Çok mutsuzum......

ayseekaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
61
0
86
Sinop
:81:Arkadaşlar işin içinden çıkamıyorumm..Eşimle her konuda farklı düşünüyoruz .Mesela evle ilgili bi konuda benim fikrim farklıysa ve dile getiriyorsam bana küser ve günlerce küs kalır.Taki ben yalvar yakar barışırım.Ama artık çok yoruldum ve bu evlilik bana çok ağır geliyor.Artık idare edecek gücüm kalmadı..Ona dedım kkı psıkologa gıdelım ve aramızdakı sorunlara çözüm yolu arayalım..Bunu da asla kabul etmiyor.Adam adeta evlılıgını yıkmak ıstıyor.Bana kızınca bazen git diyor.Ben de sen git ben niye gitcekmişim dıyorum..Ama bir gün onu terkedip gidecem..Bu evliliği yıkacamm..Çünkü dayanacak gücüm kalmadı..Ben bu dünyaya onun kahrını çekmeye mı geldımm..Siz olsanız ne yappardınız?Cok zor durumdayım. Bana yardım edın........

Kaç senelik evlisiniz? Eşiniz her zaman mı böyleydi? Yani flört döneminde de mi?

iki bucuk senelik evliyiz..Eşim evlenirken acele etti...Ben bu yönünü görememisimBu kadar dedıgım dedık başka fikre tahammülü olmayan biri oldugunu bilmiyordum.Kibar sessiz düşünceli biriydi..

İki buçuk yıl da çok az bir zaman değil... Yaşınızı da bilmiyorum ama sürekli böyleyse ve bu sorunu çözmek için sizin girişimlerinizi de geri çeviriyorsa ciddi bir şekilde karşınıza alıp konuşun bence. Aslında bu halledilemeyecek mesele değil de, "git" demesi çok üzücü gerçekten. Ev ya da şu ya da bu yüzünden fikir ayrılığına düşmek "git" demeye yetecek bir sebep değil gibi geldi bana. Tek sorunu bu olmayabilir

karsısına gecıp cok konusmaya calıstım ama her seferınde yorgunum uykum var gıbı sebepler uydurdu ve üstüne üstelik onunla konusmak ıstedıgım ıcın anlayıssızlıkla suclandım onun uykusu varmıs ben onunla konusmaya calısıyomusumm ve küsüyomusum benımle konusmadı dıye kı küsmedım sadece benı sureklı basından savıyorsun dedımm konusmak ımkansız yanı ne zaman konusmaya calıssam hersey daha kötü oluyor benımle daha da cok küsüyor suratıma bakmıyor28 yasındayım o da otuz yasında

siz de en boş, en dinç anını yakalayın. Ne işim var diyebilsin ne de uykum var diyebilsin...
Madem sizi böyle ekiyor, konuşmamak için bahane bulamayacağı bir zaman bulun bakın bakalım o zaman ne söyleyecek...
Belli ki mutsuzsunuz. Yaşınız da gençmiş... Hiçbir şekilde uzlaşmaya, değişmeye, orta yol bulmaya yanaşmıyor, ben de bu şekilde çekemem diyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyin derim ben. Çevreden duyuyorum hep, insanların yaşı ilerledikçe, evlilik de uzayınca ayrılmak daha zor geliyor insanlara.
Onsuz bir hayat düşünüyorsanız yaşınız gençken yeni bir düzen kurun derim kendinize... Ama yine de söylüyorum, bence bu aşılamayacak bir problem değil.

dedıgınızı denıycem ne zaman konusmaya calıssam hep caresızlıgım daha da artıyor cunku soyledıklerım yanlıs anllasılıyor bıraz daha caba gösterıcem baktım olmadı ayrılmaktan baska care kalmıyor o zaman onsuz yaşamak zorunda kalıcam cunku onunla da yasanmıyor ve ben sonsuz bı mutsuzluga mahkumum....

konuşmak için her yolu deneyip uygun ortamı yaratmaya çalışın.konuşmadan bu mesele çözülemez konuşamıyorum çözemiyorum diye boşanmakta olmaz.mutlaka konuşmalısınız bakalım ne diyecek.üzgün olduğunuzu hissettirin.o hiddetlenirse siz hiddetlenmek yerine kırılgan üzügn tavrınızı gösterin ki daha fazla sinirlenemesin.ve mutlaka konuşun derim.eğer konuşmalarınızın sorunu çözmeyeceğine inanıyorsanız ozaman ne yapacağınıza karar verirsiniz.ama önce ne yapıp edip konuşmaya ikna edin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…