• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

sakin sert cikisma, böyle ikna edemezsin onlari...
biraz daha anlayisli olman gerekiyor..
emin ol bizde aynen böyle davraniriz cocugumuza..
onlar soguk davransalar bile sen gayet normal davran, biraz sabret mutlaka anlayacaklardir seni..

Evdeki herkesin afrasından tafrasından bunaldım. Erkek arkadaşım arıyor babanla konuşuyum geliyim diyor babam telefonda bile görüşmüyor o benim muhattabım değil diyor. Abim geldi onunla da tartıştık zaten normalde de anlaşamayız üstüme falan yürüde annem olmasa resmen dövecek. Bilgisayarımdan msn silmiş sanki işim gücüm yok liseli aşıklar gibi onunla yazışıyorum adamın gecesi gündüzü belli değil böyle saçma sapan şeylerden bunaldım. İster istemez bende agresifleşiyorum Alp bir taraftan sıkıştırıyor önümüzdeki ay daha doğrusu Haziran başında yurt dışına gidecek birlikte gidip kendi başımıza evlenelim diyor böyle iki taraf arasında kaldım.

Evdeki herkesin afrasından tafrasından bunaldım. Erkek arkadaşım arıyor babanla konuşuyum geliyim diyor babam telefonda bile görüşmüyor o benim muhattabım değil diyor. Abim geldi onunla da tartıştık zaten normalde de anlaşamayız üstüme falan yürüde annem olmasa resmen dövecek. Bilgisayarımdan msn silmiş sanki işim gücüm yok liseli aşıklar gibi onunla yazışıyorum adamın gecesi gündüzü belli değil böyle saçma sapan şeylerden bunaldım. İster istemez bende agresifleşiyorum Alp bir taraftan sıkıştırıyor önümüzdeki ay daha doğrusu Haziran başında yurt dışına gidecek birlikte gidip kendi başımıza evlenelim diyor böyle iki taraf arasında kaldım.

kendini basina evlenmek mi?
sen bu dünyada tek basina degilsin ki ama..
ailen var, onlara böyle birsey yasatmaya hakkin yok..
el oglu bu yarin ne yapacagi belli olmaz, aileni karsina degil yanina arkana alarak evlenmelisin...
eger Alp gercekten cok istiyorsa seni o zaman gitsin ailesiyle konussun, onlarla arasini düzeltsin ve onlarla birlikte gelip seni babandan istesin...
Alp biraz kolayina kacmaya calisiyor ama bence bu kadar kolay olmamali...
seni gercekten seviyorsa biraz zorluga gögüs germeli, seni sIkIstirmamali..

kendini basina evlenmek mi?
sen bu dünyada tek basina degilsin ki ama..
ailen var, onlara böyle birsey yasatmaya hakkin yok..
el oglu bu yarin ne yapacagi belli olmaz, aileni karsina degil yanina arkana alarak evlenmelisin...
eger Alp gercekten cok istiyorsa seni o zaman gitsin ailesiyle konussun, onlarla arasini düzeltsin ve onlarla birlikte gelip seni babandan istesin...
Alp biraz kolayina kacmaya calisiyor ama bence bu kadar kolay olmamali...
seni gercekten seviyorsa biraz zorluga gögüs germeli, seni sIkIstirmamali..

Ben arada kaldım ailemde bana destek olması gerekirken sanki üvey evlatlarıymışım gibi davranıyorlar. Alp konuşmaya gitmedi ama ablası annesiyle konuşuyormuş. Sen git yanına konuş dedim. Korkuyorum dedi sonra yoğunum ne zaman gidiyim falan dedi bir tane kız kardeşi var hergün abisini arıyor ne konuşuyorlar bilmiyorum ama abisine evlenirsen annem babam olmasada ben geleceğim demiş. Annesi benim oğlum yok sadece iki kızım var diyormuş.
İşten çıkıp eve gelmek istemiyorum ben hiç konusunu açmıyorum ama babam sürekli Alp'ten ayrıl olmaz diyip başımın etini yiyor. Ayrıldım diye yalan mı söyleyim ne yapayım ben bir süre bu konuyu kapatılım diyorum ama babam her gün konusunu açıyor.

ailenin bu kadar aşırı tepki göstermesi çok ilginç...ne olaylar olmuşsa olmuşneticede evlenmiş ama anlaşamamış ayrılmış bir eş adayı olarak değerlendirmiyorlar mı?
biraz durulsun ortalık sen sessiz kalmaya devam et..bu arada uyumlu davran ailene..sonra tekrar gündeme getirirsin bu olayı..ne bileyim zor bir durum olmuş..

ailenin bu kadar aşırı tepki göstermesi çok ilginç...ne olaylar olmuşsa olmuşneticede evlenmiş ama anlaşamamış ayrılmış bir eş adayı olarak değerlendirmiyorlar mı?
biraz durulsun ortalık sen sessiz kalmaya devam et..bu arada uyumlu davran ailene..sonra tekrar gündeme getirirsin bu olayı..ne bileyim zor bir durum olmuş..

Sorunda bu zaten canım bu konuyu kapatamıyorum. Ben konuşmuyorum ki onlar açıyor sürekli. Şu an onunla sevgili olmama bile kızıyorlar. Ben sessiz kalıyım diyorum olmuyor. Böyle olacağını zaten baştan belliydi. Zor bir durum kimsede çözüm bulamıyor.

Konu içeriği nedeniyle"Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşınmıştır.

ailenin yanında olmaması çok sıkıntı veren bir durum :26:seni çok iyi anlıyorum çünkü benim ailemde sevgilimi istemiyorlar. sabırlı olup zamana bırakmaktan başka şansımız yok:59: bir şekilde ikna edeceğiz artık zor olacak ama napalım:97:

Back
X