Çok Mutsuzum Lütfen Yardım

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
Arkadaşlar merhaba,
bundan 10 gün önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. kendisi askeri pilot. ilk bir hafta telefondan sürekli konuştuk, inanılmaz iyi anlaştığımızı gördük. uzun zamandır ilk kez birine karşı heyecanlanmaya başlamıştım. 1 hafta sonunda görüşmek için planları yapmaya başladık. görüşeceğimiz günden bir gün önce arkadaşlarıyla alkol aldılar ve o gece sabaha kadar resmen telefonu kapatmamam için elinden geleni yaptı. o gece inanılmaz şaşırdım, beni görmeden sevdiğini, uzun zamandır ilk kez böyle şeyler hissettiğini vs vs.. söyledi durdu. ama ben korktum, yani birini görmeden bunları söylemek aşırılıktı bence. o yüzden o gece duzgun bi şekilde konuşup zorla telefonu kapadım. sabah telefonu açtığımda 5 cevapsız, sesli mesajlar, normal mesajlarla karşılaşınca yine tedirgin oldum, kafaya beni taktı bu falan diye. sabah özürler diledi rahatsız oldun biliyorum falan dedi ama benim içime bir şüphe girmişti ne yazık ki. yine de o gün buluşma teklifini kabul ettim. buluştuktan 5 dk. sonra o üzücü helikopter kazası oldu, 13 şehit... ölen pilot en yakın arkadaşlarından biri. yine de 1 saat oturduk. bu bir saat içinde bu olayların nasıl geliştiğini vs konuştuk, psikolojim çöktü tabi. üzerine telefonlar, ağlayarak arayanlar.. ben çok etkilendim mahvoldum..haberlerde bile izleyemezken bir anda içinde buldum kendimi bu üzücü durumun. 1 saat sonra ayrıldık, arkadaşlarının yanına gitti. o gün bugündür hemen hemen hiç konuşmadık. ilk gittiği gün ben geldim vs gibi bir konuşma geçti kısacık. 2 gün sonra da ben 'iyi misin' gbi bişeyler yazdım müsait değilim şehit evindeyim sonra yazıcam dedi.. şuan çok üzgünüm.. yani tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. psikolojisi bozulmuştur tabi ama ben de inanılmaz merak ediyorum onu.

Devam ettirme. Psikolojisi bozukturdan demiyorum. Yarın bigün hakaret ederek hayatından def eder. Sen üzülürsün. Benzeri ev arkadaşıma olmuştu.

niye mutsuzsun onu anlamadım. şehit olayları olmadan önce adam zaten anormal bi tip olduğunu göstermiş ki.

Yani bu anlattıkların 10 gün içinde mi oldu?
Zamana bırakın zaman herşeyin ilacıdır
Dur bakalım daha neler okuyacağız

normal olmadığını alkol aldığı gece de hissettim. hatta allahım bana bir işaret ver bitirmem gerekiyorsa dedim. ama son durumların böyle üzücü bir şekilde gelişmesi, beni onu merak etmeye itiyor. napıyor iyi mi, göreve gidecek mi, başına bişey gelir mi.. ne bileyim kafam allak bullak

Senden elektrik alamamış olabilir. Aklıma birtek bu geldi.
Allah tum şehitlere rahmet ailelerine sabır versin.
evet ben de öyle düşünüyorum egom zedelendi galiba. bir de ortada böyle üzücü bir hadise olunca neler oluyor diye de soramıyorum.böyle beklemek zorundayım

evet ben de öyle düşünüyorum egom zedelendi galiba. bir de ortada böyle üzücü bir hadise olunca neler oluyor diye de soramıyorum.böyle beklemek zorundayım
Yani kendini kötü hissetmen çok normal. Ama bence arama sorma. Çünkü balık baştan kokar.

normal olmadığını alkol aldığı gece de hissettim. hatta allahım bana bir işaret ver bitirmem gerekiyorsa dedim. ama son durumların böyle üzücü bir şekilde gelişmesi, beni onu merak etmeye itiyor. napıyor iyi mi, göreve gidecek mi, başına bişey gelir mi.. ne bileyim kafam allak bullak
Niye mutsuz olduğunuzu anlamadım. görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. tabi ki göreve gidecek adamın mesleği bu. başına bir şey gelmesi veya gelmemesini siz düşünmeyin. Ailesi arkadaşları düşünsün. engelleyin telefondan bitsin gitsin.

Niye mutsuz olduğunuzu anlamadım. görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. tabi ki göreve gidecek adamın mesleği bu. başına bir şey gelmesi veya gelmemesini siz düşünmeyin. Ailesi arkadaşları düşünsün. engelleyin telefondan bitsin gitsin.
çok acımasızca değil mi engellemek. yakın zamanda çok kötü bir olay yaşamış biri. ben mi çok hassas davranıyorum bilmiyorum ama aklımda sürekli onunla ilgili kötü bir şey duyacakmışım endişesi var. bu olay beni de çok etkiledi sanırım.

çok acımasızca değil mi engellemek. yakın zamanda çok kötü bir olay yaşamış biri. ben mi çok hassas davranıyorum bilmiyorum ama aklımda sürekli onunla ilgili kötü bir şey duyacakmışım endişesi var. bu olay beni de çok etkiledi sanırım.
Hayır değil. o kişinin acınmaya değil kendisini olduğu gibi sevecek birine ihtiyacı var. her şeyini kabul edecek meslegini hayati riskini. bu siz değilsiniz çünkü istemiyorsunuz bırakın da isteyen biri gelsin hayatına.

Daha olay cok yeni.ölümu boyle haberlerle hatirliyoruz malesef.oda suan onun etkisinde sanirim sevgililik geri plana itmis.egger seviyorsan yaninda oldugunu belirten msjlar at.

İş görsele dönüşünce hayal kırıklığı yaşamış ta olabilir. bilirsin bu işler böyledir genelde. o yüzden sana tavsiyem hiç düşme üstüne. Ancak böyle anlayabilirsin tavrını. Arayana ya da seninle iletişime geçene kadar sakın bir hamle de bulunma

Hayır değil. o kişinin acınmaya değil kendisini olduğu gibi sevecek birine ihtiyacı var. her şeyini kabul edecek meslegini hayati riskini. bu siz değilsiniz çünkü istemiyorsunuz bırakın da isteyen biri gelsin hayatına.
Evet çok haklısınız teşekkür ederim sağlıklı düşünemiyordum

benim aklıma şu takıldı. siz buluştuktan 5 dk sonra kaza haberini almışsınız. şehit olanlardan biri de en yakın arkadaşıymış. ama 1 saat oturmuş sizinle. öyle bir durumda bir insan nasıl oturabilir ona anlam veremedim. kaza şırnakta oldu, siz sanırım başka şehirdesiniz ama ne bileyim öyle bir anda insan oturamaz, belki cenazeye katılmak için acele yolcuşuk yapması gerekir vs vs. ben her halikarda bu adamı normal bulmadım.

asker polis gibi erkeklerle ilişki olmaz. ruh halleri çok bozuk. bir günleri bir günlerini tutmaz bunların.
alkol alıp daha görmeden bağlanan tip yarın kapında sabahlar rezil olursun.
kaza sonrası hallleri de normal tabii oradan çok bir şey bekleme ama sürekli bir psikolojiyle yaşanmaz.

asker polis gibi erkeklerle ilişki olmaz. ruh halleri çok bozuk. bir günleri bir günlerini tutmaz bunların.
alkol alıp daha görmeden bağlanan tip yarın kapında sabahlar rezil olursun.
kaza sonrası hallleri de normal tabii oradan çok bir şey bekleme ama sürekli bir psikolojiyle yaşanmaz.

bu tarz genellemelere girmeyin lütfen. orda insanlar biz burda rahat yatalım diye ne sıkıntılar çekiyorlar haberiniz var mı? bunlar evlenmesin mi? kimse ile birlikte olmasın mı? bi insaniyeti hak etmiyorlar mı?
içinde olmayan bilemez bence kimseyi bu şekilde yargılamayın.. içlerinde neler yaşadıklarını bilemezsiniz..

Back
X