cok mutsuzum....

hiç bir üzüntü sizi ölme fikrine götürmesin.
yalnızlk hepimiz için çok zor.
Biz kendi ülkemizdeyizde ne oluyor sanki
arada bizlerde kendimizi yapayalnız hissediyoruz.

Topla kendini biran önce sadece ve sadece
önce kendin sonra çocukların için.

arkadaslar hepinizinde cok degerli yorumlarini okudum....evet toplanmaya karar verdim....sadece kendim....yaa simdi millet soracak niye biraktin basaramadinmi anladinizmi?amaaan umurumda degil pazartesi arbaysama gidip konusacagim....böyle böyle dinlenmem lazim....ama sinava girmek istiyorum....oluruna biraktim herseyi arkadaslar sagolun....evet saglik en buyuk nimet inanin baska hicbirseyde bunun tadini bulamazsiniz....kafayi hicbirseye takmayin hicbirseye....pozitif olun....inanin yasam bundan ibaret...evet bosanmis bir arkadas var kursta hep uzgun...biliyorum cok zor birsey...arkadaslar ben dedigim gibi depresyondan kurtuldum....ama SIKICI SEYLER uzucu seyler stres etkiliyo maalesef....gulsen ögretmen kiziyo...yanimdakide hep uzgun ona moal vermekten ben artik yoruldum....yuz gözde olmak istemiyorum...yanii doktora git problemin varsa diyecem olmayacak....kendi herseyi söyluyor....yaa iste böyle doktorum bana neseli yerlere git sevmedigin yerlere gitme demisti birakma karari aldim....inanin toplanmaya basladim...dedi yok kodu yok....hamdolsun yine burda yazisiriz Allah razi olsun hepinizdende....bugun arkadasim aradi niye gelmiyorsun...dedim gelemem....daha desmek istiyor...ne oluyorki sana falan....anlatmistim bir rahatsizlik gecirdigimi....strese gelemedigimi...hayir bunu neden yapiyor sanki....yok arkadaslar once kendim...

orientierungs prüfung hakkin var her sekilde sanirim a1 bu oluyordu sinav tarihinde orda olabilirsin ama ogretmenlerin baskisi normal cunku onlar burda ancak boyle insanlari kursa toplaya biliyorlar diger sorunlarin icinse allah kolaylik versin seni anliyorum gerci ben burda dogdum buyudum ama cevremde turkiyeden evlenip esini burda mutsuz ewden insanlar okadar cokki hatta turkiyeden gelin gelmek dahada zor kadinin burda sesini cikartmiyorlar bir sesini cikartsa devlet arkasinda cunku umarim bir an once almancayi hayatini idame ettirecek sekilde ogrenirsin ve kendi ayaklarin uzerinde durursun calisirsan bence pek cok sorununa cozum bulucaksin en azindan daha guclu olucaksin

reyhan haklisin olmuyor ben panik atak gecirmistim...kurs zorlastiya su sira strese giriyorum...belki ondan yokluyor....evet kim ayip etmiyorki reyhan:43:kim dusunuyorki kalbini kirarmiyim diye....hickimse dusunmuyorki rehhan.....benim gibi dangalak bulursan bilmiyorum...bu hale geldim...bende sinir hastasi oldum:43:o kadar sen sakrak bir insandimki.....birde guzel söz söyleyen yok....hep elestiri....hep elestiri....nasil davranacagimi sasirdim....tesekkurler....

umarim gecer zamanla.gerci bende halen stresliyim kafama cok takarim ama degmez hayat herseye ragmen guzel dolu dolu yasayanina tabii

danışmanlık sanırım böyle karşı karşıya konuşma gibi bişey.
bunu alabilmen ne güzel.
bizim türkiyede o da yok işte
doktorlar dinlemiyor sadece ilaç yazıyor.
dinliyorum diyenlerde saat başı 150 lira alıyo.
yani 100 euro falan.

önce bi sakin ol toparlanmaya çalış sen bi annesin yok öyle bıktım sıkıldım yoruldum ayakta kalmalısın.:kkk::kkk::kkk:
kimse seni anlamasa bile biz ne güne duruyoruz
bişeyleri değiştir bence ne bileyim kendini yüzünü saçını başını ne bileyim ewini ufak tefek koltukların yerini falan.
seni yoran işler neyse artık kurs falan demişsin gitme bi süre
oturup düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyor insan düünme kafanı dağıtacak birşeyler bul
birşeylere inan ve dua et inanki çokçok çok iyi gelir rabbim yardımcın olsun

Back
X