- Konu Sahibi simlibarbie
İyi geceler.. Dedigim gibi cok mutsuz hissediyorum fiziksel olarak bile vucudum tepki veriyor artik.saglik sorunlarim var.internetten arastirip kafamda kurguluyorum.okulumu uzatmistim bu yil bitti.iki yil surekli evdeydim.zaten ozguveni cok yuksek bi insan degildim iyice soyutladim kendimi toplumdan.ozellikle gece kendimle basbasa kaldigimda delirecek gibi oluyorum. ama asil beni dusunduren bir sorun var ki belki de butun bunlarin sebebi bu.yaklasik iki yil once ozellikle tanimadigim kisilerle konusurken titremeye basladim.normal bir heyecanlanma degil keske oyle olsa.resmen basim titriyor.bir sekilde kamufle etmeye calisiyorum kendimi.atanirsam nasil ogretmenlik yapacagimi dusunuyorum.onceden boyle degildim simdi dusunuyorum da nasil staj yapmisim cok ozluyorum eski beni.kpss disinda is basvurusu bile yapmak gelmiyor icimden gorusmeye cagirdiklarinda nasil konusacagim diye mahfoluyorum dusunmekten.bu sorunun ilk basladigi zamanlar doktora da gittim.yuksek kaygi falan deyip ilac verdi.ama bu cikmazdan kurtulmanin bi yolu olmali.fikirleriniz cok onemli...