- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Ne gibi pardon?Görümcenizin size söylediği lafı bilmem de bence de sizde sorun var biraz.
Aslında vardı o ama artık öyle bişey söz konusu değil ezik falan değilim yani iyi bi üniversite bitirdim kendimi bir cok konusa geliştirdim diksiyon kursuna spora vs gittim geldim. Sadece eşimlr yada eşimin ailesiyle girdiğim ortamlarda böyle geriliyorum beni çok geriyorlarÖzgüven eksikliği var gibi geldi
Mesela kayımvalideniz sizi düşünmüş çağırmış, gelmiyom la gelmiyorum diye içte içe çıkışmanız bana biraz tuhaf geldi. Kendi kurdukları wp gruplarına almamalarına da bir şey diyemezsiniz. Sizi gruba almadılar diye gezmelerine çağırmayacak da değiller ki seni de eklemek istemiş zaten. Biraz sinirli bir tipsiniz gibi geldi bana. Mizacınız sert gibi. O yüzden öyle bir yorum yaptım.Ne gibi pardon?
Ama sürekli gelmek istemediğimi söylediğim halde çağırıyor hep de eşimin yanjnda cağırıyo ben acıkcası iöinden geldiği için değil de bak biz cağırıyoruz o aramıza katılmıyo gibş göstermek için cağırıyolar diye düşünüyorum.Mesela kayımvalideniz sizi düşünmüş çağırmış, gelmiyom la gelmiyorum diye içte içe çıkışmanız bana biraz tuhaf geldi. Kendi kurdukları wp gruplarına almamalarına da bir şey diyemezsiniz. Sizi gruba almadılar diye gezmelerine çağırmayacak da değiller ki seni de eklemek istemiş zaten. Biraz sinirli bir tipsiniz gibi geldi bana. Mizacınız sert gibi. O yüzden öyle bir yorum yaptım.
Baskın karakter olman lazımAslında vardı o ama artık öyle bişey söz konusu değil ezik falan değilim yani iyi bi üniversite bitirdim kendimi bir cok konusa geliştirdim diksiyon kursuna spora vs gittim geldim. Sadece eşimlr yada eşimin ailesiyle girdiğim ortamlarda böyle geriliyorum beni çok geriyorlar
Ben sindirilemem yanş bunu kabul edemem.. bana gecen gün diyo ki eşim “ne dese tamam diyorum hala ne istiyorsun?” Yaaa bişi istemiyorum az insan olun yaBaskın karakter olman lazım
Karsındakiler fazlasıyla dominant cunku
Yeri geldiginde susturmayı veya sert olmayı bilmen gerekicek
İlk basta bozulurlar ama zamanla alısırlar
Yada böyle üstüne gelmeye devam edip seni sindirecekler zamanla
Seni seven adam dışlamaz, en azindan bunu 3. kisilerin yaninda yapmaz....Bugün görümceme gittik daha doğrusu gitmek zorunda kaldık.. ve dedi ki “yine seni dışladımı abım ?” “Yine mi dışlanan oldun?” Diye .. yani abisinin beni sevmediğini benle ilgiki olmadığını o kadar biliyor ki bana bu cümleyi kuruyor. Onların yanındayken de hep beni dışlıyor sohbetlerine katılamıyorım, yalandan bişeyler sormaya demeye çalışıyor brn iyice cıkdır suspus oluyorum falan tabi benle birlikte kardeşi de farkında bunun.. dün annesi geldi “cunartesi şuraya gelecek misin” dedi “gelmiyorum”dedim “gel işte evde yalnız napacaksın” dedi , dedim “yalnız değilim kocam evde hem gelmesem daha iyi onları tanımıyorum pek sende olunca gelirim sana yardım ederim ” dedim “olsun gel değişiklik olur” diyo . Lan gelmiyom gelmiyom anasını satarım ya gelmiyorum defol bi .. sonra bide şu mevzu var o toplantıyı 15de1 yapıyorlar whatsapp grupları var 2 aydır yapıyorlar gruba bile almaya tenezzül etmiyolar hem bide cağırıyolar.. dün eşimin yanında diyoki yeni kurduk grubu bunaranı veriyim de seni de alsınlar gruba.. dedim ki “gerek yok.”
demin de oyun oynuyodu arkadasıyla mikrofonla konuşarak oynuyo adam beni hiç takmıyor yahu cıldıracam ! Suan konuşmuyorum tv izliyor.. boşansam desem seviyorum boşanmak kolay değil daha 6 aylık bile evli değiliz .
Neyse her girdiğim ortamda böyle dışlanıyorum sanırum bende sorun var
Sorun sizde degil o esinizde benimde gorumcem ayniydi kocam kahveye gidiyo diye beni sevmedigini uydurup beni boyle eziklemeye calisirdi acinir pozisyona sokardi bigun esime bastim kavgayi annesi desen cocuk yerine koyar her gittigi yere gel gel diye zorlardi valla esime bigun kavga ettim ben oyuncak degilim diye ogun bugun kayinvdm baski yapamaz gorumcemde kapadi cenesini esinin seni savunmasi lazm madem esinde orda anne kiz seni kirmak istemiyo gelmicek niye zorluyosun diye annesine ayar vermesi lazmBugün görümceme gittik daha doğrusu gitmek zorunda kaldık.. ve dedi ki “yine seni dışladımı abım ?” “Yine mi dışlanan oldun?” Diye .. yani abisinin beni sevmediğini benle ilgiki olmadığını o kadar biliyor ki bana bu cümleyi kuruyor. Onların yanındayken de hep beni dışlıyor sohbetlerine katılamıyorım, yalandan bişeyler sormaya demeye çalışıyor brn iyice cıkdır suspus oluyorum falan tabi benle birlikte kardeşi de farkında bunun.. dün annesi geldi “cunartesi şuraya gelecek misin” dedi “gelmiyorum”dedim “gel işte evde yalnız napacaksın” dedi , dedim “yalnız değilim kocam evde hem gelmesem daha iyi onları tanımıyorum pek sende olunca gelirim sana yardım ederim ” dedim “olsun gel değişiklik olur” diyo . Lan gelmiyom gelmiyom anasını satarım ya gelmiyorum defol bi .. sonra bide şu mevzu var o toplantıyı 15de1 yapıyorlar whatsapp grupları var 2 aydır yapıyorlar gruba bile almaya tenezzül etmiyolar hem bide cağırıyolar.. dün eşimin yanında diyoki yeni kurduk grubu bunaranı veriyim de seni de alsınlar gruba.. dedim ki “gerek yok.”
demin de oyun oynuyodu arkadasıyla mikrofonla konuşarak oynuyo adam beni hiç takmıyor yahu cıldıracam ! Suan konuşmuyorum tv izliyor.. boşansam desem seviyorum boşanmak kolay değil daha 6 aylık bile evli değiliz .
O ds söylemiştti zaten anne sen cağırma o gelmek isterse gelir diye ama kadın anlamıyoSorun sizde degil o esinizde benimde gorumcem ayniydi kocam kahveye gidiyo diye beni sevmedigini uydurup beni boyle eziklemeye calisirdi acinir pozisyona sokardi bigun esime bastim kavgayi annesi desen cocuk yerine koyar her gittigi yere gel gel diye zorlardi valla esime bigun kavga ettim ben oyuncak degilim diye ogun bugun kayinvdm baski yapamaz gorumcemde kapadi cenesini esinin seni savunmasi lazm madem esinde orda anne kiz seni kirmak istemiyo gelmicek niye zorluyosun diye annesine ayar vermesi lazm
Bence sende biraz sıkıntı var. Biraz ozguvensiz misin acaba. Normal yaşantıda insanın gözüne batacak şeyler değil anlattıkların. Ya da ben bir dışlanmışlık sezmedim. Gorumcenin sözlerini ayrı tutuyorum. Eğer bunları söylediyse senin daha önceden ona şikayet etmiş olman lazım. Sanki insanların Sana cephe aldığına dair bir sandın varmış gibi geldi bana.Bugün görümceme gittik daha doğrusu gitmek zorunda kaldık.. ve dedi ki “yine seni dışladımı abım ?” “Yine mi dışlanan oldun?” Diye .. yani abisinin beni sevmediğini benle ilgiki olmadığını o kadar biliyor ki bana bu cümleyi kuruyor. Onların yanındayken de hep beni dışlıyor sohbetlerine katılamıyorım, yalandan bişeyler sormaya demeye çalışıyor brn iyice cıkdır suspus oluyorum falan tabi benle birlikte kardeşi de farkında bunun.. dün annesi geldi “cunartesi şuraya gelecek misin” dedi “gelmiyorum”dedim “gel işte evde yalnız napacaksın” dedi , dedim “yalnız değilim kocam evde hem gelmesem daha iyi onları tanımıyorum pek sende olunca gelirim sana yardım ederim ” dedim “olsun gel değişiklik olur” diyo . Lan gelmiyom gelmiyom anasını satarım ya gelmiyorum defol bi .. sonra bide şu mevzu var o toplantıyı 15de1 yapıyorlar whatsapp grupları var 2 aydır yapıyorlar gruba bile almaya tenezzül etmiyolar hem bide cağırıyolar.. dün eşimin yanında diyoki yeni kurduk grubu bunaranı veriyim de seni de alsınlar gruba.. dedim ki “gerek yok.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?