Çok mutsuzum

alone37

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
102
3
116
Kastamonu
Dün 3yıldır çıktığım onurumu askere gönderdik çok mutsuzum acayiip koydu bu kadar kötü olurum sanmıyordum geçer mi 15 ay her saat başı mesajlaşa sürekli buluşan biz artık ne konuşup ne görüşecegiz gögsümün üstünde bi agırlık var dünden beri allah ikimize de yardım etsin sag salim dönmesini nasip etsin:2:

Dün 3yıldır çıktığım onurumu askere gönderdik çok mutsuzum acayiip koydu bu kadar kötü olurum sanmıyordum geçer mi 15 ay her saat başı mesajlaşa sürekli buluşan biz artık ne konuşup ne görüşecegiz gögsümün üstünde bi agırlık var dünden beri allah ikimize de yardım etsin sag salim dönmesini nasip etsin:2:

Üzülme canım benim Onur'um da askerde :) Benim ki kısa dönem gerçi ama seninki de geçer.Bir kaç haftada alışırsın canım merak etme

geçerde başkasına aaa geldimi ne çabuk geçti 15 ay dedirtir seni inletir geçer arkadaşlarımdan biliyorum ama az kaldımı iznine yada gelmesine o heyecanda başka oluyo bence allah kavuştursun

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

üüzüleme cnm durum aalışmaya çalış inş hayırlısıyla döner allah kavuştursun ne diyim dayanamaktan başka çare yok

Ben ayrıldınız sandım, baslıgı okuyunca..

Allah kavustursun, sayılı gün cabuk gecer derler..

Sagsalim gelsin inş:71:

canım benim üzülme sakın. bende asker bekledim. ne kadar zor olduğunu biliyorum. ama tabi benim sevgilim 5 buçuk ay askerlik yaptı. o bile bana çok uzun gelmişti. canım benim çok zor geçiyor ama geçiyor. benim sevgilim askerden geleli nerdeyse 1 yıl olacak. bu kadar zaman geçtiğine dönüp baktığımda inanamıyorum bile. eninde sonunda geçiyor zaman. önemli olan hayırlısıyla kavuşmanız. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. canımi sabret bir gün sevdiğin yanında olacak unutma. inan özlemlerde kavuşmalarda çok tatlı oluyor:71:

sayılı gün geçer derler allahım hayırlı teskerelerle dönmesini nasip etsin:71:

Öncellikle desteginiz için çok teşekkür ederim daha bi hafta oldu gideli zor yaa bakalım ne zaman alışacagım ilk giderken arayamam hiç dedi ondan çok korkmuştum ama öyle olmadı günde 1 kere kesin konuşuyoruz bazen 2 kerede aradığı oluyor acemi birliğinde oldugu halde ancak öyle toparladım komando olarak gitti egitimi agır olur haber alamam diye çok tedirgindim ama öyle olmadı askerlik mecbur her asker gibi yapmak zorunda allahın izniyle dönsün onun gibi tüm askerlerimize dua ediyorum:25:

Konuyu açtığım daha yeni gitmişti o kadar mutsuzdum ki öyle başlık koymuşum inan o an paylaşıcak kimse yoktu aklıma bu site geldi naz20 yorumun için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Öncellikle desteginiz için çok teşekkür ederim daha bi hafta oldu gideli zor yaa bakalım ne zaman alışacagım ilk giderken arayamam hiç dedi ondan çok korkmuştum ama öyle olmadı günde 1 kere kesin konuşuyoruz bazen 2 kerede aradığı oluyor acemi birliğinde oldugu halde ancak öyle toparladım komando olarak gitti egitimi agır olur haber alamam diye çok tedirgindim ama öyle olmadı askerlik mecbur her asker gibi yapmak zorunda allahın izniyle dönsün onun gibi tüm askerlerimize dua ediyorum:25:

cnm benim inş çabuk geçer bu dönem diğer arkadaşlarında dediği gibi kavuşmanın tadı da bi başka :91:

Kötü bi haber:( usta birliğine doğuya gidiyor tunceliye allah yardım etsin.allah tüm askerler gibi onurumuda korusun.

Back
X