- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 98
- 29
- Konu Sahibi Cherrywoman
-
Hayır malesef görüşeceğim ama merak etme burun iner emin ol ama benim bu uçtaki sivrilik giderim bilmiyorumCanım görülen çok dikkat deforme bir şey Yok, doktorun ile görüştün mü? Benimde 10. Günüm alçı çıktı biraz kısa geldi boyu
En başta teşşekürler Aykut özpüre oldum ucunda bi sivrilik var daha oval gelen bir burun istiyordum sağ profilim öyle ama burnumun ucu ve sol profil sivri geliyor üçgen geliyor begenmedim umarım gider ödem gittikçe siz ameliyat oldunuz mu geçer mi sizce bu ucundaki sivrilik zaten ucu en son gidiyormuş ödemiBurnunuzda hiçbir sorun göremedim ben. Gayet güzel bir burnunuz var nesini sevmediniz anlamadım. Kime ameliyat oldunuz?
Aksine çok güzel bir burnunuz var. Sevin onuKapalı teknik ameliyat oldum 4.aya gireceğim 14.haftadayım ve çok mutsuzum zaten ufak kemerli bir burnum vardı ucunda sivrilik var ve üçgen duruyor bildiginiz bu durumdan cok mutsuzum dışarı çıkamıyorum bu durumdan zorunda olmadıkca insanlar burnumun ucunu farketmesin diye başımı eğerek konuşuyorum sağ ve sol profil fark var olanlar yardım ederse sevinirim çok mutsuzum
BEn ameliyat olmadım ama olmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla ödemler geç iniyor hem ödem hemde sizin gözünüzün alışma süresi var. Daha yeni sayılır zamanla istediğiniz gibi olur inşallah. Burunun tam şeklini alma süresi 1 yıl diyor doktorlarEn başta teşşekürler Aykut özpüre oldum ucunda bi sivrilik var daha oval gelen bir burun istiyordum sağ profilim öyle ama burnumun ucu ve sol profil sivri geliyor üçgen geliyor begenmedim umarım gider ödem gittikçe siz ameliyat oldunuz mu geçer mi sizce bu ucundaki sivrilik zaten ucu en son gidiyormuş ödemi
Bu burunlamı cikamiyorsun? Yahu yolda gorsem ne guzel bir yuz derim burnun hic dikkatimi cekmez orantili dogal kontorlu bir burun,daha once foruma attigin fotoda ucu havadaydi simdi inmis eski sivriliginde kalmamis burun ucu kikirdagini fazlami almis bundanmi sikayetcisin ? Bazi burun uclari eskisi ne ise ona yakin sekilde oluyor.Kapalı teknik ameliyat oldum 4.aya gireceğim 14.haftadayım ve çok mutsuzum zaten ufak kemerli bir burnum vardı ucunda sivrilik var ve üçgen duruyor bildiginiz bu durumdan cok mutsuzum dışarı çıkamıyorum bu durumdan zorunda olmadıkca insanlar burnumun ucunu farketmesin diye başımı eğerek konuşuyorum sağ ve sol profil fark var olanlar yardım ederse sevinirim çok mutsuzum
Yok canım almamış tam tersi ucunda çıkıntı vardı o çıkıntı duruyor hala saol teşşekürler bu aradaBu burunlamı cikamiyorsun? Yahu yolda gorsem ne guzel bir yuz derim burnun hic dikkatimi cekmez orantili dogal kontorlu bir burun,daha once foruma attigin fotoda ucu havadaydi simdi inmis eski sivriliginde kalmamis burun ucu kikirdagini fazlami almis bundanmi sikayetcisin ? Bazi burun uclari eskisi ne ise ona yakin sekilde oluyor.
Teşşekürler canım mersiAksine çok güzel bir burnunuz var. Sevin onu
Cevabın icin teşşekürler canım rahatladımBnmde arkadaşımın çok sivriydi ama bir sene geçti, ovalleşti oturdu burun çok da güzel oldu
TeşşekürlerYahu neresi kötü? Yapmayın bunu kendinize yaa. Sağdan, soldan, çaprazdan bir gariplik yok, dalgalanma yok, kemer yok... Eee daha ne. Maşallah bence
Şöyle söyliyim hayatımda gördüğüm en güzel burunlardan biri nokta ! Kendini boşa üzme ...burnunun tadını çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?