çok Mutsuzum..

allah hayırlı ınsanlarla karsılastıorsın canım. dusunsene evlenmıssın ama mutsuzsun boylesı dahamı ıyı. allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın

Evlenince bittiğini kim söyledi, şuan sadece kendinden sorumlusun, herşey canın isterse modundasın..
Evlendikten sonraa sorumluluklar sorumluluklar....
Tadını cıkarr, kısmet öte köy yok derler..

images

merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz
Bence sohbet aralarında, artık evlenmek istediğinizi sık sık dile getirin. Kulaktan kulağa yayılıyor böylece. Bazıları evlenmek istesede bazen ' evliliği düşünmüyorum bile diyorlar' ...

merhaba arkadaşlar, birkaç zamandır kendimi iyi hissetmiyorum.buna ev, iş, yorgunluk, bir de aslındaen önemlisi hayatımda kimse olmaması etken.çevremde neredeyse herkes evli ve bir şekilde düzenlerini kurmuşlar.artık ben de yuva kurmak istiyorum, çok istiyorum hayırlı biriyle ama olmuyo.dışarıya karşı hep gülüyorum ama ağladığım gecelerim çoğaldı bu aralar.hala eski sevdiğim insan aklımda.hep de karşıma dengesizler çıkıyo..bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki..ama dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.benim gibi hisseden var mı belki dertleşerek birbirimize moral oluruz

o zaman dünyayı gez. çalışıyorsun atın elinde silahın belinde missss... hatta şimdi hemen bi uçak bileti al bir yere. bak dünyan nasıl değişecek.
evlendikten sonra bakalım kocanla aynı kafada olacak mısın? çoluk çocuk diyeceksin kapı dışarı adım atabilecek misin?
hadi hepsi oldu şu an elindeki rahatlık gibi yapabilecek misin? yok...
evlilik bir gün olur ama elindeki güzel günleri değelendirmezsen boş boş ağladığın gecelere çok lanet edersin benden söylemesi.

Evlensen bir dert, evlenmesen bir dert. Herkeste ayrı bir dert. O yüzden hiç takmayın kafanıza kimse kimsenin içini bilmez herkesin bir takım sorunları var. Evlenmek için acele etmeyin en büyük sorunlar (şiddet, ihanet vs.) evlilikte oluyor. Yalnızda mutluysanız kimsenin lafına, nasıl baktığına aldanmayın. Zamanla sizinde hayatınızda birileri olacak, sevip - sevileceksiniz. Yeter ki sabırlı davranın ve dikkatli kararlar verin.

34 yaşında evlendim çok şükür eşimden memnunum ama bazen bir iki sene daha beklesemiydim acaba diyorum
Bekarlık gerçekten sultanlık vakti gelince hepsi oluyor ama bu günlerinizi böyle kararttığınıza ilerde pişman olacaksınız.

Insallah karsina düzgün biri cikar ve hayirli bi evlilik kurarsin...
Ama bence bekarlik sultanlik :D

Hepiniz ne güzel yazmışsınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim moral verdiniz okurken kendimi daha iyi hissettim her şeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimiz için

Bende bu durumdayim ne kötü bazen düşünüyorum bazi insanlarin mutlu mesut hayatlari var ne güzel eşleri var ama yine nankörler bide kendime bakiyorum yalnizliktan geberiyorum artik yalnizliktan pskoloji bozulma noktasina geldi ama yine yalnizm işte

o zaman dünyayı gez. çalışıyorsun atın elinde silahın belinde missss... hatta şimdi hemen bi uçak bileti al bir yere. bak dünyan nasıl değişecek.
evlendikten sonra bakalım kocanla aynı kafada olacak mısın? çoluk çocuk diyeceksin kapı dışarı adım atabilecek misin?
hadi hepsi oldu şu an elindeki rahatlık gibi yapabilecek misin? yok...
evlilik bir gün olur ama elindeki güzel günleri değelendirmezsen boş boş ağladığın gecelere çok lanet edersin benden söylemesi.

Vallahi sacmaladiniz. Her evlenmeyi isteyen ama nasip olmayan insanlara aynı şeyleri söyleyip durmayın şurda. Tek başına seyahat etmek hem sakıncalı hem de zevksiz. Onun yerine ailesiyle ya da arkadaşlari ile gezsin.. Ya da sabırla beklesin bol bol dua etsin. Hem tüm bunlar evlenme isteğini bastıran yöntemler değil. Evlilik, eş, çocuk... Bunların yeri apayrı ve doldurulamaz

Vallahi sacmaladiniz. Her evlenmeyi isteyen ama nasip olmayan insanlara aynı şeyleri söyleyip durmayın şurda. Tek başına seyahat etmek hem sakıncalı hem de zevksiz. Onun yerine ailesiyle ya da arkadaşlari ile gezsin.. Ya da sabırla beklesin bol bol dua etsin. Hem tüm bunlar evlenme isteğini bastıran yöntemler değil. Evlilik, eş, çocuk... Bunların yeri apayrı ve doldurulamaz

arkadaşım sana saçma gelebilir ama benim fikrime de saygı duymak mecburiyetindesin. aynı fikirde olmayabiliriz ama saçmaladınız diyemezsin.
tek başına seyahatin hiçbir sakıncası yok o sizin beyninizin yarattığı bir durum. evlenme isteği toplum baskısı sebebiyle ortaya çıkar. evliyim çocuğum var ve tek başıma ben de eşim de ayrı ayrı yurtdışına gidebiliyoruz aynı yerleri sevmediğimizde. birlikte de gidiyoruz, arkadaşlarımızla da gidiyoruz hepsinin ayrı keyfi var. insanları bir kalıba sokmaktan ve bu zihniyetlerden siz memnun olabilirsiniz ben değilim. benim de fikirlerim ve tavsiyelerim öncelikle herkesin özgür birer BİREY olabilmeyi öğrendikten sonra evlilik veya başka neyse istedikleri onu yaşamaları yönünde olur. konu sahibinin evlenemiyorum diye ağlamasının sebebi çevresindeki herkesin evlenip konu sahibine sözsüz ama psikolojik baskı yapıyor olmasından kaynaklıdır. biraz açık fikir lütfen..

Back
X