakinim tam olarak caresi olmayan bir hastaliga yakalandi. Neler var hayatta neler... :50: Dusunuyorum da, kilo almak ya da vermek olsaydi tek derdimiz keske. Allah dermansiz dert vermesin, kilolarinizi bir guzel verecek, ilerde guleceksiniz bunu mu dert etmisim diye.

Çok güzel söylemişsiniz. Doğrusu da bu. Ben de yakın zamanda sağlıkla ilgili ağır şeyler yaşadım psikolojim beter oldu. o zaman kilo falan takmıyordum hatta üzüntüden 4 kg gitmişti(hoş şimdi aldım). Şimdi sağlık iyi ya yine takmaya başladım çok. Ben de obezim:(

Kızlar derdi verende dermanı verende Allah. İnanın azıcık destek gorsem herşeyi basarıcam. Ama babam surekli kostek oluyor balina diyor tombul diyor senden bişey olmaz ye iç yat anca diyor
İnanın elimden geleni yapıyorum ama donen olmuyor başvurularıma
Evde sanki bir hizmetçiyim hiç kimse bişey yapmıyo yaptıklarım beğenilmiyo. Kardeşlerim ayrı alem suyunu bile benden istiyorlar anneme soyluyorum yapmıyolar bari iş çıkarmasınlar kardeşim sen gune varsın diyo bana
Artık takatım kalmadı aşırı mutsuzum ask desen dost desen onlarda yok cok yanlız hissediyorum

Benim aşk ve dosttan yana sıkıntım yok ama ben de kendimi değersiz hissediyorum saçma bir şekilde. Birlikte iyiye gidelim konuşalım. Kilon boyun kaç bi de yaş. ben de obezim:)

Son düzenleme:
Hadi obezler kendini değersiz hissedenler buraya:).Mavi prenses sen açtın konuyu ben de daldım gibi oldu ama iyi gelir hepimize sanki

E

Canim herseye care var yalniz olume yok. Allah can sagligi versin gerisi bos.sismansin senden adam olmaz diyen kisi kim bilmiyorum ama o soyledigi cumle sebebiyle hicte dikkate alinacak biri degil. Sismansan zayiflarsin, issizsen is bulursun bunlar cozumu olan seyler sikma canini. Canini sıktıkca isler daha da icinden cikilmaz hale geliyor ve daha cok kilo aliyorsun:) uzulme lutfen. Duymazdan gelmeye calis ve onlara soylediklerinde hakli olmadiklarini goster.

Back
X