Çocuk Hastalıkları çok mutsuzum içimde bir yangın öldürüyor beni

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun. kızımı ameliyata bir verişimi bir de ameliyattan çıkışını hiç unutmuyorum. saçının teli düşse eriyorum. abartmak olur mu hiç... Annelik işte... Allah şifa versin.

rabbim melegini korur merak etme bisey olmaz aglamak yerine bol bol dua et her derde deva duadir

abartmak olur mu canınız,kanınız o sizin :( umarım her şey yolunda gider,ameliyat başarılı geçer ve bebişiniz bir an önce sağlığına kavuşur. her şey güzel olsun, gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah.acil şifalar diliyorum.

Canım ya, herşey iyi olur inşallah..Ben kalça çıkığından şüphelenilip ultrason çektirirken bile öyle korkmuştum ki..Ona her baktığında neler hissettiğini anlıyorum..Biz anneyiz, çocuğumuzun kılına birşey olsa bizim canımızdan can gider..Ama inan bana hiçbirşey olmayacak, ben buna gönülden inanıyorum..Senin için dua edeceğim..Allah yardımcınız olsun, Allah ömür boyu güldürsün yavrunun yüzünü:nazar:

ben buraya sürekli yazıyorum inanın sizlerle konuştuğum zaman mutlu oluyorum.eşimin desteği bile yeterli olmuyor.kızlar aranızda hiç bebeği ameliyat olan varmı.benim bebeğim 2 yaşında bu hafta bel emarı çekilecek ve illaki anestezi uygulanacak çoooooooookkkk korkuyorum bebeğime bişey olmasın ayrıca nisan mayıs gibi yumurtalığından vede boynunda brankial fistülü var onun içinde ameliyat olacak o kadar cok korkuyorum ki anlatamam ya bebeğime bişey olursa sorusu öldürüyor beni ben onu çok seviyorum ona baktıkca ben ağlıyorum dayanamıyorum belki çok abarttım ama o benim yavrummm

melansu çok geçmiş olsun, allahın izniyle hiç bir şey olmaz sen yeterki güçlü ol. Benim ilk çocuğumda 1 yaşındayken ameliyat olmuştu gözünden genel anestezi ile, çok şükür hiç bir şey olmamıştı ama senin neler hissediğini anlıyorum yavrucuğun çok küçük, sen kendine çok iyi bak bebeğine de,soğuk algınlığına falan dikkat et hem ameliyat öncesi hem sonrası. Bizim ameliyat 3 kere ertelenmişti soğuk algınlığı olunca genel anst yapmıyorlar bekliyorsun, bir de sonrasında biraz daha ilgiye ihtiyaç duyacaktır bebeğin çok fazla misafir falan kabul etmeyin mikroplardan uzak tutun ve iyi besleyin hiç bir şeyi kalmaz inşallah. Allah kolaylık versin öpüyorum, bir de gelişmelerden haberdar et iyi haberlerinizi bekliyoruz

aynı düşünceleri bende taşıyorum melansu.4 gün sonra oğlum ameliyat olacak böbrek taşı nedeniyle ve acayip endişeliyim.o ameliyathaneye nasıl girecek,sonrasında nasıl çıkacak bütün bu düşünceler beynimi tırmalıyor. birde hamileğim daha bir hassasım. oğluma her baktığımda içim eriyor.şu günleri atlatmamız için rabbim bütün annelere sabır ve güç versin..çocuklarımızı her türlü hastalıklardan korusun:43:

canım okudum da yazdıklarını gecmıs olsun benım kızımda 3 ayllıken 5 gun gazıde ankda hastanede kaldık bol bol dua et inan gercekten cok zor halen sabahları kızımı izlerken ağlarım

Back
X