Çok mutsuzum lütfen yardım

Seelengut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
52
17
38
35
merhabalar öncelikle size sormak istediğim birşey var ben şuan 4.5 aylık ikiz bebek annesi adayıyım tedaviyle oldu bebeklerimiz ve 1 aydır bi sorunum var içten içe cok üzülüyorum hamileliğinde verdiği etkiyle bu katlana katlana büyüyor. Son 1 aydır eşimle cinsel ilişkiye giriyoruz başlarda bi problem yok fakat eşim sertliğini kaybediyor hissedemiyorum diyor ve haliyle artık giremiyoruz ilişkiye sorum şu gebelikte vajina genişler mi bu normal mi tek ben mi yaşıyorum bu sorunu normal doğumla dünyaya gelmeyecek bebeklerim sezeryan olacagı için vajinamda bi genişleme olmayacak fakat şuan ki genişleme normal mi

Sorun sende degil esinde canım. Bir doktora gorunmesinde fayda var..

Sorun sende degil esinde canım. Bir doktora gorunmesinde fayda var..

İnan işin içinden çıkamıyorum konuştumda hayır seni istiyorum diyor sertleşiyor ama adam fos oluyor ve bende haliyle işte hissedemediği için vajinam genişlediği için mi böle yoksa başka seyler mi var diye kara kara düşünüyoruö

Vajinusmus gibi düşün canim. Suc sende veya esinde degil. Bu bir iki seferlik birseyse kafaya takma ama devam eden birseyse tedavi olmasi gerek...

Eşinde sana karşı ilgisizlik varmı ?

İkizlere hamilesin doğal olarak rahmin elbette genişliyor ,eşin hissedemediği için olabilir.Kötü hissetme bence olabilir böyle şeyler

Eşinde sana karşı ilgisizlik varmı ?

İkizlere hamilesin doğal olarak rahmin elbette genişliyor ,eşin hissedemediği için olabilir.Kötü hissetme bence olabilir böyle şeyler
İnş öyledir ve doğumdan sonra yaşamam bu problemi canım yani genişleme olur herhalde değilmi tek ben bu şekilde bi problem yaşamıyorumdur hiç konu açılmamış çünkü

İnş öyledir ve doğumdan sonra yaşamam bu problemi canım yani genişleme olur herhalde değilmi tek ben bu şekilde bi problem yaşamıyorumdur hiç konu açılmamış çünkü
Canım karnında iki tane bebek var ikisi doğal olarak erken doğum riskide taşıyordum ikizlerde 9 ayı bulmuyor diyebiliyorum.

Rahim doğal olarak genişliyor normal doğum yapmasanda karnındaki iki can genişletiyor bir nevi doğumdan sonra böyle olmaz merak etme, normalde böyle birşey olmuyordu diğmi

tatlım senin tatlım genişleme tabi ki normal ama sıkıntı sende değil eşinde . hamilelikte hiç ilişki felan olmuş muydu ?

Hayır canım son 1 aydır bu problemi yaşıyoruz 3 4 defa denedik olmadı;(

Hayır canım son 1 aydır bu problemi yaşıyoruz 3 4 defa denedik olmadı;(
Normalde olmuyormuş hamilelikten dolayıdır canını sıkma eşinde sana karşı hiçbir değişiklikte yoksa , olsa bile erkek sonuöta ilişkide öyle birşey olacağını sanmam hamileliktendir

tatlım senin tatlım genişleme tabi ki normal ama sıkıntı sende değil eşinde . hamilelikte hiç ilişki felan olmuş muydu ?
Canım 1 ay önceye kadar normal seyirde oluyordu cinsel ilişkimiz zaten 3 aydan snra doktor serbest demişti o zaman bi problem yaşamadık 3 4 defadır şuan bı problemi yaşıyoruz ve ben kendimi çok kötü hissediyorum zaten surda 2 hafta snra 5 aylık olucaz doktor 5 aya kadar setbest demişti

anladım tatlım sorun sende değil ama normal doğum sonra tabi ki genişleme olur ama eşinle konuşman lazım. bide belki aceleye felan geldiği için öyle olabilir

Normalde olmuyormuş hamilelikten dolayıdır canını sıkma eşinde sana karşı hiçbir değişiklikte yoksa , olsa bile erkek sonuöta ilişkide öyle birşey olacağını sanmam hamileliktendir
Hal hareket ve tavırlarında bi değişiklik yok zaten canım tek problemimiz cinsellik cok teşekkür ederim inan kendimi yedim yedim bitirdim ama işte psikolojim sürekli değişiyor inş dediğim gibidir cnm

anladım tatlım sorun sende değil ama normal doğum sonra tabi ki genişleme olur ama eşinle konuşman lazım. bide belki aceleye felan geldiği için öyle olabilir
Normal doğum olmayacak canım benim sezeryan kesin dedi doktorum bu problem düzelir inş ya genişleme snradan daralır mı sonuçta normal doğum olmayacak

Normal doğum olmayacak canım benim sezeryan kesin dedi doktorum bu problem düzelir inş ya genişleme snradan daralır mı sonuçta normal doğum olmayacak
tatlım sen doğum yaptın mı yoksa yapmadın mı? kafam karıştı kusura bakma

Hal hareket ve tavırlarında bi değişiklik yok zaten canım tek problemimiz cinsellik cok teşekkür ederim inan kendimi yedim yedim bitirdim ama işte psikolojim sürekli değişiyor inş dediğim gibidir cnm
Oo hiç sorun yok o zaman hamilelikten duyguların devamlı değişir zaten canını sıkma rahatına bak bebeklerini düşünn

tatlım şimdi anladım kusura bakma. eşin sana veya bebişlere bi zarar gelmesinden korkuyor öyle olduğu içinde bu sorun oluyor kafana takma sen bebişlerini düşün her şey düzelir :)

tatlım şimdi anladım kusura bakma. eşin sana veya bebişlere bi zarar gelmesinden korkuyor öyle olduğu içinde bu sorun oluyor kafana takma sen bebişlerini düşün her şey düzelir :)
İnş öyledir canım bu problem devam etmez inan cok teşekkür ederim canım sanada inş sadece hamilelikle ilgili bi problemdir bu genişleme öyleyse geçer değil mi çok soru soruyorumda değil mi pöf

İnş öyledir canım bu problem devam etmez inan cok teşekkür ederim canım sanada inş sadece hamilelikle ilgili bi problemdir bu genişleme öyleyse geçer değil mi çok soru soruyorumda değil mi pöf
tatlım hafif genişleme normal ama bu genişlemeyle alakalı değil bence :) sen canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…