sevdiğini belli ettiğin içindir.erkekler peşlerinden koşturan kızları severler
Evet canım çok iyi biliyor onu herkesten çok sevdiğimi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiğini belli ettiğin içindir.erkekler peşlerinden koşturan kızları severler
Evet canım çok iyi biliyor onu herkesten çok sevdiğimi.
Sanırım artık onu bilmemesi çok geç , 2,5 sene oldu 3'e adım adım... Sadece ona biraz mesafeli davranabilirim.Bu aralar yapabildiğim tek şey bu.bende öleydim canım gitti aldattı maalesef..sev değer ver ama cok sevdiğini bilmesin
Sanırım artık onu bilmemesi çok geç , 2,5 sene oldu 3'e adım adım... Sadece ona biraz mesafeli davranabilirim.Bu aralar yapabildiğim tek şey bu.
olur mu canım nie geç olsun?benden soğumuş sevgisi azalmıs die düşünür ve peşinden daha cok koşar
Beni şuan hiç tınlamıyor desem yeridir olur mu ki![]()
ya tabiki olur canım bu senin elinde olan bişey..misal o bilior sen onu hep arıor hep soruyorsun şimdi sen geri çeksen kendini snde onu tınlamasan o kendi kendine acaba x e noldu neden hiç arayıp sormuor die düşünmeye baslayacak
Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar...Aslında konu açıp kafanızı şişirmek istemiyordum ama artık dayanamayacak noktaya geldim...Önceki konumu okuyanlar bilir..canımdan çok sevdiğim biri vardı aldatmıstı beni..bende belki unuturum umuduyla gidip sözlendim ama olmayacağını anlayınca 2.ayda attım yüzüğü...babamın vefatıydı,sevdiğim tarafımdan aldatımamdı derken çok zor günler yaşadım...sorun şu ki;ben kendimi acayip değersiz hissediyorum..şu"söz atmış"kalıbı beni kendimden tiksindirmeye başladı..sanki hayat bitmiş gibi..artık ne severim ne de sevilirim diye düşünüyorum..evden dışarı çıkmak istemiyorum biriyle karşılaşırım da bana şu söz meselesini sorar diye..annemde sıkıldığımın farkında ama bu kadar ayrıntıya girip onu üzmek istemiyorum..ama bu denli mutsuzken mutluluk maskesi gezip dolaşmak acayip zor...çok sıkıldım...tam kendi kendime "yeter artık ne var ki söz atmışsam"diyorum etraftan biri yine bozuyor moralimi...bakıyorum da kimse hiçbişeyi takmıyor..ama ben yapamıyorum elimde değil..sürekli evdeyim..tıpkı hapis hayatı gibi..!hayatımın en zor ve en mutsuz dönemi...gelemiyorum artık üstesinden ..bütün sıkıntılar üst üste geldi kaldıramıyorum artık..ve hep düşünüyorum ilerde birini çok seversem bu söz atma durumunu nasıl anlatıcam diye...ki ben yeni tanısdıgım arkadaslarıma bile bahsetmekden korkarken seveceğim insana nasıl acıklayacam inanın bu düşünelerle hergün uykusuz kalmalar,mide ağrıları,baş ağrıları bıktım artıkk...![]()
Deneyelim bakalım hatta başladım bile denemeye.Kaybedecek bir şeyim yok nasıl olsa :)
nolmuş canım söz attıysan. oldu kimse laf etmesin diye sevmediğin biriyle evlenseydin daha mı iyi olacaktı. sana tavsiyem birileri soru sorduğunda pat diye yapıştır cevabını alsınlar sessiz kalma kimsenin karşısında. bir de ha sevgilinden ayrılmışsın ya da nişanlı ya da sözlüden arada hiçbir fark yok. bu sebeplerle en güzel günlerini heba etme nolur.... bırak kim ne derse desin insanlar konuşacak bişey bulmaya görsün anasını ağlatıyorlar valla. o ne der bu ne derle hayat geçmez. gencim güzelim kafama göre gezerim diyip at kendini dışarlara... mutluluklar :)
ayyy canımm yaa ağzından ball damlıyorrcoookkk teşekkür ederim yaaa cok iyisinn:)aşırı moral verdi bana bu dediklerin allah razı olsun...ya bana göre de söz atmak gayet doğal ama millet beni deli edior resmen yaaa.herkes dior 19 yaş en güzel dönem ve gerçekten bende bu yüzden depresyonla geçirmek istemiorum bu günlerimi...zaten 2 ay sonra burdan bi kurtuliim hayat yeniden başlıcak benim için
ayrıca sadece moral versin diye değil gerçekleri söyledim ben. millet ne der diye yaşarsak ne millete yaranabiliriz ne mutlu olabiliriz. evet toplumun belli kuralları vardır ahlak kuralları, kültürel, dini kurallar vb. biz bunlara uymakla yükümlüyüz zaten. herkesi boşvererek yaşa demiyorumki. ama senin hayatından sadece sen sorumlusun. bu günler bi daha gelmez. senin için sözlenmek zaten düşüncesizce yapılan bi hataydı ama sen hatanı farkettin bu çok güzel bişey. ilerde iki insanın mutsuzluğundansa en doğru kararı verdin sen. kararınla mutluluk duy boşver insanlara da ayrıldığım için mutsuz değilim ben diye gülümsedin mi bitti..... ömür boyu konuşacak değiller ya 3 gün daha konuşurlar biter. ayrıca hayata yeniden başlamak için 2 ay çok geç!!!! ertelersen hayatından 2 ayı çalmış olacaksın. 2 ay yerine şimdi başla hayatına
ya canım elbette cok iyi bişey.ama ona göre sorunları halletmek benim elimdeymiş.psikologa gidecek kadar vahim değilmiş halim.herşey benim elimdeymiş falan fistan![]()
Tabi ki elinde ama insanoğlunun yetersiz kaldığı durumlar vardır.
Seninle çok konuştuk ben de bunları söyledim.
Ama bir uzman benden daha iyi farkında olmanı sağlar bir şeylerin.
Annen bunu bilse keşke.
Buraya geldiğinde de bu hallerin devam ederse kesin git derim.
Ama şimdilik idare etmeye çalış.
LG-P710 Tapatalk
Boşanmadın ya buğlem.Nedir söz atmak.Yaşın çok küçük kimler kimler çıkar karşına.Bırak dar düşünceli insanların düşüncelerini.Herkes öyle düşünmez..
Allah daha büyük dertler vermesin..Okulunu oku,mesleğini eline al,çalış,o çevreden ayrılırsın günü geldiğinde..,
Bilgi güçtür ,bunu unutma..
Bilgi mesela okul,mesela meslek mesela iş..
Kendine bir amaç edin..
Bu amaç seni güçlü tutacaktır..
Amacı olmayan insan, depresyon için bir risk faktörü..
O yaşta olmak için neler vermezdim..
Ben bir söz bir de nişan attim iki üzüntü cektim seni anliyorum.