Çok Mutsuzum Napıcam ben??

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Daha önce formda cok kez konuyu acmıştım.Sözlümle daha 1ay olmuştu sözleneli fakat onun kavgalarından yoruldum ve artık ıstemedıgımı soyledım.
Ama dayanamadım Kalktım onun bulundu yere gıttım.Tekrar konusmak ıcın benımle beraber olmak ıstıyorsan her dedıgımı yapmak zorundasın gıbı kelımeler kullandı.Bırden telefonunu elıme aldım facesıne gırdım.(tabi 2haftadır konusmuyorduk) bazı kızlar eklenmıs kızların fotosunu beyenmıs vs beynımden vuruldum ben senı aldatmadım vırus vs dedı ama ınanmadım yuzugu attım ve gerı geldım bugunde obenım ona aldıklarımı yollamıs(
cok kotu oldum sankı öldüm yani 3yıllık ılıskım sözum bıttı.Çok mutsuzum ne hayallerle takdım yuzugu..Ben napmalıyım..:2::2::2::2::2:

Adam size etmediğini bırakmadı bence bundan sonra hiçbir şey yapmayın. Sanki suçluymuş gibi ayağına gitmişsiniz bir de. Adam size eşek gibi dediğimi yapacaksın demişti daha ne yapması lazım bu adamdan soğumanız için? :44:

Görüşmediğiniz sürede direk facebook dan birilerini ekleyip fotoğraflarını beğenmişse zaten hatayı sözlenmekte yapmışsın bi duramamışmı deli oluyorum böyle erkeklere deli. Bide saçma sapan çocuk çocuk açıklama yapmaları yok mu . Ailen ne diyo bu duruma onu merak ettim öncelikle ?

3 yıllık bir ilişkiyi böyle saçma bahanelerle bu raddeye getirdiyse, olan sizin emeğinize olmuş yazık... belki zor ama boşverin gitsin.. su akar yolunu bulur..

2 Haftada bunları yapan adamın size çokta değer verip aşık olduğunu düşünmüyorum.
Aşık olan adamın gözü başka hiç kimseyi görmez.
Bi arkadaşım vardı, çok yakışıklı bir çocuktu.
Sevdiği kızdan 7 ay ayrı kaldı biz onunla çok samimiydik ne kızlar teklif etti kur yaptı ama o yüzlerine bile bakmadı.
Bundan 7 ay sonra barıştılar Temmuzda nişanları var.
Delikanlı dediğin böyle olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benım aıleme solemedım bole bırsey gordum dıye..Ama onun aılesıne soledım ınanmıolar sen bızım oglumuza ınanmıosun guvenmıosun

Kendini ne zannediyor bu adam yaa. Çok mu matah biriymiş de benimle olmak istiyorsan her dediğimi yapacaksın deme hakkını buluyor kendinde.
Bence ucuz kurtulmuşsunuz. Adam boşlukta hemen kızları eklemiş, bu adam için üzülmeye bile değmez. Verilmiş sadakan varmış valla.
Bi de kendini nimetten sayıyo öküz.

Benım aıleme solemedım bole bırsey gordum dıye..Ama onun aılesıne soledım ınanmıolar sen bızım oglumuza ınanmıosun guvenmıosun

Hemen uzaklaş o ailedende o adamdanda şimdiden oğullarını karşılarına alıp bunun hesabını sorucaklarına seni mi suçluyolar ilerde düşünemiyorum bile hiç bulaşma bence ayrıldığınız iyi olmuş yarın öbürgün aldatır gider ailesine söylersin derler bizim oğlumuz yapmaz

Ay şoktayım ya hem adamın hem de ailesinin yaptıklarına bak.. canım benm daha düşünecek bir şey kalmamış kusura bakma da bi de eşyaları yollamış bilmem ne ay bu resmen ayrılmaya yer arıyormuş seni ikna edip elde tutmaya çalışacağına şu yaptıklarına bak.. hem iki haftada bunu yapan adam kusura bakma da hiç mi tartışmıcaksınız ilk fırsatta neler yapar o zman... tövbe yaa..
Canım benm Allah onu ıslah etsn bence sen düzgünce ailenle konuşup onların desteğini al eminm seni bir ömür boyu üzmesini tercih etmezler.. Çok zor bir dönem olacak ama bunu yapmaya mecbursun, böyle bir adam için oturup üzüldüğün her ana yazık edersn..

Ben onun uzerıne kurdum tum hayallerımı sadece evlenmek ıstedıgım adam oydu..aılesı benı ıstemıo ben bunu cok ıyı bılıyorum kaza gecırdı eskı sozlum dıyım ondan sonra hepden delırdı..benle konustu gel hemen evlenelım sole yapalım vs ama ben ıstemedım zaten o beyenılerı gorunce hemen terk ettım geldım..Aılem bana bıraktı.onlar benım yanımda cunku benım tek hatam kavgamızda bıttı demek oldu..ama hemende kız arayısına gıren adamı mıdem kabul edmezz..

Canım tabi ki de kolay bi şey değil arada başka sorun olsa emin ol asla ayrıl demem ama bu denli midesiz olunmaz cidden.. yaptığının karşılığını biliyorsun sen ben ağzıma almayayım..

Senin için inan çok üzüldm ama emin ol şimdiden kurtulman iyi olur yeni hayalelr yeni umutlar snei bekliyor eminm.. kavgada bitti demek büyük hata evet ama karşılığı kesnlikle anında gözü dışarı çevirmek olamaz asla güvenemezsn böyle bi adama ve ailesine de..

Neden ayrıldığına dair olan konunu okudumda ne gerek vardıki ayağına kadar gitmeye. Hem suçlu hem güçlü. Sakın ama sakın geri adım atmayın yaşıycağınız varmış yaşamassınız öyle düşününn

senin degerini bilmeyen bir adam icin üzülme bile canim nebicim bisey her istedigini yapicakmisin oldu baska deseydin suna bak ya....

ne yapacaksın..sende onun aldıklarını iade edip yeni birini beğenip yoluna devam edeceksin..kızların fotosunu beğeniyormuş sözlüsü dururken..virüs diyor birde..ne virüsü ..bence böyleleri virüs..çıkar at o mikrobu seni ilerde zehirler..sözlüyken böyle yapan evlenince ne yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…