bitmiyo vallahi sanki varda evlenmiyoruz :) gecen bitanesine sey dedim, olsa dukkan senin. Napiyim ya sinirlerim zipladi yine :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitmiyo vallahi sanki varda evlenmiyoruz :) gecen bitanesine sey dedim, olsa dukkan senin. Napiyim ya sinirlerim zipladi yine :)
iyi demişsin canım ..varsa sen bul getir diyeydinn
heyy allahım ne insanlar varyaa
![]()
haha sorma :)![]()
bizim derdimiz milleti gerioee napsınlar işte konusacak baska laf bulamıorlar sırf konusmak için konusuo bu tipler
![]()
evet ve malesef bizim milletimiz bu konularda cok meraklidir![]()
ya millet 30 una gelio ancak evlenio ne bu acele yaa kafamıza uygun deilse kalbimize uygun deilse yani napabiliriz?millet konuşmasın die evlenelim mi hemen?
Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar...Aslında konu açıp kafanızı şişirmek istemiyordum ama artık dayanamayacak noktaya geldim...Önceki konumu okuyanlar bilir..canımdan çok sevdiğim biri vardı aldatmıstı beni..bende belki unuturum umuduyla gidip sözlendim ama olmayacağını anlayınca 2.ayda attım yüzüğü...babamın vefatıydı,sevdiğim tarafımdan aldatımamdı derken çok zor günler yaşadım...sorun şu ki;ben kendimi acayip değersiz hissediyorum..şu"söz atmış"kalıbı beni kendimden tiksindirmeye başladı..sanki hayat bitmiş gibi..artık ne severim ne de sevilirim diye düşünüyorum..evden dışarı çıkmak istemiyorum biriyle karşılaşırım da bana şu söz meselesini sorar diye..annemde sıkıldığımın farkında ama bu kadar ayrıntıya girip onu üzmek istemiyorum..ama bu denli mutsuzken mutluluk maskesi gezip dolaşmak acayip zor...çok sıkıldım...tam kendi kendime "yeter artık ne var ki söz atmışsam"diyorum etraftan biri yine bozuyor moralimi...bakıyorum da kimse hiçbişeyi takmıyor..ama ben yapamıyorum elimde değil..sürekli evdeyim..tıpkı hapis hayatı gibi..!hayatımın en zor ve en mutsuz dönemi...gelemiyorum artık üstesinden ..bütün sıkıntılar üst üste geldi kaldıramıyorum artık..ve hep düşünüyorum ilerde birini çok seversem bu söz atma durumunu nasıl anlatıcam diye...ki ben yeni tanısdıgım arkadaslarıma bile bahsetmekden korkarken seveceğim insana nasıl acıklayacam inanın bu düşünelerle hergün uykusuz kalmalar,mide ağrıları,baş ağrıları bıktım artıkk...![]()
bende hep öyle diyorum ama bazilara göre öyle degil demek ki![]()
Kismete varsa olur, ha olmazsa vardir ondada bir hayir :) napalim gerci daha yasimiz kac ya?!![]()
bende hep öyle diyorum ama bazilara göre öyle degil demek ki![]()
Kismete varsa olur, ha olmazsa vardir ondada bir hayir :) napalim gerci daha yasimiz kac ya?!![]()
aynen ya kaç yasında evlencez kimle evlencez hepsi kaderde yazılı şimdi sadece zamanını beklior gerçekleşmesi için..ben zaten okul bitmeden asla düşünmem :))
benimde daha var okulumSenin yasin daha zaten evlilik icin daha kücük sayilir. Eski yaralarimizi kapatalimda :)
canım önce okulunu bitirmeye bak o zaman.okul-evlilik yürütemezsin bi arada..bu yaşta ne evlilik kaldırabilirim ne sorumluluk tasıyabilirim ben hala annemin şımarık kızıyımaynen yaa zaten yaralar kapansa hiçbişi umurumuzda olmicak
evet birde iste varyapamam ücü bir arada. Gerci zaten aday adayi bile yok orasi ayri :)
bak bende hep uzun bi dönem kimse olmaz olmaz bi anda olur hepsi bende seçmekte kararsız kalırım:))seninde öle olcak bikaç kişi birden cıkacak şaşırıcan
hihi sagol canim insAllah![]()
Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar...Aslında konu açıp kafanızı şişirmek istemiyordum ama artık dayanamayacak noktaya geldim...Önceki konumu okuyanlar bilir..canımdan çok sevdiğim biri vardı aldatmıstı beni..bende belki unuturum umuduyla gidip sözlendim ama olmayacağını anlayınca 2.ayda attım yüzüğü...babamın vefatıydı,sevdiğim tarafımdan aldatımamdı derken çok zor günler yaşadım...sorun şu ki;ben kendimi acayip değersiz hissediyorum..şu"söz atmış"kalıbı beni kendimden tiksindirmeye başladı..sanki hayat bitmiş gibi..artık ne severim ne de sevilirim diye düşünüyorum..evden dışarı çıkmak istemiyorum biriyle karşılaşırım da bana şu söz meselesini sorar diye..annemde sıkıldığımın farkında ama bu kadar ayrıntıya girip onu üzmek istemiyorum..ama bu denli mutsuzken mutluluk maskesi gezip dolaşmak acayip zor...çok sıkıldım...tam kendi kendime "yeter artık ne var ki söz atmışsam"diyorum etraftan biri yine bozuyor moralimi...bakıyorum da kimse hiçbişeyi takmıyor..ama ben yapamıyorum elimde değil..sürekli evdeyim..tıpkı hapis hayatı gibi..!hayatımın en zor ve en mutsuz dönemi...gelemiyorum artık üstesinden ..bütün sıkıntılar üst üste geldi kaldıramıyorum artık..ve hep düşünüyorum ilerde birini çok seversem bu söz atma durumunu nasıl anlatıcam diye...ki ben yeni tanısdıgım arkadaslarıma bile bahsetmekden korkarken seveceğim insana nasıl acıklayacam inanın bu düşünelerle hergün uykusuz kalmalar,mide ağrıları,baş ağrıları bıktım artıkk...![]()
Bu dünyada söz atan tek sen degilsinki. Evlensen daha mi iyi olcakti. Ömür boyu hem kendin hemde evlenecegin adam mutsuz olacakti. Yaptigimiz yanlislarla olgunlasiyoruz. Buda senin icin tecrübe olmus olsun.
ya canım bi ben değilim biliorum ama tek sıkıntım ilerde karşıma çıkacak kişiye nasıl anlatıcam bu beni çok sıkıor
Utanilacak bisey yapmadinki sen. Hem ilerde tanisacagin es adayini ilgilendirmez bu durum. Ondan öncesine karisamaz, olmus bitmis.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
haklısın canım teşekkür ederim fikrin için:)