Cok mutsuzum mizacım bu galiba.:(

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Bugün görümceme gittik daha doğrusu gitmek zorunda kaldık.. ve dedi ki “yine seni dışladımı abım ?” “Yine mi dışlanan oldun?” Diye .. yani abisinin beni sevmediğini benle ilgiki olmadığını o kadar biliyor ki bana bu cümleyi kuruyor. Onların yanındayken de hep beni dışlıyor sohbetlerine katılamıyorım, yalandan bişeyler sormaya demeye çalışıyor brn iyice cıkdır suspus oluyorum falan tabi benle birlikte kardeşi de farkında bunun.. dün annesi geldi “cunartesi şuraya gelecek misin” dedi “gelmiyorum”dedim “gel işte evde yalnız napacaksın” dedi , dedim “yalnız değilim kocam evde hem gelmesem daha iyi onları tanımıyorum pek sende olunca gelirim sana yardım ederim ” dedim “olsun gel değişiklik olur” diyo . Lan gelmiyom gelmiyom anasını satarım ya gelmiyorum defol bi .. sonra bide şu mevzu var o toplantıyı 15de1 yapıyorlar whatsapp grupları var 2 aydır yapıyorlar gruba bile almaya tenezzül etmiyolar hem bide cağırıyolar.. dün eşimin yanında diyoki yeni kurduk grubu bunaranı veriyim de seni de alsınlar gruba.. dedim ki “gerek yok.”
demin de oyun oynuyodu arkadasıyla mikrofonla konuşarak oynuyo adam beni hiç takmıyor yahu cıldıracam ! Suan konuşmuyorum tv izliyor.. boşansam desem seviyorum boşanmak kolay değil daha 6 aylık bile evli değiliz .
Neyse her girdiğim ortamda böyle dışlanıyorum sanırum bende sorun var

Özgüven eksikliği var gibi geldi
Aslında vardı o ama artık öyle bişey söz konusu değil ezik falan değilim yani iyi bi üniversite bitirdim kendimi bir cok konusa geliştirdim diksiyon kursuna spora vs gittim geldim. Sadece eşimlr yada eşimin ailesiyle girdiğim ortamlarda böyle geriliyorum beni çok geriyorlar

Mesela kayımvalideniz sizi düşünmüş çağırmış, gelmiyom la gelmiyorum diye içte içe çıkışmanız bana biraz tuhaf geldi. Kendi kurdukları wp gruplarına almamalarına da bir şey diyemezsiniz. Sizi gruba almadılar diye gezmelerine çağırmayacak da değiller ki seni de eklemek istemiş zaten. Biraz sinirli bir tipsiniz gibi geldi bana. Mizacınız sert gibi. O yüzden öyle bir yorum yaptım.

Ama sürekli gelmek istemediğimi söylediğim halde çağırıyor hep de eşimin yanjnda cağırıyo ben acıkcası iöinden geldiği için değil de bak biz cağırıyoruz o aramıza katılmıyo gibş göstermek için cağırıyolar diye düşünüyorum.
Almak zorunda değiller zatem lafın gelişi alalım denek hiç hoşuma gitmiyo.. alacaksan alırsın yani ne soruyırsun?

Baskın karakter olman lazım
Karsındakiler fazlasıyla dominant cunku
Yeri geldiginde susturmayı veya sert olmayı bilmen gerekicek
İlk basta bozulurlar ama zamanla alısırlar
Yada böyle üstüne gelmeye devam edip seni sindirecekler zamanla

Ben sindirilemem yanş bunu kabul edemem.. bana gecen gün diyo ki eşim “ne dese tamam diyorum hala ne istiyorsun?” Yaaa bişi istemiyorum az insan olun ya

gücenme ama sende sorun var. sen dışlandığını hissediyorsun, millete de bu kozu vermişsin, kullanıp duruyorlar.
nedir bu kayınvalideyle görümceyle mıçmıçlık? benim arkadaşlarımla programım var, haftasonları genelde başka şeyler yapıyoruz, vs vs de geç. niye illa ki o gruba dahil olmak istiyorsun?

Seni seven adam dışlamaz, en azindan bunu 3. kisilerin yaninda yapmaz....

6 aylık evliymişsin, seni sevmeyen adamdan çocuk yokken hemen ayrıl derim...bekleme...bu hayat boyle sürmez...

Değersiz olarak evli olacağıma, tabiri caizse dul kalıp değerli olmayı tercih ederdim...

Bence size bunları hisettiren eşiniz.
Gorumcenize neymiş "eşiniz yine sizi dışlamışmış" sanki çokta umrundaymis gibi.

Evet kronik mutsuzsunuz.Etrafınızdaki insanların mutlu yada rahat tavırları sizi çıldırtıyor olmalı.Bu tavırlarla etrafınızdaki herkesi de kendi mutsuzluğunuza çekersiniz.Ya kaçarlar ya sizinle döner dururlar.İç huzurunuz yok.Buna sebep olan bu öfkeyi oluşturan herneyse onu bulun kavganızı yapın vedalaşın ve silin gitsin.

Sorun sizde degil o esinizde benimde gorumcem ayniydi kocam kahveye gidiyo diye beni sevmedigini uydurup beni boyle eziklemeye calisirdi acinir pozisyona sokardi bigun esime bastim kavgayi annesi desen cocuk yerine koyar her gittigi yere gel gel diye zorlardi valla esime bigun kavga ettim ben oyuncak degilim diye ogun bugun kayinvdm baski yapamaz gorumcemde kapadi cenesini esinin seni savunmasi lazm madem esinde orda anne kiz seni kirmak istemiyo gelmicek niye zorluyosun diye annesine ayar vermesi lazm

sizi kısa süreli bir evlilikte dahi sevmeyen adamları düğüne kadar görmeden mi evleniyorsunuz anlamıyorum. Bu adamlarla hiç mi konuşmuyorsunuz. evliliğiniz sadece cinsel çekim üzerine mi yapılıyor? sizi saymayan dışlayan adamın ne anasına ne babasına gidilir? yazık ne diyeyim.

O ds söylemiştti zaten anne sen cağırma o gelmek isterse gelir diye ama kadın anlamıyo

Arkadaşlar ne cok seviyorsunuz hassas insanlara bir darbe de siz vurmayi? Kadincagiz zaten hassas ve birileri kendisini kötü hissettirmiş,sizde maşallah görümcesinden beter daliyorsunuz.Şu an ihtiyaci olan sey bu degil.Zaten suç konu sahibininde degil.Suç kocada! herif karisina sahip çikip iyi hissettirmedigi icin konu sahibi de özgüveninden yaralanmiş.Olabilir gayet dogal.Hepimiz politik olabilicez güclü duruşlar sergilicez diye kural mi var? Bayanin fitrati hassas ise bu suç degil.Whatsapp gruplarina almamalari biraz dedikodulara uzak kalmasini istemelerinden.Aralarinda cevirdikleri muhabbetleri duymasini istemiyorlar.Boşverin konu sahibi arkadaşim almasinlar.Sende laf sokuşturuver. Grupta neler kaynatiyonuz aloo de,sende lafini esirgeme mesela.Görümcende çok boşbogaz maşallah.Onlar nasil sözler ya abim seni genemi dışladi falan. Bunlara prim vermeyin mesela,ne dıslamasi yahu ne sacmaliyosun deyiver..İçinden degil dısindan.ver ayari hepsine..Evlilik zor zenaat be kardeşim.Tek kocayla evlenmiyosun ki hepsi ayri terane.Kolay gelsin diyorum..

Aslında evliliğin ilk zamanları eşinizin ailesine karşı böyle hissetmeniz normal. Herkes belli bi dönem böyle hissetmiştir bence. Kv, görümce dediğiniz dış kapının mandalı. Bırakın almasınlar gruba falan. Siz kendi arkadaşlarınızla, ailenizle takılın. Bi süre böyle devam eder ama sonra düzene girer. Eğer gerçekten size kasıtları yoksa düzelecektir zamanla.
Sizin asıl sorununuz eşiniz olmalı bence. Gerçekten sevmiyor, dışlıyor mu sizi? 6 ay bile olmamış evlilikte hiç normal değil bu haller.. Oturup konuşun, halledin problemlerinizi. Düzelmeden de çocuk yapmayın.

Bide sürekli benden bişeyler saklıyor, madddi manevi herseyi saklıyor. umarım cocuğum falan olmaz simdilik en azından.. ama bir hafta gecikti adetim insallah hamile falan değilimdir yoksa hiç affetmem kendimi

Bence sende biraz sıkıntı var. Biraz ozguvensiz misin acaba. Normal yaşantıda insanın gözüne batacak şeyler değil anlattıkların. Ya da ben bir dışlanmışlık sezmedim. Gorumcenin sözlerini ayrı tutuyorum. Eğer bunları söylediyse senin daha önceden ona şikayet etmiş olman lazım. Sanki insanların Sana cephe aldığına dair bir sandın varmış gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…