- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Cok güzel yazmışsınız valla insan aslında kendi kendine yetebilmeli işte insan dogası gereği eşi tarafından kadınlıgını hissetmek istiyor ama bu yazınız çok hoşuma gittiPsikiyatri ye tabiki gidin yardımı olur ancak kendinize sizden başkasi tam manasıyla çare olamaz eşinizi hayatın merkezinden çıkarın bir yerde dinlemiştim kadınin biri eşime o kadar aşıktım ki bir güzel sözü yoktu ama sürekli üstüne duserdim bu aramızı daha çok açardı sonra onu hayatımın merkezinden cikardim gönüllü derneklere yardıma gittim çevre edindim hobiler buldum kendim için giyindim kendim için süslendim bı baktimki eşim peşimde pervane neden ilgi üstünden kayboldu elimizde olan şeyin kıymetini bilmiyoruz ancak yok olursa anlıyoruz çek üstünden ilgini dünyanın merkezine oturttugun yerden kaldır
Yok onunla alakası yok benim anladığım gururuna yediremiyor sankiYok ruhun hasta falan değil
Bu isteklerin normal
Olması gereken zaten bu
Acaba bakımı falan mı bıraktın ?
Kendini saldın mı?
Hımm yani iltifat etmeyi , sana hoş davranmayı falan mı ?Yok onunla alakası yok benim anladığım gururuna yediremiyor sanki
Aslın da ben çok ilgilenmiyorum çok üstüne düşmem. Benden 2, cocuk istiyor ben istemiyorum bu yüzden böyle kötü davranıyormuş. Hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor maddi olarak ta beni cezalandırmışPsikiyatri ye tabiki gidin yardımı olur ancak kendinize sizden başkasi tam manasıyla çare olamaz eşinizi hayatın merkezinden çıkarın bir yerde dinlemiştim kadınin biri eşime o kadar aşıktım ki bir güzel sözü yoktu ama sürekli üstüne duserdim bu aramızı daha çok açardı sonra onu hayatımın merkezinden cikardim gönüllü derneklere yardıma gittim çevre edindim hobiler buldum kendim için giyindim kendim için süslendim bı baktimki eşim peşimde pervane neden ilgi üstünden kayboldu elimizde olan şeyin kıymetini bilmiyoruz ancak yok olursa anlıyoruz çek üstünden ilgini dünyanın merkezine oturttugun yerden kaldır
Evet mesela çok güzel olmuşsun gibi sözleri söylemeyi gururuna yediremiyor sanki ya da içinden gelmiyorHımm yani iltifat etmeyi , sana hoş davranmayı falan mı ?
Bu insanın içinden gelmeli ama
Elinde olmaz insanın
Canım bilmedim ama bunlar bazen içimizden istemsizce çıkarEvet mesela çok güzel olmuşsun gibi sözleri söylemeyi gururuna yediremiyor sanki ya da içinden gelmiyor