çok mutsuzum

evet canım ben birsey yapmadım .onlarda ona bozulmus ..çünkü kendi oğlu annesine bizimkilerin yannda cevap bile verdi. bnm babama resmen yalvardı. :(( ben sadece dinledm içerden. ama ben öle bişe yapamazdım ailede saygı duyulan aile büyüklerimde vardı.

canım aıle buyuklerı varsa anneı ıcerı cagırsaydın ne bılıyım bırıne duyursaydınz bence sen emın degılsın ve o konusanları neden dınlıyosun kendı dusuncen duygun yokmu ask karın doyuryrda para doyurmaz bence ıstedıgın kadar paran olasun ev olsun araba olsun ask sevgı huzur olmayınca karnında gonlunde doymazz benım annem ne yokluklar cektı asla bbamdan gecmedıı kı dedemler durumu ıyı oldugu halde yardım etmedıler sımdı2 ev arabası varr kendı alın terlerı ıle aldılarr haa bıde aılenın madem durumu ıyı onlar sıze destek olsun kostek olcaklarına yerınde olsam duygularımla hareket ederımm

Böyle yazımı bozuk konulara yorum yapmama gibi bir karar alsak fena olmaz diye düşünüyorum bazen.
Allah konunda, yardım etsin canım.İnşallah sorununuz çözülür sadece bunu söylemek istedim.

kızlar bugun aradı seni seviyorum vazgecmicem savasacagm dedi..bende hiçbirsey eskisi gibi olmayacak biliyorsun dimi diye sordum.. ona kalırsa hersey düzelirmiş..
bu arada ailem herseyini geri ver bitirmiş ne güzel kararından dönme dedi..ailem çok üzülüyor..ben ise kimsenin üzülmesini istemiyorum.ama ya biz üzüleceğiz ayrılacağız..yada aileler üzülecek evlenirsek..ortası yok mu bunun.....?

ben anlamadımkı ya sız barısmakmı ıstıyorsunuz ayrılmakmı evlenmekmı?hem dıyorsunuz ayrldıgımız ıcın uzuluyorum hem dıyorsunu aradaı barısalım dedı ama ben hıcbısey eskısı gıbı olmayacak dedım dıyorsunuz hemde o sızı aılesıne karsı savunurken sız onu savunmuyorsunuz....bence once sız ne ıstedıgınıze karar verın ondan sonra bızden yardım ısteyın .....

biliyorum haklısın ama bizim ailede zaten kız vermek çok zordur hele beni asla vermezlerdi kim olursa zorlanacaktı. birde böle sorunlarla iyice aşılamaz oldu. biliyorumki işi okulu denk olsaydı ev filan istemiceklerdi.sırf güvenemiyorlar kızıma iyi bakabilecekmi bari kira vermesin die düşünüyorlar.sonuçta erkek arkadaşım buraya geldi başkasının işinde çalışıyor geleceği garanti değil...ondan korkuyorlar benm ailemin durumu iyi ..şimdi akrabalar ne dicek bu kızı onca isteyen varken neden bu çocukla evlendi derler diye düşünüyorlar.. nasıl güveniyorsun ,evlenince değişirse ,, aşk karın doyurmuyor evlennce aşk biter diyorlar.. cevremdeki insanların lafı değilde gerçekten evlendklerinde aşkın yerini maddi ve geçim sıkıntıısı aldığını görüyorum kafamı karıştıran bu.. evlenip ayrılmak istemiyorumm... ama ya seveceğim biri çıkmazsa karşıma bi daha diye de korkuyorm..birde çok kaprisimi cekti başkası çekermi :)

birde şu kanıya vardım belki yanlış olabilir: sevdiği ile evlenenler sevgine sahip çık diyor,, ama sevdiğine varamayıp başkasıyla evlenenler mantıklı ol diyor.. herkes kendi yaşamını örnek veriyor. hiç bir yaşam birbirinin aynısı olamaz ben yapmam gereken doğruyu arıyorum bu yüzden de sizlerden yardım istiyorumm..çünkü herkesin yaşadıkları gerçek hayat hikayelerinden bir ödev çıkarabilir insan..

bunları da okuyunca ben şahsen kesinlikle ona geri dönmemeni düşündüm.madem ayrılık olmuş bi daha birleşme.bence sen de açıkça ifade edemesen de ya da belki kendine bile itiraf edemesen de şöyle birşey var,sen onu beğenmiyorsun.beğenmeyince de insana herşeyi batar.evlenince ailen de birşeyler derse etkilenirsin mutsuz olursun.sen boşver onu.daha kendine uygun birini bekle.aslında biliyormusun en iyisini yapıyorsun.öyle herkesi kolay kolay beğenmeyip ,aman seviyorum ya yeter deyip yetinmeyenler çok daha mutlu oluyor.akıllı kızmışsın valla aklını kullanmaya devam et sakın geri dönme

anlamıyorum anlayamıyorum ben bu işleri ev olucak araba olucak kendi işi olucak eğitimi olucak gezdirecek yediricek kapris çekecek
ne kadar hazırcı bir milletiz ya olmadı çocuğuda erkek tarafı yapsın siz zorlanmayın :ssz::ssz:

O çok seviyor,çok aşık,sen iyi eğitimli aile kızısın,güzelsin alımlısın,süpersin haa bir de o çok seviyo çok aşık napman lazım..Eğer gerçekten bu bakış açın doğruysa bile o çocuğun yazması gerekmiyor mu bunları ,çok aşığım çok güzel çok alımlı,kızlar bile iltifat eder diye..Ben yazında sadec ''napmalıyım,ayrıldım'' kısmını gördüm ilişkinizle ilgili,senin duyguların yok yazıda zaten,madem bu kadar aşık bırak o düşünsün güzelim napmalıyım diye..hay allahım yaaa

cnm zaten o ayrılmak istemior.. yalvarıoo bunu söylemek hoş değil ama diz çöküp resmen yalvardı.cok seviyorum dedi. ben sadece yasadklarımı anlatyorm aslında anlatamıyorum keske sennde dediğin gbi o anlatsa da sizz dinlesenizz

Back
X