- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
İnsanın saati bile birbirini tutmaz mi ?benimki tutmuyor arkadaşlar .iki kişilik yaşıyorum sanki içimde biri şen şakrak diğeri şekil a da göründugu gibi depresif . Ben bile kendimi çözemiyorum ki kaldiki insanlar beni çözsün.saatlerce ayakta dolanıyorum boş boş .en son birşey bulamayıp kahve yapıyorum bu döngü defalarca tekrarlanıyor. Sonra elime ayna cımbız alıp kaşlarımı yoluyorum .yoluyorum diyorum çünkü kaş kalmadı almaktan . okadar çok alıyorumki küçücük bı tüy çıksa onu dakikalarca almaya çalışabilirim okadar inat ediyorum .ve aldığımda içimi bu huzur kaplıyor resmen oh bee diyorum :/ anksiyete bozukluğu ve okb var . İlaçlarıda bıraktım ideal kilom 74 olması gerekiyor boyum 1.75 şuan 85 kiloyum tartıya cikiyorum her fazla çıktığında üstümdekileri çıkarıyorum daha az çıkarım diye .ha desenizki yemekten içmekten kisiyorsun oda yok sanirm kendi kendime zayiflamami bekliyorum .bu halim beni çok mutsuz ediyor.ozellikle yanlizken :/biri yanımda olsa tam tersi halime dönüyorum okadar mutlu görünüyorum ki sanki dünyayı ben yarattım. Her iki halimde çok abartılı mutsuzlugumda mutluluğumda .ben bu işin içinden çıkamıyorum .çalışmak istiyorum belki kafa dağıtırım diye ne kaynana çocuğa bakıyor nede annem ( çocuğum çok yaramazmis) ben napicam napmaliyim azıcık içimi dökmek istedim