• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese çok tşk ediyorum ark.lar destekleriniz için.içim birazda olsa rahatladı..dedğim gibi illaki evlilik olsun düşüncesinde değilim.lütfen yanlış anlamayın sadece ciddi aşık olabileceğim düzgün bir insan çıksın isterdim ..kendimi hem dost,hem aile anlamında çok yanlız hissediyorum çnkü.haklısınız yaz geliyor en kısa sürede sosyalleşmem lazım:)

:) 30 yaş çok geç bir yaş değil.
benim ikizimde böyle şanssızlıklar çok yaşadı ve geçen yaz yani 32 yaşında evlendi:) ama nasıl desem gönlünde ne kadar istek varsa kavuştu yani...
sadece geç oldu ama mutlu oldu:)
sen etrafınla alakadar olma.ne güzl arabanı da almışsın..yurt dışı ya da yurt içi turlara katıl..değişik çevrelere gir..yakın şehirlere geç özellikle büyük şehirler varsa..orda hafta sonu bir kusra yazıl..ortamını geliştirmeye çalış..yeni birileriyle tanışmak maksat hem arkadaşların olur..kaybın olmaz yani.
ne diyeyim bol şans:7:
a birde ben merak ederim ilerde olduğunda da yaz buraya ya da bana özelden:):38:

selam ark.lar..moralim çok bozuk..30 yaşına geldim ama halen ciddi bir ilişki yaşamadım .bırakın ciddiyeti kimse gelip teklif bile etmiyor çok yanlızım ..kızlar nerde nasıl tanışıp aşık oluyorlar anlamıyorum .etrafımda el ele birbirine yakışan çiftleri görünce çok özeniyorum..19 yaşlarında birine aşıktım karşılıksız 3 yıl sevdım çocugu..sonra 1 yıl çıktık sonumuz yokmuş diye ayrıldı benden.yaşım 22 gibi biriyle daha çıkmaya başladım ve onuda çok sevdim ama çocuk ankaraya yerleşti tıp fakültesini kazandı ardından mesafelerimiz uzak diye terk etti beni. daha sonraki yıllarımda ise tanıma ve kısa süren,olmayacak dediğim ve hatta çıktım bile diyemeyeceğim saçma ilişkiler.yeni biriyle tanıştığımda ya cinsellik istiyorlar yada sebepsizce bitiyor işte....çevremde herkes efendiliğimle tanır düzgün biri olduğumu düşünüyorum.aileme kendime yanlışım olmadı.çok gezmem ..sokakta yürüyünce çok bakıyorlar çirkin biri asla değilim.kız ortamım yoktur 2 tane guvendıgım dostum var..yaşadığım şehir çok küçük etrafıma baktığımda erkek bıle yok... ya benden küçük yada evliler..yaşım geçiyor artık evlenip yuva kurmak çocuk sahibi olmayı çok istiyorum..yanlış anlamayın evlilik meraklısı asla olmadım..ama artık bana değer verecek sahiplenecek birine ıhtıyacım var...ev desen zaten huzurum yok ..evden bile çıkmadığım halde selam attığım kişiyle adımı çıkartan dedikoducularda var tabi..10 yıldır kazandığımdan arttırdım üstüne kredi çekip 2.el ufak bir araba aldım .millet nasıl almış arabayı diye konuşmaya başladı bile...bıktım bu iğrenç memleketten ailem izin verse 5 dk yaşamam buralarda..allaha her gün dua ediyorum sonum ne olacak bilmiyorum.

bence arayışa girmene gerek yok, senin kısmetin bi yerde bekliyordur. aradıkca evlencem diye yanlış secim yapabiilirsin. sen yaşamana devam et. o bulur seni :)

olaylara nerden bakıyorsun çok merak ediyorum valla,nerde yaşıyorsak artık paris mi,viyana mı? küçük memleketlerde kız evinden ya üniversite kazanırsa,tayini çıkarsa ya da evlenirse gider.türkiye'de yaşıyorsan biliyorsundur sanki?
kız demiş selam versem adımı çıkarıyorlar,heyooo ben özgürüm 30 yaşındayım başka bir yere taşınıyorum goodbya mom and dad! diyebileceği bir ortam değil yani.

konu sahibi arkadaşım anlıyorum seni,inşallah hakkında hayırlısı olsun,kpss ye kassan da atansan bir yere de gitsen,kendini monotonluktan kurtarsan keşke.

bu ruh haliyle çok güldürdün beni allah senide güldürsün:))))))

Evlenmek istiyorsan tren kaçmadan akıl oyunlarına başla derim.Örneğin çeşitli akrabaları gez dolaş,düğün dernek kaçırma.Belli bir iş çevresinden tanıdığın bir yakının varsa en azından birini araya sok yardım iste.Belki sevdiğin var sanıyorlardır.böyle panik yaparsan fırsatlar gelir geçer farkındalığın olmaz.yani evlenmek kısmet bir yerde olazsa da bir iç hazırlığın olmalı.Böyle bakarsan kısmetleri daha rahat görürsün.çaktırmadan hedefi belirleyip doğal bir ortam yaratmalısın.Bakma bunları bende şimdi düşünebiliyorum.Bakımlı ol.Burası Türkiye biraz hanımcık pozlarıda takın.Anlayışlı kibar.Bakışlar çok öemli.Kendine güvenen bir duruşun etkileyici bir bakışın olmalı.Rahat ama gizemli,nasıl?Allah kalbine göre versin canım.

Evlenmek istiyorsan tren kaçmadan akıl oyunlarına başla derim.Örneğin çeşitli akrabaları gez dolaş,düğün dernek kaçırma.Belli bir iş çevresinden tanıdığın bir yakının varsa en azından birini araya sok yardım iste.Belki sevdiğin var sanıyorlardır.böyle panik yaparsan fırsatlar gelir geçer farkındalığın olmaz.yani evlenmek kısmet bir yerde olazsa da bir iç hazırlığın olmalı.Böyle bakarsan kısmetleri daha rahat görürsün.çaktırmadan hedefi belirleyip doğal bir ortam yaratmalısın.Bakma bunları bende şimdi düşünebiliyorum.Bakımlı ol.Burası Türkiye biraz hanımcık pozlarıda takın.Anlayışlı kibar.Bakışlar çok öemli.Kendine güvenen bir duruşun etkileyici bir bakışın olmalı.Rahat ama gizemli,nasıl?Allah kalbine göre versin canım.

sen galiba beni anlamadın sanırım benim derdim evlenmek için çaba harcamak değil..yalnızlığımı paylaşacağım ciddi bir ilişki..dün akşam canım sıkılıyordu bunu sadece kısa ve öz paylaşmak istedim o an ..anlıyacağın canımm oturup ağlamıyorum.dertte etmıyorum..akrabaları gez dolaşta ne demek.kim panik yapıyor.direten kim..bu söylediklerinin benle alakası yok ..bakımlı ol demişsinde cnm emin ol oldukça bakımlıyım:))).üstelik hayatta hedefi belirleyip bir erkek üstüne durmam .gelen gelir.hanımcık pozları takın ne demek ya. uslubün hoş gelmedi:))..akıl oyunlarını ilk önce sen uygula sonra bana cvp yaz bakalım işe yararsa haber ver:)

Son düzenleme:
Allah gönlünüze göre verir inşallah.Yazdıklarınızı okurken bir an için sanki benim kalemimden dökülmüş hissiyatına kapıldım. Ben de 29 yaşındayım,kısıtlı bir çevre içerisindeyim ve bana yardım edebilecek kimsem de yok.
Çevre edinmek, gezmek, farklı insanlar tanımak iyi de yeterli değil gibi geliyor bana. Malesef bu devirde artık kimse bekar yakınlarına pek destek olmak istemiyor gibi.İnanır mısınız beğendiğim birine ilgimi belli edeceğim de beni yanlış anlayacak diye o kadar çekiniyorum ki..Günümüz kızlarının çoğuna bakış açısı ve yapılan genellemeler malum.
Artık bu işlerin kader olduğuna tamamen inanmaya başladım.
Umarım en yakın zamanda dilediğiniz gibi,hayırlı bir insan karşınıza çıkar.
sevgiler..

Evlilik çok güzel bir şey, yuva kurmayı istemek de çok doğal.allah en yakın zamanda en uygun kişiyle gönlünüze göre versin inşallah amin

sedacım arkadaş iyi niyetle doğru yazmış . bekarken ben de evlenmek istediğimin bilinmesinden çok korkardım. en yakın arkadaşlarına bana eş bulun demek de , çeşitli ortamlara girmek ve arayış da olmak da çok doğal.. bunun adı evlilik meraklısı değil. artık düzenli bir hayata girme isteği, sevmek sevilmek korunmak kollanmak, bir ekmeği bölüşmek..

ben hiç beklmediğin zamanda beklemediğin bir yerde olacağına eminim. bir de 30 büyük bir yaş değil artık. oku , iş bul yaş 30 oluyor bile

sanırım bende bu gidişle evlenemeyeceğim okul sınav derken,bir gün karşımıza çıkarsa allah en hayırlısını nasip eylesin

canım neden evlilik meraklısı değilim diye kendini savunma gereği duydun ki? evlenmeyi istemek ayıp bir şey değil. bunu herkes ister. çünkü bu dünyanın düzeni bu sonuçta. insanlar çifter çifter yaşadığına göre yalnız kalmayı kim ister ki? ama malesef işte kısmet diye bir şey var gerçekten. inşallah senin kısmetin de yakındır canım ne denebilir ki başka?

sen galiba beni anlamadın sanırım benim derdim evlenmek için çaba harcamak değil..yalnızlığımı paylaşacağım ciddi bir ilişki..dün akşam canım sıkılıyordu bunu sadece kısa ve öz paylaşmak istedim o an ..anlıyacağın canımm oturup ağlamıyorum.dertte etmıyorum..akrabaları gez dolaşta ne demek.kim panik yapıyor.direten kim..bu söylediklerinin benle alakası yok ..bakımlı ol demişsinde cnm emin ol oldukça bakımlıyım:))).üstelik hayatta hedefi belirleyip bir erkek üstüne durmam .gelen gelir.hanımcık pozları takın ne demek ya. uslubün hoş gelmedi:))..akıl oyunlarını ilk önce sen uygula sonra bana cvp yaz bakalım işe yararsa haber ver:)

Benim hakaret etmek gibi bir niyetim yoktu.Lafı dolandırmamak için açık ifadeler kullandım.Kendimce yardımcı olmaya çalıştım.Hatam bu olmuş sanırım.özür dilerim.
Eğer burda birbirimizin egosuna hizmet etmek için varsak yazık burda harcanan zamana diyorum.

olaylara nerden bakıyorsun çok merak ediyorum valla,nerde yaşıyorsak artık paris mi,viyana mı? küçük memleketlerde kız evinden ya üniversite kazanırsa,tayini çıkarsa ya da evlenirse gider.türkiye'de yaşıyorsan biliyorsundur sanki?
kız demiş selam versem adımı çıkarıyorlar,heyooo ben özgürüm 30 yaşındayım başka bir yere taşınıyorum goodbya mom and dad! diyebileceği bir ortam değil yani.

konu sahibi arkadaşım anlıyorum seni,inşallah hakkında hayırlısı olsun,kpss ye kassan da atansan bir yere de gitsen,kendini monotonluktan kurtarsan keşke.

okurken güldürdün beni çok hoşsun:1: doğru diyorsun ama 30 yaş bir insanın kendi kararlarını verebilmesi için az bi yaş değil

artık ses çıkarması gerekmez mi ben bunu demek istedim küçük yer olabilir ama insan istedikten sonra ulaşabilir bence...

hadi ben gidiyorum demez ama onun yolunu bulur diye düşünüyorum

goodbye mom dad çok hoştu:1::1:

sedacım arkadaş iyi niyetle doğru yazmış . bekarken ben de evlenmek istediğimin bilinmesinden çok korkardım. en yakın arkadaşlarına bana eş bulun demek de , çeşitli ortamlara girmek ve arayış da olmak da çok doğal.. bunun adı evlilik meraklısı değil. artık düzenli bir hayata girme isteği, sevmek sevilmek korunmak kollanmak, bir ekmeği bölüşmek..

ben hiç beklmediğin zamanda beklemediğin bir yerde olacağına eminim. bir de 30 büyük bir yaş değil artık. oku , iş bul yaş 30 oluyor bile
teşekkür ederim hanımefendi.Tabi 12 yıllık evliyim.onun ruh halini anlamadım mı diye düşündüm.Aşık olmak istiyorsa o başka açı.Ama evlenmek istiyorsa o başka bir pencere.Her iki yoldan gidip mutlu olan var.Ama çevremde 30 'nu aşıp aşk için bekleyenleri çok gördüm.Ama pek gelmiyor.Bilmiyorum neden.Mantıklı davrandıklarında hayatı kaçırmadıklarını gördüm.

bence ozelliklede kuçuk şehirlerde iş birazda arkadaşlarımıza dostlarımıza düşüyor. ama oyle bir zamandayız kı kimse kimseyi düşünmüyor. yuva kurduysam tamam arkadaşımdan banane diyor. halbuki belki çevresinde arkadaşıyla tanıştıracağı dostları vardır. ama yok benciliz bu konuda birçoğumuz.
bende senin gibi düşünürken beni benden fazla düşünen bir dostum sayesinde nişanlım olacak kişiyle tanıştım. eğer o bizi tanıştırmasaydı aynı tas aynı hamam giderdim herhalde.
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım umarım çevrende seni senden fazla düşünen insnalarda vardır. umudunu kaybetme. imza: vaktiyle umudunu kaybetmiş taze nişanlı:34:

selam ark.lar..moralim çok bozuk..30 yaşına geldim ama halen ciddi bir ilişki yaşamadım .bırakın ciddiyeti kimse gelip teklif bile etmiyor çok yanlızım ..kızlar nerde nasıl tanışıp aşık oluyorlar anlamıyorum .etrafımda el ele birbirine yakışan çiftleri görünce çok özeniyorum..19 yaşlarında birine aşıktım karşılıksız 3 yıl sevdım çocugu..sonra 1 yıl çıktık sonumuz yokmuş diye ayrıldı benden.yaşım 22 gibi biriyle daha çıkmaya başladım ve onuda çok sevdim ama çocuk ankaraya yerleşti tıp fakültesini kazandı ardından mesafelerimiz uzak diye terk etti beni. daha sonraki yıllarımda ise tanıma ve kısa süren,olmayacak dediğim ve hatta çıktım bile diyemeyeceğim saçma ilişkiler.yeni biriyle tanıştığımda ya cinsellik istiyorlar yada sebepsizce bitiyor işte....çevremde herkes efendiliğimle tanır düzgün biri olduğumu düşünüyorum.aileme kendime yanlışım olmadı.çok gezmem ..sokakta yürüyünce çok bakıyorlar çirkin biri asla değilim.kız ortamım yoktur 2 tane guvendıgım dostum var..yaşadığım şehir çok küçük etrafıma baktığımda erkek bıle yok... ya benden küçük yada evliler..yaşım geçiyor artık evlenip yuva kurmak çocuk sahibi olmayı çok istiyorum..yanlış anlamayın evlilik meraklısı asla olmadım..ama artık bana değer verecek sahiplenecek birine ıhtıyacım var...ev desen zaten huzurum yok ..evden bile çıkmadığım halde selam attığım kişiyle adımı çıkartan dedikoducularda var tabi..10 yıldır kazandığımdan arttırdım üstüne kredi çekip 2.el ufak bir araba aldım .millet nasıl almış arabayı diye konuşmaya başladı bile...bıktım bu iğrenç memleketten ailem izin verse 5 dk yaşamam buralarda..allaha her gün dua ediyorum sonum ne olacak bilmiyorum.

Eğer kamuda çalışıyorsanız ailenizi ikna edip başka bir yere tayin isteyin.
Bahsettiğiniz ortam hiç yabancı değil bana,ben de öyle bir ilçede büyüdüm.
Ben ailemi ikna edebilmiştim çünkü ne kadar üzüldüğümü görüyorlardı.
Tebdili mekanda ferahlık vardır derler,kısmetiniz de bir yerlerde sizi bekliyordur.
İnşaallah tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Bu konuda bildiğim birşey varsa o da aşık olacağınız insanla tam herşey bitti artık yalnız olmaya alıştım ben, zaten böyle iyiyim kimseye de ihtiyacım yok dedidiğiniz anda karşılaşırsınız.
Kafanıza hiç takmayın bence.Rahat olun.Hayatınızın amacı haline getirmeyin evlenmeyi.Ne zamanki bundan vazgeçersiniz o zaman beklediğiniz aşkı bulursunuz inşallah :)
Birde şu var tabiki herkes evlenmek zorunda değil.Benim tanıdığım 50 yaşını aşmış bir sürü bekar insan var.Ya da evlenip çocuğu olmadan boşanmış ve bir daha evlenmemiş bir sürü insan da var.Ayrıca evlenip üstüne çocuğu da olup çok mutsuz olan hem çaresizlikten hemde çocuğu için bu hayata katlanıp ömür boyu acı çeken insanlar da var.Evli olup çocuk yapıp çacuğunu kaybeden insanlar da var ki bence onlar çocuğu olamayan birindan daha çok acı çekmişlerdir.Kısacası belkide sizin için hayırlısı böyledir.Birşeye kafayı çok takmaktansa her zaman hayırlısını istemek taraftarıyım ben.
Üzülmeyin lütfen.Unutmayın ki her işte bir hayır vardır.

Son düzenleme:
mutlaka biriyle tanışacaksın ve çok mutlu olacaksın, mutluluğunuzu perçinleştirmek için çocuğunuz ya da çocuklarınız olacak.. sen yeter ki sabırlı ol ve dua et Allah seni hayırlısıyla karşılaştırsın.. ne olacağı hiç belli olmaz bu kısmet konularında benim kuzenim 32 yaşında daha yeni nişanlandı yakında da düğünleri var -ki bu iş artık herkesin ümitsiz olduğu bir zamanda hatta onu hayatı boyunca evlenmicek biri olarak kabullendiğinde oldu.. canını sıkma evlenmek için ciddi ilişki yaşamak gerekmiyor.. eminim burda benimle birlikte şu sözü söylicek çok kişi bulabilirim; Biz yaşdıkta noldu?

canım öncelıkle kendını cok guzel ifade etmısın.... gör bakkk karsına kısmetın öle bı zamanda cıkacakkı sen bıle sasıracaksın... ve cokkkkkkkkkkkk mutlu olacaksın... bol bol dua et rabbım guzel insanlşarla karsılastırsınnnn seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X