çok mutsuzum:(:(

merhaba arkadaslar ben yeni katildim bu site soyle bi bakiniyordum ... basta okudugum bir arkadas var mutsuz olan arkadas sen takma kafana biliyorum esinin soyledikleri ice batiyor ama o dusun memis soylemis farkinda degil snein ona guzel bir evlat verdiginden kiloyu dert etme allah baska dert vermesin

bence herşeyden önce bebeğiniz olduğu için seni başının üstünde taşıması gerekirken böle bişi yapması terbiyesizlik(sinir oldum çok) ,sana destek olması gerekirken bide ukalalık yapıyo heeee ,zamanla vereceksin zaten o fazla kiloları ama insaşllah senin verdiğin kiloların daha fazlasını eşin alır:)))takma kafana çok canım bebeğinle geçirdiğin her dakikanın tadını çıkart

Anlayışlı yaklaşması lazım sonuçta bebek tek taraflı istenmedi baştan buna hazırlıklı olmalıydı daha yeni annesin sonuçta elbet kilo olucak ama sende kendini salma yanağında allığın dudağında bir parlatıcın eşin işten geldiğinde olsun.

çok biliyo eşin
madem o kadar meraklı kendi doğursun çocuğu sen de çıta gibi kalırdın
9 ayda alınan kiloların 1 günde gideceğini mi sanıyo
sen bebeğini emzirdikçe kendiliğinden gidecek zaten onlar
olmadı spor filan yaparsın ama önce kendin için yap arkadaşım
modelleri görüp görüp hemen 2 haftada fit olunacağını mı sanıolar nedir
öyle bile olsa seni incitmeye nerden hak buluyo

üzülme hiç. beninm de 4aylık kuzucum var. kilo verirsin ama bebek dogduktan 6 ay içinde hiç kilo vermeye çalışma veremzsin çünkü.hormonlar ancak normale dönüyormuş.

Benim eşimde tam tersi kilolu olmamı istiyor bende 1.75 boya 58 kiloyum aslında 50 kiloydum ama o öyle seviyor diye aldım.

Allah ım ya ne sanıyo bunalr kadınalrı robot mu

şunu yap dicekler hemen yapıcaz bunu yap dicekler hemen yapıcaz sanki

benım eşim hiç kiloya takılmamasına rağmen

hamileyken bi kerecik bacakalrın nası kalınlaşmışş demişti ağzımdan çıkmıycak o cocuk

bacakalrımın güçlenmesi lazım tabıı kalınlasıcak dedim bişi demedi güldü öle yanı hık deyınce düşüo sankı

cebımızde büyütüyoruz sankı bebegı Allah Allah çok biliyosaymıs kendı doğursaymıs kılo almadan

nerede kaldı hastalıkta sağlıkta hey yavrum heyy :19: :19: :19:

yavas yavas verırısın cnaım hıııcc takma kafana Allah bagıslasın bebegını de

Son düzenleme:
Back
X