çok Mutsuzum..

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz

merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz
Evlenince de bir de dertlerinin üstüne kv kp elti görünce kayın vb. Dertler eklenecek.

Bence böyle devam :D

Evlenince sorunlar artiyor fakat esinin ailesinden yakinanlar icin copsuz uzum gibi adamlar var ya ailesi yok da ya da olsa bile ayda yilda bir kere gorusuyorlar oyle birini bulanlar var o kisimdan dertleri olmuyor.

Senin yakindigin kisim yalnizlik ve aile kurma istegi Allah hayirlisini nasip etsin.

Son düzenleme:
Ben evli olduğum halde kendimi yalnız hissediyorum. Sıkma canını, evlenmiş olmak için de evlenme. Gez dolaş gençliğinin tadını çıkar.
Çok şükür mesleğimi çok seviyorum ama bu konuda hep bir tarafım eksik..insan kendinde olmayanı farklı görür ya öyle benimkisi de sanırım..inşaallah kafama uygun biri sevebileceğim İyi biri çıkar..

Bi süre önce bende sizin gibi düşünüyordum.Çok mutsuz çaresiz hissediyordum.Üstelik daha önce de talihsiz bir evlilik geçti başımdan,yaklaşık 3,5 yıl sonra şimdi yeniden evleniyorum.Demem o ki herşey nasip kısmet olmuyorsa vardır bunda da bir hayır!Keşke evlenmeseydim dediğim zamanlarım da oldu bu yüzden en doğru olan şey hayırlısını istemek..

Öncelikle allahtan daima herşeyin hayırlısını isteyin.evlilik doğru insanı bulduğun zaman çok güzel ama yanlış insan olursa senin imtihanın olur.herşeyin bi vakti zamanı var elbet yeter ki hayırlısı olsun seni mutlu edecek kıymetini bilecek biri çıksın.böyle hissetmen normal bi dönem bende de olmuştu ki yaşım gençti artık kendimi eve ait hissetmiyor gibiydim.bulunduğun anın tadını çıkar şöyle düşün sonuçta kader kısmet bu işler elbet vakti gelince seni bulacak..

Bir de baskalari evkeniyor diye cok uzulmeyin herkes asktan evlenmiyor hatta daha cok mantik evliligi yapiliyor.

Şimdiki aklım olsa 30 dam önce evlenmezdim
Ne anası bitiyor ne danası
Maddi geçim derdi
Eşin derdi
Evin derdi
İşin derdi
Çevremdeki herkes evli bir şekilde düzenlerini kurmuşlar diyorsun ama sor bakalım o düzen nasıl kuruluyor
Bekarlığına sarıl
Kıymeti bil
Öp onu ara ara :D

Anlıyorum sizi. Bir zamanlar ben de tıpkı sizin gibi düşünüyordum sonra biri çıktı karşıma evlendim. Hayattaki en büyük isteğim kendime ait evim, esyalarim, Yuvam olsundu. Çocuklarım olsun, eşim hayatta bana Yoldaş olsundu. Bir yandan da yaşım ilerliyordu çevre baskısı oluyordu az da olsa. Bir yandan da herkes evli ben kendimi eksik hissediyordum. Nikahtan sonra pişman oldum çünkü bana düşman gibi davranıyordu. Nedeni de gelin olarak istediklerim. Alışveriş ve takı seti gibi yapilmasi gereken şeyler. Aşık olarak evlenmedim, düğün ve kinamda da hiç mutlu değildim ama mutluymus pozları verdim mecburen. Hiç doyurucu bir evliliğim yok şimdi. Etrafa karşı rahatim evet ama hemen hemen her gün boşanma düşünceleri sariyor beynimi. Aramızda cinsellik dahi yok bizim. Bir süre ayağım alcidaydi o yüzden yapmadık şimdi normalim yine tık yok. Anlayacağın bir Yuvam var ama kocam var mı yok mu belli değil. Evet başımda ama yürekten hissedemiyorum varlığını. Sakın seni çok seven birini bulmadan evlenme, sakın. Yoksa yuvan olur ama hayat arkadaşın olmaz

Yani demem o ki acele etme kardeşim sadece dua et. Ben de çok dua ettim ama Rabbim nasip etmedi mutlu bir evlilik

Back
X