Çok mutsuzum

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Kızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum. Yani şöyle hep başkalarının hayatı bana çok güzel geliyor mesela tanıdığım kişilerin karı koca hayatı, onlara imreniyorum keşke benimde böyle bir evliliğim olsa diyorum. Eşimin çok yakın arkadaşı var ailecek görüştüğümüz eşine o kadar deger veriyor ki mesela bir yere gidecektik bak çok süslenme bekar sanacaklar falan diyor ya da sana bu renk çok yakışıyor diyor ben bu lafları hiç duymadım eşim kıskansın diye ya şu adam da yılışık diyorum püf sana mı bakıcak diyor hayatta şu kıyafet sana çok yakışmış bu renk çok yakışıyor gibi sözler duymadım veni duygusal anlam da çok aç bıraktı, bende bana deger veren bana kadınlığı mı hissettiren bir eşim olsun isterdim. Ya ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum ilgiye çok ihtiyacım var boşluktayım psikiyatriste gitsem çözüm olur mu

Sizin durumunuz psikiyatristlik değil normal bunu istemeniz, beğenildiğinizi hissetmek en doğal hakkınız. Bence eşinizle açıkça konuşun sizi duygusal anlamda boşlukta bıaktığını anlasın belki hatasını anlar

Psikiyatri ye tabiki gidin yardımı olur ancak kendinize sizden başkasi tam manasıyla çare olamaz eşinizi hayatın merkezinden çıkarın bir yerde dinlemiştim kadınin biri eşime o kadar aşıktım ki bir güzel sözü yoktu ama sürekli üstüne duserdim bu aramızı daha çok açardı sonra onu hayatımın merkezinden cikardim gönüllü derneklere yardıma gittim çevre edindim hobiler buldum kendim için giyindim kendim için süslendim bı baktimki eşim peşimde pervane neden ilgi üstünden kayboldu elimizde olan şeyin kıymetini bilmiyoruz ancak yok olursa anlıyoruz çek üstünden ilgini dünyanın merkezine oturttugun yerden kaldır

Yok ruhun hasta falan değil
Bu isteklerin normal
Olması gereken zaten bu
Acaba bakımı falan mı bıraktın ?
Kendini saldın mı?

Cok güzel yazmışsınız valla insan aslında kendi kendine yetebilmeli işte insan dogası gereği eşi tarafından kadınlıgını hissetmek istiyor ama bu yazınız çok hoşuma gitti

Aslın da ben çok ilgilenmiyorum çok üstüne düşmem. Benden 2, cocuk istiyor ben istemiyorum bu yüzden böyle kötü davranıyormuş. Hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor maddi olarak ta beni cezalandırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…