Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sohbet aralarında, artık evlenmek istediğinizi sık sık dile getirin. Kulaktan kulağa yayılıyor böylece. Bazıları evlenmek istesede bazen ' evliliği düşünmüyorum bile diyorlar' ...merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz
merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz
merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz
Bende bu durumdayim ne kötü bazen düşünüyorum bazi insanlarin mutlu mesut hayatlari var ne güzel eşleri var ama yine nankörler bide kendime bakiyorum yalnizliktan geberiyorum artik yalnizliktan pskoloji bozulma noktasina geldi ama yine yalnizm iştemerhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz
o zaman dünyayı gez. çalışıyorsun atın elinde silahın belinde missss... hatta şimdi hemen bi uçak bileti al bir yere. bak dünyan nasıl değişecek.
evlendikten sonra bakalım kocanla aynı kafada olacak mısın? çoluk çocuk diyeceksin kapı dışarı adım atabilecek misin?
hadi hepsi oldu şu an elindeki rahatlık gibi yapabilecek misin? yok...
evlilik bir gün olur ama elindeki güzel günleri değelendirmezsen boş boş ağladığın gecelere çok lanet edersin benden söylemesi.
Vallahi sacmaladiniz. Her evlenmeyi isteyen ama nasip olmayan insanlara aynı şeyleri söyleyip durmayın şurda. Tek başına seyahat etmek hem sakıncalı hem de zevksiz. Onun yerine ailesiyle ya da arkadaşlari ile gezsin.. Ya da sabırla beklesin bol bol dua etsin. Hem tüm bunlar evlenme isteğini bastıran yöntemler değil. Evlilik, eş, çocuk... Bunların yeri apayrı ve doldurulamaz