• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

Demeden geçemiycem eğer böyle kaygılı hareket edecekseniz gitmeyin oralarda eşinize destek yerine köstek olursunuz. Ailenizle kalın görev bitene kadar. Ama tavsiyem eş olmuşsunuz anne olmuşsunuz bi aile kurmuşsunuz. Biraz daha güçlü durun. Bilmediğimiz şeyler bizi korkutur ama işin içine girince bi bakmışız ki hayatın akışına kapılmış gidiyoruz. Sizin de öyle olur merak etmeyin.

Kamu görevlisi diyelim belli ki ya aslında bende onun ile aynı reaksiyonu ilk duyduğumda verebilirdim ya aslında doğu batı da fark etmiyor her tayinde insan kaygı korku yaşıyor ki bilmediğin bir düzene hayata başlayacağın için ama sanırım y.dışı görevine tercih edilecek bir tayin şu dönemde çocuğunun küçük olması da bence ayrı bir avantaj onun için

Tabi canım. Herkese yaşadığı anda derdi çok büyük geliyor ama aslında boşuna hırpalıyor kendini. Ben normalde yazmazdım çünkü gerçekten ufak bir dert. Gurbet psikolojisine girmeyip kendini yerden yere vurmadığı sürece gidince beğenir. Diyarbakır değil de Ankara deseydi gene yazmazdım çünkü bu yaz eşimle ufak bir Doğu turu yaptık. O kadar şaşırdım ki görünce oraları burda paylaşmak istedim biraz rahatlasın diye. Memleketin o tarafına, insanlarına karşı o kadar önyargılı yetiştiriliyoruz ki.

Dertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
Şuan cidden öyle düşünüyorum kendimi çok kotü hissediyorum
Evet tabiki bi gün tahinimizin cikicağini biliyodum ama diyarbakır olucagini dusunmedim hiç oralarda yapamam gibime geliyor aglmaktan yazamiyorum resmen😭😭😭
Canım evet başlığın biraz tepki almana neden oldu ilk tepkin çok normal ağlayabilirsin ailen vs ayrıldığını düşünerek ama değiştiremiyeceğin birşey için ne kendini ne eşini üzme mutlaka güzel şeyler seni bekliyordur orada emin ol bu fikre yarın alışmış olacaksın şuan olayın etkisindesin çocuğun küçük ve güzel vakit geçirebileceğini düşünüyorum olumsuz bakmamaya çalış heleki bu günlerde binlerce insan hastalık vs. Uğraşıp hayatlarını kaybederken şükret ki allahında gücüne gitmesin istersen istanbuldan ankaraya çıksaydı da yine bu kadar olmasada kaygı yaşayacaktın bence herşey güzel olacak sende öyle düşün kendini eşini üzme

Tabi canım. Herkese yaşadığı anda derdi çok büyük geliyor ama aslında boşuna hırpalıyor kendini. Ben normalde yazmazdım çünkü gerçekten ufak bir dert. Gurbet psikolojisine girmeyip kendini yerden yere vurmadığı sürece gidince beğenir. Diyarbakır değil de Ankara deseydi gene yazmazdım çünkü bu yaz eşimle ufak bir Doğu turu yaptık. O kadar şaşırdım ki görünce oraları burda paylaşmak istedim biraz rahatlasın diye. Memleketin o tarafına, insanlarına karşı o kadar önyargılı yetiştiriliyoruz ki.
Evet maalesef o önyargılar olmasa keşke...bende yaşının genç olduğunu ve ilk tayinleri sanırım onun stresini yaşadığını düşündüğüm için destek olmak istedim umarım olmuşuzdur evimiz neredeyse biz oralı olmaya alıştık o da alışacaktır elbet

Evet tabiki bi gün tahinimizin cikicağini biliyodum ama diyarbakır olucagini dusunmedim hiç oralarda yapamam gibime geliyor aglmaktan yazamiyorum resmen😭😭😭
bu kadar olgunluktan uzak tepkiler verecekseniz neden evlenip kendi bağımsız ailenizi kurdunuz ki?kalın ailenizin yanında madem eşiniz kendi gitsin.Ya da toparlayın kendinizi Allah gerçekten büyük dertle sınamasın, eşinizin destekçisi olun hani iyi günde kötü günde dediniz ya imza atarken.
*Tahin çıktıysa kahvaltılarda yersiniz afiyet olsun.Eşinizin "tayini " çıkmış olabilir ama

Çok merak ettim istanbulda nerde oturuyorsunuz?

Evet maalesef o önyargılar olmasa keşke...bende yaşının genç olduğunu ve ilk tayinleri sanırım onun stresini yaşadığını düşündüğüm için destek olmak istedim umarım olmuşuzdur evimiz neredeyse biz oralı olmaya alıştık o da alışacaktır elbet

Ya ben de burda konuşuyorum böyle ama bizim de daha hiç tayinimiz çıkmadı. Çıkınca ben de kendimi BDVde bulabilirim 🤣 Ama benim derdim uzaklık olur. Konu sahibinden görece şanslıyım gittim gördüm o kadar korkulacak bir şey olmadığını biliyorum.

Niye yapamayasın ist.dan eksiği Bi sahili diğer herşey 10 numara kendini boşuna üzme

Ya ben de burda konuşuyorum böyle ama bizim de daha hiç tayinimiz çıkmadı. Çıkınca ben de kendimi BDVde bulabilirim 🤣 Ama benim derdim uzaklık olur. Konu sahibinden görece şanslıyım gittim gördüm o kadar korkulacak bir şey olmadığını biliyorum.
O zaman ilk tahin değil ona pekmez gerekiyor konu sahibesine gönderme😘😘😘o zaman sizin ilk tayinde forumlarda görürmüyğz bilemedim 🤪 ülkemizin her yeri güzel ve insan en önemlisi evinde mutlu olmalı evinde mutsuz olursan nerede yaşarsan yaşa ama evde mutlu olduktan sonra her yere adapte olursun

Buyuk sehir... Her sey var. Sinema, tiyatro, kafe, avm. Esinizin is arkadaslarindan yeni bi cevre kurarsiniz. Istanbul'a ucak var. Ben diyarbakir'a en yakin arkadaslarimdan birinin annesinin cenazesine gitmistim malesef. Cok goremedim ama hani buyuk sehir oldugu cok belli. Oralarda yeme icme de cok iyidir ha. Paso kebap tatli yerim Ben olsam. Ama siz formunuza gene de dikkat edin. :P

Sehir degisikligi iyidir be, ben olsam heyecanlanirdim. Aileyi arkadaslari artik her tur teknolojiyle ozlemeye firsat kalmiyor. Ucakla bi saat mi bi bucuk saat mi ne diyarbakir. Korkmayin her sey yoluna girer. Iyi tarafindan bakin.

Tek yazamiyorum kusura bakmayın yazan herkese tesekkuler
Sorun ailemdendende uzak kalmak degil kendimi nasil ifade edicem bilmiyorum ogreneli daha bikaç saat oldu inşallah zamanla toparlarim kendimi

yani daha 40 günlük evladını ameliyattan ameliyata veren annenin sayfasından çıktım dertlerin en büyüğü deyince neler neler geldi aklıma.Allah büyük dert vermesin bunun için böyle tepki veriyorsanız :işsiz: tahini çıktıysa pekmezle güzel olur deneyin
Son evre kanser hastasıyım. Şu kadarlık ömür biçildi en fazla. Gibi bir konu bekliyorum ben de.

Benim en büyük derdim sağlığım olabilir çünkü. O konuda çok hassasım.

Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var

doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.

dertlerin en buyugu mu? allah baska dert vermesin!

diyarbakirda yasamis memur arkadaslarim var. yasadilar valla. sorun olmadi.

yeni bir yere tasinmak, konfor alanindan cikmak iyidir, geliştirir insani. yeni yaklasim, yeni arkadaslar, yeni kultur katar. uyum saglayip, mutlu olmaya bakin. bir kac sene sonra donersiniz zaten.

simdi size cocuk nedeniyle zor olacak. cunku cok kucuk. buyuk aile ile daha rahat buyuturdunuz. ama cocugu tek basina buyutunce de kendine gore tutarli cocuk yetirtirmis oluyorsun.

orada da kafaniza gore insan bulursunuz. merak etmeyin.

Back
X