Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik

Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi

ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti

Seninde bir insan olduğunu unutmuş sanırım.
Elbet gezeceksin, arkadaşlarınla vakit geçireceksin. Hapishane gibi yaşanır mı bütün gün evde.

Azıcık mantık ya
Çalışma otur koca parasına minetine halede böylesine muhtaç ol
İnan bu küçük gördüğünüz şeyler ileri için sizi hayatınızdan bezdirebilecek durumlar
Şartlarınız olsun sizi siz olduğunuz için kabul etmeyene buyur kapı demelisin

Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik

Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi

ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti

şu an böyle yapar derken? sen adamdan izin alırsan o sana istediğini yapar. kendin edip kendin buluyosun sonra şimdi böyleyse ilerde nolur bla bla

Baya hapsedecek sizi, kaçın bu adamdan.

Bir erkek niye karısının çalışmasını istemez ?

Çünkü kafasında çalışan kadın özgürdur, bana muhtaç olmadığı için kolem olmaz mantığı vardır. O yüzden ayda bir kahvaltiya laf etmesi çok normal. Ben sizin gibiler aciyor muyum? Asla. Sadece ülkemin haline üzülüyorum.

Canım ezdirme kendini yaa niye izin istiyorsun ki ondan

üf ya 1950lerde filan mı kaldı zihniyetiniz? ne demek çalışmayım diye beni ikna etti bütün gün evde boş boş durup ne yapacaksınız dahası arkadaşlarla ayda yılda bir kahvaltıya gitmek için şimdiden izin almak ne yani allah aşkına?
sanki 10 yaşındasınız ve babanızdan parka gitmek için izin almaya çalışıyorsunuz tuhaf yani
dönün bir bakın kendinize reva gördüğünüz hayata

üf ya 1950lerde filan mı kaldı zihniyetiniz? ne demek çalışmayım diye beni ikna etti bütün gün evde boş boş durup ne yapacaksınız dahası arkadaşlarla ayda yılda bir kahvaltıya gitmek için şimdiden izin almak ne yani allah aşkına?
sanki 10 yaşındasınız ve babanızdan parka gitmek için izin almaya çalışıyorsunuz tuhaf yani
Böyleleri babalarından izin almaz, kocaya kaçar kocayla kaynanadan izin alir. Konu sahibi şahsen yapmasa bile zihniyet aynı zihniyet

Böyleleri babalarından izin almaz, kocaya kaçar kocayla kaynanadan izin alir. Konu sahibi şahsen yapmasa bile zihniyet aynı zihniyet

Back
X