çok mutsuzum:(

Yalnız değilsin:) Burada sürekli bu tarz şeyler okuyorum. Bende 4 aylık evliyim, eşimde tv ve uykuyu çok seviyor. Çok kafayı taktım, kavgalar çıkardım. Şimdi bende aynısını yapıyorum, geçiyorum tv karşısına 2 saat dizi izliyorum, hiç konuşmuyorum, sorularına kısa kısa cevap verip geçiştiriyorum. O bana yapıyodu çünkü. Pek tepki vermiyo, iyi izle sen dizini diyor, o da bilgisayar açıp oyun oynuyor. Onlara normal bu hareketler:) Bu genel durum. ama onun dışında biz beraber film izlerken çok eğleniyoruz, yalnız hiç izlemem sevmem tek başıma. Onla birlikte çerezimizi içeceğimizi alır film izleriz. Çok nadir dışarı çıkarız, sevdiğimiz, sevgiliyken gittiğimiz mekanlara gideriz, arkadaşlarımızla buluşuruz nadiren. Monopoly aldık eve bi iki kere oynadık, 2 kişi için sıkıcı oldu ama, puzzlle alcaz mesela birlikte yapalım dedik. Aslında eşim yorgun değilse çok eğleniyoruz, o da sadece pazarları oluyor:) ama genelde hep yorgun olduğu için, uyuyum tv izleyim derdine düşünce bende çok sıkılıyorum. Mesela yarın git puzzle al, birlikte bişey yapmak maksat. ben puzzle hiç sevmem ama birlikte yapınca eğlenceli olur. Yalnız yapmak çok sıkıcı.

Back