- 24 Nisan 2008
- 1.418
- 19
- 683
ya allah aşkına siz bu araştırma işinme ne derece inanıyor ve güveniyorsunuz..yani düşünün araştırmış aile için iyi demişler..ya kim kötü der, kendimizden yola çıkalım diyelim ki yan komşunun kızını ya da oğlunu bize sordular...biz ne derece yakınızz onların içinde yaşıyormuş gibi bilebilirmiyiz..eee ne diyeceğiz tabi ki çok iyi insanlar diyeceğiz..kötü diyipte kimse başına dert almak istemez...evlilik bu başka bişeye benzemiyor..eğer ailenin içinde küçük te olsa bir şüphe varsa( ki bunun istisnaları çok azdır) genelde doğru çıkar..hiçbir kişiye zor bulunur bursa kumaşı gözüyle bakma..illa evlenecem ben seviyorum gözüyle de bakma..bu forumun %60 ı çok sevipte ailesini dinlemeyip evlenip pişmanlık yaşayanlarla dolu....hepsi pişman demiyorum..ama aaileni hiçbişey için zorlama, onlaar kzım çok istiyor diye birinin hatalarını görmezden gelmemezlik yapmasın senin için... bırak ailen senin için daima en iyisini düşünür ki zaten akıllarına yatarsa sana söyleyeceklerdir....mutsuz olmanı istemiyorum şekerim..dikkatli davran lütfen..
ayrıca şu da dikkatimi çekti...sevgilinin ailesi akrabasıyla boşanmasını istememiş, demekii bu evlilik sevgilinin ailesinin gözünde formalite değil..ayrıca ailesiyle konuşmayan bir sevgilin var...yaaaa güzelim benimm ne diye sorunsuz başını sorunlu bir aileye sokuyorsun....farkındamıssın büyük bir sorun karşındaki kişi ...olan sana olurr...şimdi bunları gögüslerim diyorsun ama yarın yorulacaksın, bıkacaksın..keşke diyeceksin...ailene de anlatamayacaksın belkide ve oo en meşhur sözü diyeceksin.....keşke ailemi didnleseydim....bu forumda yazılanlardan hiç mi ders almıyorsun hiç mi okumuyorsun...
ayrıca şu da dikkatimi çekti...sevgilinin ailesi akrabasıyla boşanmasını istememiş, demekii bu evlilik sevgilinin ailesinin gözünde formalite değil..ayrıca ailesiyle konuşmayan bir sevgilin var...yaaaa güzelim benimm ne diye sorunsuz başını sorunlu bir aileye sokuyorsun....farkındamıssın büyük bir sorun karşındaki kişi ...olan sana olurr...şimdi bunları gögüslerim diyorsun ama yarın yorulacaksın, bıkacaksın..keşke diyeceksin...ailene de anlatamayacaksın belkide ve oo en meşhur sözü diyeceksin.....keşke ailemi didnleseydim....bu forumda yazılanlardan hiç mi ders almıyorsun hiç mi okumuyorsun...
Son düzenleme: