Çok mutsuzum

İnşallah .malesef öyle oldu herkes evinde iyi daha dün bizdeydi annem oturdu çayını kahvesini içti elinde arada yemek getirir gider .buda vicdan rahatlatma çeşitli sanırım .ben onu silmiştim ama ablam antalyalardan geldi aramızı düzeltmek için bayramda götürdü beni el opturmeye .ablamda kendince ara bulmaya çalıştı napsin .simdi konuşuyoruz ama ben annemlere fazla gidip gelmem o bana gelir arada
Tamam bosverin onu komşu anne gibi düşünün :)
Olduğu kadar olsun.
Siz de bir annesiniz.
Çocuğunuza sağlıklı anne lazım.
Harekete geçin :)
En azından eşinizle iyisiniz.

Doktor bqnw kendini kötü hissedersen tekrar gel demişti ben gitmedim ve ilaci bıraktim benim hatam
Yapma işte ablam oyle olmaz bende iki tane antidepresan kullaniyorum yapacak birşey yok.
Yoksa sinirden stresten kendime zarar vereceğim once kendini ve evladını düşüneceksin.

. sevdiklerimi üzmüyordur onlar beni sevseydi tedavimi desteklediler .iyice mala döndün bırak şunu demezlerdi .benim önce kendimi düşünmem gerek yoksa kimse kimsenin umrunda degil
O zaman harekete geçmelisin.
Emin ol hiç kimsenin kimseye faydası yok.
Toparlanmalısın bir an önce.

İnsanın saati bile birbirini tutmaz mi ?benimki tutmuyor arkadaşlar .iki kişilik yaşıyorum sanki içimde biri şen şakrak diğeri şekil a da göründugu gibi depresif . Ben bile kendimi çözemiyorum ki kaldiki insanlar beni çözsün.saatlerce ayakta dolanıyorum boş boş .en son birşey bulamayıp kahve yapıyorum bu döngü defalarca tekrarlanıyor. Sonra elime ayna cımbız alıp kaşlarımı yoluyorum .yoluyorum diyorum çünkü kaş kalmadı almaktan . okadar çok alıyorumki küçücük bı tüy çıksa onu dakikalarca almaya çalışabilirim okadar inat ediyorum .ve aldığımda içimi bu huzur kaplıyor resmen oh bee diyorum :/ anksiyete bozukluğu ve okb var . İlaçlarıda bıraktım ideal kilom 74 olması gerekiyor boyum 1.75 şuan 85 kiloyum tartıya cikiyorum her fazla çıktığında üstümdekileri çıkarıyorum daha az çıkarım diye .ha desenizki yemekten içmekten kisiyorsun oda yok sanirm kendi kendime zayiflamami bekliyorum .bu halim beni çok mutsuz ediyor.ozellikle yanlizken :/biri yanımda olsa tam tersi halime dönüyorum okadar mutlu görünüyorum ki sanki dünyayı ben yarattım. Her iki halimde çok abartılı mutsuzlugumda mutluluğumda .ben bu işin içinden çıkamıyorum .çalışmak istiyorum belki kafa dağıtırım diye ne kaynana çocuğa bakıyor nede annem ( çocuğum çok yaramazmis) ben napicam napmaliyim azıcık içimi dökmek istedim
2 kisilik kismina katiliyorum. Bu kadar dramayi tek kisi yasayamaz.

Geçmiş olsun. Zor durumdur illaki, bu ilaçlar kiloyu nasil yapıyor. Yani cok mu yemek yediriyor yoksa hormonlari değiştirip yemesende mi kilo alıyorsun.

Geçmiş olsun. Zor durumdur illaki, bu ilaçlar kiloyu nasil yapıyor. Yani cok mu yemek yediriyor yoksa hormonlari değiştirip yemesende mi kilo alıyorsun.
Tam tersi iştahım kapanmisti buna rağmen kilo aldım. Şimdi daha çok yemek yiyorum gündüzleri hicbirsey yemiyorum geceleri çok yiyorum

Tam tersi iştahım kapanmisti buna rağmen kilo aldım. Şimdi daha çok yemek yiyorum gündüzleri hicbirsey yemiyorum geceleri çok yiyorum
Doğru ilacı bulmak zaman alabiliyor. Tedaviniz tamamlanmamış o yüzden yeniden doktor gidin. Kilo icin aldırmayacak ilaclar vardir başlayın spor yapın, dikkat edin meşgale bulunca daha iyi olursunuz. Pandemi olmasa spora gidin derim insan kendi icin birşey yapınca daha iyi oLuyor

Doğru ilacı bulmak zaman alabiliyor. Tedaviniz tamamlanmamış o yüzden yeniden doktor gidin. Kilo icin aldırmayacak ilaclar vardir başlayın spor yapın, dikkat edin meşgale bulunca daha iyi olursunuz. Pandemi olmasa spora gidin derim insan kendi icin birşey yapınca daha iyi oLuyor
Spordan sayilirmi bilmem ama doğru düzgün oturmuyorum sürekli ayaktayım :) ve hala ideal kiloma ulasamamam canımı sıkıyor

Kuzum benim bipolar arkadasim var uclarda ama seninki gibi degil oyle biri gelince mutluyum gidince mutsuzum degil sinirliyken saldiriya gecip mutluyken abartili davranilar sergilerdi ...ama bana sanki sen agir seyler yasamis ustune sevgisiz ve yalnix kalmis gibi geldin e boyle olunca eve misafir gelse konussan kafan dagilir seninle ilgilense sevinir mutlu olursun gitse yalnizliginla bas basa kalirsin ve affemediysen bazi seyleri bu katlana katlana devam eder ....diger ihtimal herkes her dakika ayni ruh halinde olmaz yani simdi gulerim 10 fk sonra duygulanirim kadinlarda da cok olur bu bence ama sen kendinle fazla mi yukleniyorsun acaba?isi gucu birakip kendin ugrasmaya baslamis olabilir misin?eksiklerimi kapatayim seklinde degil de ben neden boyleyim diyerek sanki kendini begenmiyorsun

Kuzum benim bipolar arkadasim var uclarda ama seninki gibi degil oyle biri gelince mutluyum gidince mutsuzum degil sinirliyken saldiriya gecip mutluyken abartili davranilar sergilerdi ...ama bana sanki sen agir seyler yasamis ustune sevgisiz ve yalnix kalmis gibi geldin e boyle olunca eve misafir gelse konussan kafan dagilir seninle ilgilense sevinir mutlu olursun gitse yalnizliginla bas basa kalirsin ve affemediysen bazi seyleri bu katlana katlana devam eder ....diger ihtimal herkes her dakika ayni ruh halinde olmaz yani simdi gulerim 10 fk sonra duygulanirim kadinlarda da cok olur bu bence ama sen kendinle fazla mi yukleniyorsun acaba?isi gucu birakip kendin ugrasmaya baslamis olabilir misin?eksiklerimi kapatayim seklinde degil de ben neden boyleyim diyerek sanki kendini begenmiyorsun

Umarım bipolar değilimdir inşallah sadece kadınların duygu dalgalanmasidir sadece .kendimi begenmiyor değilim aslında sadece kiloma takım durumdayim o beni mutsuz ediyor .bigun aslında kaş almanın beni rahatlattigini fark ettim bu sonra günden güne fazlalaştı hergun kas alıyorum kaşım kalmadı resmen. Buda canımi sıkıyor . Gözeneklerin açıldığını görmek bana huzur veriyor.kilomla kardeşim biraz dalga geçer ama genel anlamda kendimi beğenmiyor değilim aslında

Umarım bipolar değilimdir inşallah sadece kadınların duygu dalgalanmasidir sadece .kendimi begenmiyor değilim aslında sadece kiloma takım durumdayim o beni mutsuz ediyor .bigun aslında kaş almanın beni rahatlattigini fark ettim bu sonra günden güne fazlalaştı hergun kas alıyorum kaşım kalmadı resmen. Buda canımi sıkıyor . Gözeneklerin açıldığını görmek bana huzur veriyor.kilomla kardeşim biraz dalga geçer ama genel anlamda kendimi beğenmiyor değilim aslında
Bipolar yukarda biri yazmisnona istinaden yazdim ,fiziksel olarak degil ruhsal olarak kendine yukleniyorsjn gihi geldi bana

Bipolar yukarda biri yazmisnona istinaden yazdim ,fiziksel olarak degil ruhsal olarak kendine yukleniyorsjn gihi geldi bana
Sanırım fazla yukleniyorum kilom bu sekilde

Eklentiler

• IMG_20210813_162127.webp
    IMG_20210813_162127.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 48
Back
X