evliydim.. bana neredeyse kara sevdayla bağlı biriyle babamın ısrarıyla evlendim.. başkasını seviyordum.. oda beni.. onunla ailevi sorunlarımız vardı sülalelerimiz neredeyse düşmandı.. türk filmlerindeki gibi hani.. evlendiğim insana "asla senin karın olmayacagım beni zorlama babam beni zorluyo sen bırak beni istemiyorum de " dedim. bırakmadı beni. seviyorum dedi. evlendim.. ama karısı olmadım. elimi dahi tutturmadım.. hala onu seviyordum.. bırak gel dedi.. 3 ay evli kaldım. gerçek evlilik olmadan. ayrıldım.. sevdiğim insanla beraberim. 2007den bu yana beraberiz. ben 2009da evlendim 3 ay evli kaldım. beni istemeyen ailesi şimdide evlenip ayrıldı asla diyolar. belkide haklılar. önümüzü göremiyoruz. çok seviyoruz.. ama sonunu göremiyoruz sevgilim ailesinin yanında bana mesaj dahi yazamıyor korkuyor onlardan. annesinin üzülmesine kıyamıyor. ben ne yapcam. bi insan neyi çok isterse o olmuyor. ben evlenip yuva kurmak mutlu olmak istedim hep. olamadım. şu anda 24 yaşındayım ve okuyorum. öğretmen olacağım. ve ben çok mutusuzum..