Cok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özür dilerim o zaman kusura bakmayın...Çocuk varmıydı peki ve boşandıktan Sonra ne kadar sürede kendinize geldiniz
Estağfirullah ben size demedim. O yüzden özür dilenecek bir sey yok.
Çocuğum yok. Ben cok kısa süreli bir evlilik yaptım. 2015 senesinde ayrıldım. Çok yanlış bir evlilikti. Çok erken gördüm ve Allah'a şükür hemen ayrıldım.
Ama kendime gelmem uzun sürdü. 6 ay antidepresanlar kullandım. Uyku ilacı olmadan uyuyamiyordum. Sinirden hep ellerim tityirdu ilaç içmeyince.
6 ay sonra yavaş yavaş bitti o durumlarım. Ve şuan inanın adı bile aklıma gelmiyor. Yani yerlerde süründüm çok aşık olarak evlendim buyuk hayal kırıklığı yaşadım her anlamda.
Ama hepsi geçti. 1 sene inanılmaz kinliydim. Şuan kin bile yok. Ne olumlu ne olumsuz hiç bir duygum yok. Gerçekten geçmez sanıyorsanız asla toparlanamam ben artık birinden hoslanamam sevemem sanıyorsanız ki ben öyle sanıyordum. Geçiyor. Sadece biraz sert geçiyor ama geçiyor.
Bu süreçte maddi durumunuz yoksa bile mutlaka devlet hastanelerinden psikolojik destek alın lütfen. Youtubedan bu konularla alakaları videolar izleyin. Yazılar okuyun. Çok iyi gelecek. Ilk 6 ayı aşınca gerisi kolay geçiyor 🙏

Estağfirullah ben size demedim. O yüzden özür dilenecek bir sey yok.
Çocuğum yok. Ben cok kısa süreli bir evlilik yaptım. 2015 senesinde ayrıldım. Çok yanlış bir evlilikti. Çok erken gördüm ve Allah'a şükür hemen ayrıldım.
Ama kendime gelmem uzun sürdü. 6 ay antidepresanlar kullandım. Uyku ilacı olmadan uyuyamiyordum. Sinirden hep ellerim tityirdu ilaç içmeyince.
6 ay sonra yavaş yavaş bitti o durumlarım. Ve şuan inanın adı bile aklıma gelmiyor. Yani yerlerde süründüm çok aşık olarak evlendim buyuk hayal kırıklığı yaşadım her anlamda.
Ama hepsi geçti. 1 sene inanılmaz kinliydim. Şuan kin bile yok. Ne olumlu ne olumsuz hiç bir duygum yok. Gerçekten geçmez sanıyorsanız asla toparlanamam ben artık birinden hoslanamam sevemem sanıyorsanız ki ben öyle sanıyordum. Geçiyor. Sadece biraz sert geçiyor ama geçiyor.
Bu süreçte maddi durumunuz yoksa bile mutlaka devlet hastanelerinden psikolojik destek alın lütfen. Youtubedan bu konularla alakaları videolar izleyin. Yazılar okuyun. Çok iyi gelecek. Ilk 6 ayı aşınca gerisi kolay geçiyor 🙏
Teşekkür ederim canim inşallah bende biran önce toparlanirim aşırı vicdanlı bir insanım.kendimden çok herkesi düşünürüm Iste kolay değil 7 yılı çöpe atıp kızınla tek başına kalmak bugün avm de çiftleri görünce çok Uzuldum ama kader dedim içimden artık Alalhim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis inşallah ta Oyle Olur allahım hepimizin yanında olsun kötü insanlardan korusun bizleri inşallah seninde gönlüne göre olur herşey canım

Teşekkür ederim canim inşallah bende biran önce toparlanirim aşırı vicdanlı bir insanım.kendimden çok herkesi düşünürüm Iste kolay değil 7 yılı çöpe atıp kızınla tek başına kalmak bugün avm de çiftleri görünce çok Uzuldum ama kader dedim içimden artık Alalhim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis inşallah ta Oyle Olur allahım hepimizin yanında olsun kötü insanlardan korusun bizleri inşallah seninde gönlüne göre olur herşey canım
Çok teşekkür ederim amin. Siz ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız. Çocuk önünde şiddet asla affedilemez bir şey. Kendiniz ve kızınız için en sağlıklısı bu. Üzülmeyin diyemem tabi ki üzüleceksiniz ama gerçekten geçecek. Bosanan kadınlara sorun hepsi eşini unutmuştur. Benim eski çalıştığım yerde bile sirf 5 kadın vardı boşanmış çocuğu olan. 2 tanesininde gayet güzel ilişkisi vardı. Seneler olmuştu ayrılalı hepsi.
Umarım sizinde karşımıza harika biri çıkar mutlu olursunuz. Kötülük edenler mutlaka bir gün pişman olup cezasini bulacak. Ben inanıyorum tüm kalbimle sizde inanin💜

Bana kızmayın lütfen sadece çok yalnız hissediyorum kendimi mahkemeye az kaldı ben Hergun ağlıyorum.asiri mutsuzum niye böyle olduk diye kendimi yiyip.bitiriyurum allahım sabırlar ihsan eyle annesi aramadı hiç zaten bir tek ablası oda acele ettiniz gibilerinden laf eşim en son terapiste gidelim dedi kabul.etmedim ....yuvam gidiyor gözümde yas kalmadi

Dönmeyin. Şu an ‘’Dönmek’’ ten söz edebildiğimiz için ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olup şükredin sadece. Gidebileceğiniz bir kapı var.
Eli kulağındadır bir daha yapmayacağım diye gözü yaşlı gelir kapıya.

Bana kızmayın lütfen sadece çok yalnız hissediyorum kendimi mahkemeye az kaldı ben Hergun ağlıyorum.asiri mutsuzum niye böyle olduk diye kendimi yiyip.bitiriyurum allahım sabırlar ihsan eyle annesi aramadı hiç zaten bir tek ablası oda acele ettiniz gibilerinden laf eşim en son terapiste gidelim dedi kabul.etmedim ....yuvam gidiyor gözümde yas kalmadi

Canım bende yaşadım onları. Sana yukarı da yazmıştım.
Annesi benide hiç aramadı sözde beni asiri seven :) bir çoğunun iki yüzlü olduğunu düşünüyorum oğulları söz konusu olunca..
Bir kere abisi aramıştı ve mesaj atmıştı bir de babası.
Neyse sen dimdik dur mahkemede.
Benim mahkemeye bir gidişim var.
Saçlarımı makyajını falan kuaförde yaptirip gittim. Topuklu ayakkabı çok güzel bir etek ve gömlek gitdim.
Dimdik durdum. Sende öyle ol. Afedersin mal gibi kaldı karsimda. Yıkılmış bekliyordu.
Psikoloik destek al bu süreçte. Ben antidepresan kullandım mutluluk veriyor tabi eğer gerekliyse senin için bir psikiyatrla görüş.
Geçecek merak etme 6 ay ağlayacaksın suruneceksin ama geçecek 🙏
Benim çocuğum yok senin varmis onum için güçlü ol

Herkes bir sonraki cinneti seni öldürmesi olur Dedi zaten çünkü öfke kontrolü yok O vurdukça bende vurdum ama.kabahatli.ben oldum annesi sende oğlumun heryerini çizmişsin dedi oğlun öldürürken bakacak.değildim tabikide kendimi savunacagim dedim tekme atmak.sac yolmak nedir ya.....şimdi pişmanmış ama ben biliyorum 2 ay sonra yine stresli hayat başlayacak ...
Ben de bunu anlamıyorum ya o öldüresiye dövecek zaten bir bayanin bir erkeğe güç yetirmesi cok zor bide oglumu çizmişsin mi demiş sonucta kendi oglu onu koruyacak tabi ama bunlar yüzünden psikolojimiz de etkileniyor ben de bosanma asamasindayim dava actim esim de bana siddet uyguladiginda kendimi savunmak icin vurdum ya da cizdim iste onun sadece yanagi kizardi benim vücudum mosmor oldu pasazade yazmis cevap dilekcesine ben dovmedim asil o bana fiziksel siddet uyguluyor diye nasil olacaksa bilegimi tutsa zaten vurmayi bırak dokunmam mümkün olmuyor adana ama deli gibi pismanin darp raporu almadigima calisiyorum bi kariyerim var utandım kocamdan dayak yedim demeye simdi diyorum ben neden utanayim o el kaldirdigina utansin siz gidin alin bosanmasaniz bile raporunuzu alin

Merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...
Sakın döneyim deme sana el kaldıran insanla nasıl bi hayat sürdüreceksin

Teşekkür ederim kızlar:( dun Aradi Iste Çok kotuyum kendimi öldüreceğim diye gittim mecbur yanina ağlıyor çok annesi de galiba tam.anlamiyla destek olmamış kimsem yok yanimda diyor evde yalnizliktan kafayi yiyecegim diyor Birsey diyemedim Uzuldum ama ya benim ağladıklarim ne olacak:( bir kere sen bana vurmuşsun keşke bağırıp küfür etseydin de öyle gelip benimle güç gösterisi yapar gibi kavga etmeseydin ...kizim için çok.üzülüyorum kendime üzülüyorum yanlış anlamayın kızımı kullanmak.icin demiyorum ama yavruma Haksizlikmi yapıyorum baban gelecek almaya diyorum sende gel diye ağlıyor icim gidiyor böyle bem kendimi güçlü sanardim ama degilmisim allahım güç kuvvet sabırlar ihsan eylesin

Merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...
Bunun bir üst level ı cinayet sizin hayatınızı çocuğunuzun hayatını oyun sanıyor bu adam herhalde

Teşekkür ederim kızlar:KK43: dun Aradi Iste Çok kotuyum kendimi öldüreceğim diye gittim mecbur yanina ağlıyor çok annesi de galiba tam.anlamiyla destek olmamış kimsem yok yanimda diyor evde yalnizliktan kafayi yiyecegim diyor Birsey diyemedim Uzuldum ama ya benim ağladıklarim ne olacak:KK43: bir kere sen bana vurmuşsun keşke bağırıp küfür etseydin de öyle gelip benimle güç gösterisi yapar gibi kavga etmeseydin ...kizim için çok.üzülüyorum kendime üzülüyorum yanlış anlamayın kızımı kullanmak.icin demiyorum ama yavruma Haksizlikmi yapıyorum baban gelecek almaya diyorum sende gel diye ağlıyor icim gidiyor böyle bem kendimi güçlü sanardim ama degilmisim allahım güç kuvvet sabırlar ihsan eylesin

Kavgalarınız 7 gün değil 7 sene bitmemiş ve sizi çocuğunuzun önünde döven bir cani.
Ağlasin üzülsün bırakın ne hali varsa görsün. Sakin bir anlık duygusallıkla affetmeyin. Bu saatten sonra çocuğunuza iyi bir baba olsun yeterli. Siz de belli mesafeyi koruyarak cocuk için muhattap olursunuz. Öldürülen kadınlar hep bu şekilde öldürülüyor.
Senelerce şiddet gördüm düzelir sandım diyorlar lütfen siz onlardan olmayın.
Kızınıza da haksızlık etmiyorsunuz.
Onun ruh sağlığı için en iyisi bu. Annesini Döven akli erince ondan nefret edecek bir baba gorecegine onu belli araliklarla goren ve şiddet görmeyen bir çocuk olarak yetişecek.

Nasil annesi naptinda oglum bu hale geldi diyo ya nasıl insankar bunlar kayinvalidem suratimin asık oldugunu gorse ogluna hesap sorar noldu diye sac bas dalcan o kadina

Merhaba dert ortaklarim boşanmama son 2 gun kaldi içim buruk hüzün kapli strest desen cabasi ....barisma yolunda birseyler olacakti ama esim yine net karar ver eve gel falan dedi bende korktum yine içime birsey oturdu çünküo eve girmek beni ürküttü bana israr etme mahkemeye kadar vakit var dememe ragmen sen yine cayarsin laflarindan sonra yine annesi hemen ardindan bana hakaret msji cekti ....eve cagirip cocugum ondaydi apar topar gittim telefonda annesi konusmak.istemiyurm dedi (hakaret msjlarindan o anda haberim yok çünkü kadim engelli bende engelli msj bolumunden gördüm)sonra basladi annemle konus sanan soyleyecekleri var istemiyorum konusmak dedim annenle ilgisi yok bu ikimizin problemi dedim o gun aile terapistinede gitmistik ama orda ben gerildim biraz tartisma biraz normalkonusma oldu cikinca kizimiz icin de olsa mahkemeyi erteleyelim ama dönmem eve dememe ragmen hemen anasina yetistirdigi icin yine bana israrla eve don hersey daha guzel.olacak falan demeler tabikidr içimden bir ses donme diyor onca laftan sonra neyse annesi yuzunden tartistik yine kızımın yaninda benim ailemi 7 senedir çekiyor mus benim ailem memleketten geldi ev tuttum ben onlara çocuğum icin ama babami kaybettim 4 ay sonra annem tek kalınca hep beraberdik demek istediği buydu ama kendi evinde de kalirdi rahatsiz etmezdi asla.annem yemegimize kadar yapardi sonra sinirle anneme geldim anlattim bir baktim kadinin msjlarina "karaktersiz kadin sen benim gelinim bile.olamazsin artik dansoz gibi kivir" yazmis deli oldum artik aradik bizde kadina bagirdik bana o dayagi hakettin sen dedi sonrasinda bagris cigris kapattim teli...annesinin yüzünden artik iyice bitti sadece kızımı gördükçe kotu oluyorum iyi bir anne olabilir miyim babasindan koparmış gibi geliyor ama benimde sinirlerim laska oldu artik hakkinizi helal edin kizlar son 2 gun kalınca panik oldum....

Siz ayrı bi bireysiniz ve kimseye mecbur değilsiniz unutmayın çalışın yada çalışmayın bu böyle. Bazı tipler yulari elinde tutmak ister yada dar kafalı olurlar erkek ler onlara göre hep haklıdır. Cvp vermeye tenezzül bile etmeyin korkmayın. O işler kolay değil okadar o deliye ben daha deliyim havasında olun. Ve kendibiz ve çocuğunuzun sağlığı psikoloji sine önem verin.
Uzaklaşın. .. Daha zarar gelmemesi icin

Siz ayrı bi bireysiniz ve kimseye mecbur değilsiniz unutmayın çalışın yada çalışmayın bu böyle. Bazı tipler yulari elinde tutmak ister yada dar kafalı olurlar erkek ler onlara göre hep haklıdır. Cvp vermeye tenezzül bile etmeyin korkmayın. O işler kolay değil okadar o deliye ben daha deliyim havasında olun. Ve kendibiz ve çocuğunuzun sağlığı psikoloji sine önem verin.
Uzaklaşın. .. Daha zarar gelmemesi icin
Oyle Yaptim artik canim zaten ama offff icimde anlatamadığım bir his bir acı var hayırlısı rabbimden insallah daha iyi.olurbenim için hersey

Oyle Yaptim artik canim zaten ama offff icimde anlatamadığım bir his bir acı var hayırlısı rabbimden insallah daha iyi.olurbenim için hersey

Kurtuluyorum diye sevinmeniz lazımken o caniden ve o manyak anneden nasıl hala acı duyabiliyosunuz anlamıyorum

İnanın herşey geçici. Suan mantıksal düşünün. Gerekirse ayrı bi zaman karşı karşıya konuşun

Back
X