- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 34
Slm kızlar hafta sonu ailem bize 2 saat mesafede olan bir şehire akrabalar a gelmişlerdi bizim eve geldiler bir gece kaldılar sabah kahvaltıdan sonra gidelim dediler bende daha erken dedim bir gün öncede konustuk dedi pazartesi gunu okul aciliyor dedim anne sakin bir gün kalmayın 2 gün kalın demiştim neyse bunlar erken yola çıkalım yok uzun diyip gittiler gidip gece babamın arkadaşında kaldılar dedim madem kalacaksınız bizde kalsaydiniz annem diyor ki kadın çok ilgilendi iyi yaptık kaldık bende ilgilendim diyorum ki anne ben ne yaptım ki gittiniz yok çok güler yüzluydun yemeğinde güzeldi biz sizde 2 gün kalacaktık vazgectik ya ama bu nasıl çelişki madem öyle niye gittin gitmesinin nedeni benim yanımda kalan kız kardeşime kızmışim diye oda basit bişey dedimki simitleri bıçakla kes ekmek sepetine koy bütün koyma annem alınmış ya allah aşkına insanın annesi bile bunu yaparsa başkaları ne yapar ya ben senin kızınım sen beni bilmiyor musun çok üzüldüm dedim anne bende psikologa gidecem çok kötüyüm kendimi yanlız hissediyorum insan destek okur annemde dedi ki saçmalama kocan adını deliye çıkarsın millet ne der off ya arkadaşlar allah canımı alsa da kurtulsam kimseyi memnun edemiyorum
Son düzenleme: