çok mutsuzum :(

kebelek2411

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
74
1
36
Isparta
merhaba kızlar
benim sorunum kendimle kendimi hiç beğenmiyorumm sanki duba gibi hissediyorum kendimi hiçbir kıyafet bana yakışmıyor gibi geliyor:(
hele burnum :( fotograf cekildiği zaman kaçıyorum sanki herkes burnuma bakıyor gibi geliyorrr :( çok mutsuzum 3 yıldır estetik ameliyat olmak istiyorum bir türlü olamadımm valla bunalımdayımmmm yaa :// ne yapmam lazım sizce lütfen yardımm edin :(

ne çok kendini beğenmeyen insan varmış ya şok oluyorum:(
ve dahası gerçekten üzülüyorum...
canım benim önce kendinle barışmalısın spora başla kiloların için
estetik için de acele etme meslek sahibi olduktan sonra
halledersin burnunu da ama önceliğinn kendini sevmek beğenmek olsun

bence de eger spor yaparsan kendini dinc ve huzurlu hissetmeye baslarsin
kararla devam edersem zihnin dinlenir seni rahatsiz eden dusuncelerden uzaklasabilirsin
hem olumlu sonuc aldikca kendine guvenin artar

zor bişey değil sadece irade,kendin yapamıyosan bir diyetisyene git..spora başla ..yaşın kaç bilmiyorum ama yeni nesilde şişmanlık o kadar çoğaldı ki...yaşın ilerlemeden kilo vermelisin ...burnuna gelincede ilerde ameliyat olursun çok kötüyse,yani sadece bunun için yani kendi elinde çözümü olan şeyler için mutsuz olman gereksiz...hayatının kıymetini bil..bunalım takılmayla eline bişey geçmez..hamileliğimde 20 kilo alan biriyim ve tekrar verdim..yapılamayacak şeyler değil.

Canim bence de estetik icin kesinlikle acele etme. Kendinle baris ilk önce.
Ben de kendimi cok güzel bulmam. Ama zaten önemli olan da cok güzel olmak degil.
Hepimiz 90-60-90 olsaydik, bebek gibi suratlarimiz olsaydi cok kötü bi yer olurdu dünya.

Sorununun sebebi baska bi yerde olabilir mi? Mesela ne is yapiyosun? Okul/is hayatinda basarisizliklarinda dolayi kendine kiziyo olabilir misin?
Ne bileyim cok güzel olmasak da mutlu olmak icin milyonlarca güzel sebep var.

Bi de sana sac makyaj topiclerini öneriyorum. Ben oralarda gezindikten sonra kendimde birseyler deneyip iyi hissediyorum ;)

Canım yaşın kaç bilmiyorum,maddi durumunu da.Şayet iki durumda da uygunsan ve burnundan rahatsızsan estetik ol(doğru bir doktora).Başarılı bir estetik insana çoook şey katıyor.Kendini yeniden keşfediyor,insanlarla olan ilişkini yeniden düzenliyor,huzurlu,mutlu oluyorsun ve mutlu etmek istiyorsun.Yani insanın kendine hayrı olursa işte o zaman başkalarına da olur.Herşeyden önce kendimizi iyi hissetmeliyiz.

merhaba kızlar
benim sorunum kendimle kendimi hiç beğenmiyorumm sanki duba gibi hissediyorum kendimi hiçbir kıyafet bana yakışmıyor gibi geliyor:(
hele burnum :( fotograf cekildiği zaman kaçıyorum sanki herkes burnuma bakıyor gibi geliyorrr :( çok mutsuzum 3 yıldır estetik ameliyat olmak istiyorum bir türlü olamadımm valla bunalımdayımmmm yaa :// ne yapmam lazım sizce lütfen yardımm edin :(

canım estetısyene sor eger devlette yaptırcaksan ki goruntun gercekten kotuyse parasız ve guzel yapıyorlar. ama goruntunun cıddı anlamda kotu durması gerekıyor

başarıya ulaşan insan; kendisine,bedenine küsmeyen insandır.siz kendinizi ne kadar doğal görürseniz insanlarad sizi o kadar doğal görür..kendinize karşı ne kadar yapıcı olursanız emellerinize ulaşmak da bir o kadar yakın olur..önce kendinizle barışın,hayata gülümseyin ki hayatta kendinizde size gülümsesin...

merhaba kızlar

yaşını, boyunu ve kilonu da yazabilir misin? Önemli olan herkesin dediği gibi kendinle barışman. Bak şimdi benim annem 155 cm boyunda 100kg bi kadıncağızdı ve çok mutsuzdu defalarca kilo vermeyi denedi 10-15 kilo verdi hep tekrar aldı. Daha sonra inanılmaz bi azim ve kararlılıkla diyetisyen eşliğinde spor yapmaya başladı. Öyle çok paralar da harcamadı. Sonuçta babam memur. ve şimdi fıstık gibi hatun oldu. 2 yılda tam 50 kilo verdi ama hala spora devam ediyor. Diyeti yaşam şekline dönüştü. şimdi çok mutlu ve sağlıklı. Bir de kayınvalidem var :)) 165cm boyu ve 150 kg. o da o haliyle çok mutlu. o kendini çok güzel hissettiği için herkes te onu çok güzel olarak görüyor. ;)) sen kendine pay çıkar. yaşın küçükse estetik için bekle.

Back
X