- 17 Kasım 2015
- 1.739
- 4.137
- 133
Estağfirullah ben size demedim. O yüzden özür dilenecek bir sey yok.Özür dilerim o zaman kusura bakmayın...Çocuk varmıydı peki ve boşandıktan Sonra ne kadar sürede kendinize geldiniz
Çocuğum yok. Ben cok kısa süreli bir evlilik yaptım. 2015 senesinde ayrıldım. Çok yanlış bir evlilikti. Çok erken gördüm ve Allah'a şükür hemen ayrıldım.
Ama kendime gelmem uzun sürdü. 6 ay antidepresanlar kullandım. Uyku ilacı olmadan uyuyamiyordum. Sinirden hep ellerim tityirdu ilaç içmeyince.
6 ay sonra yavaş yavaş bitti o durumlarım. Ve şuan inanın adı bile aklıma gelmiyor. Yani yerlerde süründüm çok aşık olarak evlendim buyuk hayal kırıklığı yaşadım her anlamda.
Ama hepsi geçti. 1 sene inanılmaz kinliydim. Şuan kin bile yok. Ne olumlu ne olumsuz hiç bir duygum yok. Gerçekten geçmez sanıyorsanız asla toparlanamam ben artık birinden hoslanamam sevemem sanıyorsanız ki ben öyle sanıyordum. Geçiyor. Sadece biraz sert geçiyor ama geçiyor.
Bu süreçte maddi durumunuz yoksa bile mutlaka devlet hastanelerinden psikolojik destek alın lütfen. Youtubedan bu konularla alakaları videolar izleyin. Yazılar okuyun. Çok iyi gelecek. Ilk 6 ayı aşınca gerisi kolay geçiyor