biliyorum haklısın ama bizim ailede zaten kız vermek çok zordur hele beni asla vermezlerdi kim olursa zorlanacaktı. birde böle sorunlarla iyice aşılamaz oldu. biliyorumki işi okulu denk olsaydı ev filan istemiceklerdi.sırf güvenemiyorlar kızıma iyi bakabilecekmi bari kira vermesin die düşünüyorlar.sonuçta erkek arkadaşım buraya geldi başkasının işinde çalışıyor geleceği garanti değil...ondan korkuyorlar benm ailemin durumu iyi ..şimdi akrabalar ne dicek bu kızı onca isteyen varken neden bu çocukla evlendi derler diye düşünüyorlar.. nasıl güveniyorsun ,evlenince değişirse ,, aşk karın doyurmuyor evlennce aşk biter diyorlar.. cevremdeki insanların lafı değilde gerçekten evlendklerinde aşkın yerini maddi ve geçim sıkıntıısı aldığını görüyorum kafamı karıştıran bu.. evlenip ayrılmak istemiyorumm... ama ya seveceğim biri çıkmazsa karşıma bi daha diye de korkuyorm..birde çok kaprisimi cekti başkası çekermi :)
birde şu kanıya vardım belki yanlış olabilir: sevdiği ile evlenenler sevgine sahip çık diyor,, ama sevdiğine varamayıp başkasıyla evlenenler mantıklı ol diyor.. herkes kendi yaşamını örnek veriyor. hiç bir yaşam birbirinin aynısı olamaz ben yapmam gereken doğruyu arıyorum bu yüzden de sizlerden yardım istiyorumm..çünkü herkesin yaşadıkları gerçek hayat hikayelerinden bir ödev çıkarabilir insan..