Çok mutsuzum

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
34
Slm kızlar hafta sonu ailem bize 2 saat mesafede olan bir şehire akrabalar a gelmişlerdi bizim eve geldiler bir gece kaldılar sabah kahvaltıdan sonra gidelim dediler bende daha erken dedim bir gün öncede konustuk dedi pazartesi gunu okul aciliyor dedim anne sakin bir gün kalmayın 2 gün kalın demiştim neyse bunlar erken yola çıkalım yok uzun diyip gittiler gidip gece babamın arkadaşında kaldılar dedim madem kalacaksınız bizde kalsaydiniz annem diyor ki kadın çok ilgilendi iyi yaptık kaldık bende ilgilendim diyorum ki anne ben ne yaptım ki gittiniz yok çok güler yüzluydun yemeğinde güzeldi biz sizde 2 gün kalacaktık vazgectik ya ama bu nasıl çelişki madem öyle niye gittin gitmesinin nedeni benim yanımda kalan kız kardeşime kızmışim diye oda basit bişey dedimki simitleri bıçakla kes ekmek sepetine koy bütün koyma annem alınmış ya allah aşkına insanın annesi bile bunu yaparsa başkaları ne yapar ya ben senin kızınım sen beni bilmiyor musun çok üzüldüm dedim anne bende psikologa gidecem çok kötüyüm kendimi yanlız hissediyorum insan destek okur annemde dedi ki saçmalama kocan adını deliye çıkarsın millet ne der off ya arkadaşlar allah canımı alsa da kurtulsam kimseyi memnun edemiyorum

Son düzenleme:
Annen biraz kayınvalide gibi davranmış :)) Sıkma canını anne kız arasında olur düzeltirsiniz zamanla

psikoloğa her giden deli olsaydı etraf deli kaynardı...
bence sizden önce annenizin görünmesi gerek :KK51:

Arkadaşlar bebeğim kucağımda tlf dan hızlı yazdım yoksa türkçe kurallarına dikkat eden biriyim kusura bakmayın

psikoloğa her giden deli olsaydı etraf deli kaynardı...
bence sizden önce annenizin görünmesi gerek :KK51:
Anlatamadım işte anneme sorunumu canım çok sıkıldı benim kzım psikologa gitmek istiyorum deseydi sorunu çözmeye calisirdim o bana el alem ne der diye kızıyor

O nesil psikoloğu deli doktoru olarak görüyor hala.. Bunlara takılmayın, o kendi annesinden ne görüyorsa size de onu veriyor, benimde annem gelince kalmaz 2 gün zor tutarım, rahat edemediklerinden değil rahatsız etmek istememelerinden durmuyorlar. Dolu olduğun için bu kadar alındın sanırım, ortada aşılamayacak problem yok, kafana takıp canını sıkma.

Anlatamadım işte anneme sorunumu canım çok sıkıldı benim kzım psikologa gitmek istiyorum deseydi sorunu çözmeye calisirdim o bana el alem ne der diye kızıyor
annenin tamam psikologa gidebilirsin demesiyle mi gideceksin.

eğer ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisin zaten. kimseden olur bekleme.

onun dışında bu kadar sorun edilecek bişey göremedim ben. bi başka evi kişiyi daha gönüllemek onunda gönlünü almak istemiş olabilirler.

annenin tamam psikologa gidebilirsin demesiyle mi gideceksin.

eğer ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan gitmelisin zaten. kimseden olur bekleme.

onun dışında bu kadar sorun edilecek bişey göremedim ben. bi başka evi kişiyi daha gönüllemek onunda gönlünü almak istemiş olabilirler.
bana destek olmasını isterdim sadece. ayrıca,planda yokken arayıp size gelicez demişler arkadaslarina ona alındım kalsinlar sorun yok ama ben onlarla hasret bile gideremedim akşam gelip sabah gittiler

annenizin kızım ne sıkıntın var diye başlayan bir cevapla sizi anlayıp yol göstermesini beklerken nasıl cevap vermiş şaştım.ayrıca kızkardeşiniz ve annenizin böyle şeylere alınması çok yersiz bunda bir şey yok ki alındılarsa niye böyle söylüuorsun diye bilirlerdi.umarım anneniz sizi anlar muhtememlne yaptığınıza olan takıntısıyla böyle dedi diye düşünüyorum.

annenizin kızım ne sıkıntın var diye başlayan bir cevapla sizi anlayıp yol göstermesini beklerken nasıl cevap vermiş şaştım.ayrıca kızkardeşiniz ve annenizin böyle şeylere alınması çok yersiz bunda bir şey yok ki alındılarsa niye böyle söylüuorsun diye bilirlerdi.umarım anneniz sizi anlar muhtememlne yaptığınıza olan takıntısıyla böyle dedi diye düşünüyorum.
Kiz kardeşim asla alınmaz onun adına annem alınmış bide ben hep böyleyim normalde bilir ben annemlere gittim bu yaz kız kardeslerim le güldük eğlendik yeri geldi tartıştık ama ben onlara küsmedim neden böyle yaptı bilmiyorum ama çok üzüldüm

Kiz kardeşim asla alınmaz onun adına annem alınmış bide ben hep böyleyim normalde bilir ben annemlere gittim bu yaz kız kardeslerim le güldük eğlendik yeri geldi tartıştık ama ben onlara küsmedim neden böyle yaptı bilmiyorum ama çok üzüldüm
kız kardeşiniz alınmıyorsa annenize ne oluyorki onun daha anlayışlı olması beklenir.ama mizaç olarak çok alıngansa oda yapacak bir şey yok.sizde gönlünü almaya çalışın bir şey yok ortada ama demekki alınmış.inşallah oda sizi anlar.bu arada psikologa gidin elbet ama kendinizde bulunduğunuz psikolojik durumdan çıkmak için çabalayıp olumlu düşünün yoksa psikoterapi çok faydalı olmuyor öncelikle sizin istekli olmanız ve çözümü istiyor olmanız gerek.ben kayınvalidemin yaptıklarından dolayı çok öfkeliydim ve öfke nöbeti geçiriyor nefes alamıyordum ve psikoterapiden verim alamadım aklımdan atamıyordum.sonunda kendim çabaladım ve tabiki içime atmamaya başladım yendim.

Anneniz fazla alıngan davranmış insanlar yaşı ilerledikçe böyle olabiliyor... Sıkmayın canınızı düzelir.
Düşüncesizce konuşmuş ama psikologu sadece akli dengesini yitirmiş insanlarla ilgilenen biri sanıyor bazı insanlar...

Anneniz fazla alıngan davranmış insanlar yaşı ilerledikçe böyle olabiliyor... Sıkmayın canınızı düzelir.
Düşüncesizce konuşmuş ama psikologu sadece akli dengesini yitirmiş insanlarla ilgilenen biri sanıyor bazı insanlar...
Kendiside daha önce gitti babamla sorunları vardı . Offf bilmiyorum artık hiç bişey o kadar Üzgünüm ki inanki anlatamıyorum

kız kardeşiniz alınmıyorsa annenize ne oluyorki onun daha anlayışlı olması beklenir.ama mizaç olarak çok alıngansa oda yapacak bir şey yok.sizde gönlünü almaya çalışın bir şey yok ortada ama demekki alınmış.inşallah oda sizi anlar.bu arada psikologa gidin elbet ama kendinizde bulunduğunuz psikolojik durumdan çıkmak için çabalayıp olumlu düşünün yoksa psikoterapi çok faydalı olmuyor öncelikle sizin istekli olmanız ve çözümü istiyor olmanız gerek.ben kayınvalidemin yaptıklarından dolayı çok öfkeliydim ve öfke nöbeti geçiriyor nefes alamıyordum ve psikoterapiden verim alamadım aklımdan atamıyordum.sonunda kendim çabaladım ve tabiki içime atmamaya başladım yendim.
Inanki hep alttan alıyorum .. bende kv yüzünden böyle oldum beni oğlundan kıskandı hep hiç saygısızlık yapmadım ama logusalik donemimde yanımda kaldı laf sokmaları, arkamdan iftira atmalari, gece Yalanla snob diye bagiriyordu efendim anne diyorum bakıyorum uyuyor anne diyorum ne diyorsun ben cagirmadim ki diyordu ben korkuyorum diye yapıyordu yemin ederim hayatimdan biktirdi

Çözüm son cümlende gizli; hiç kimseyi memnun etmek zorunda değilsin zaten. Bu kadar basit bir nedenden dolayı seni üzmeye hakkı yok annenin. Sen ne kadar önem verir, kendini parçalarsan o kadar kıymetsiz olursun.

X