çok mutsuzum :((

hasret22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
6
0
42
yaklaşık 7 ay oldu bir gece geç saatte eşimin telefonu çaldı tabiki açmadı fakat benim içime bi kurt düşmüştü bile o dönemde hamileliğimin son ayındaydım kontrollerim sıktı biraz sorunlu geçiyordu birkaçgün eşimin telefonuna hiç bakmadım bir gece yine aynı şey oldu ertesi gün baktığımda eşimin bir numarayla uzun süre konuştuğunu gördüm kendisine sorduğumda ardaşının konuştuğunu söyledi bu şekilde aylar geçti yalan üzerine yalan ne yaptımsa itiraf ettiremedin fakat bir gerçek vardı ve eşimin hayatında biri vardı günler geceler boyu uğraştım en sonunda telefon dökümanına ulaştım eşime bunu gösterdiğimde delirdi defalarca şiddet uyguladı neyaptımsa ondan vazgeçiremedim kız sorunlu erkekleri elde etme hastalığı var hayatında eşimden başka birsürü adam var şuan görüşmüyolar fakat eşim benden iyice soğudu hiçbir şekilde birlikte olmuyoruz geç geliyor sürekli bahaneler uyduruyor kısacası benden nefret ediyor iki çocuğum var ve ayrılmak istemiyorum sizceben ne yapmalıyım çok çaresizim ..

Oncelikle neden ayrilmak istemediginizi anlamadim. Hem aldatiliyor hem siddet goruyorsunuz. Gecim sikintisi mi sizi korkutuyor? Cocuklari dusunuyorum demeyin annelerini doven bir babayla saglikli mi buyuyecekler? Kaç yasindasiniz? Ayrilirsaniz çalışabilme şansınız var mı? Eşinizin maddi durumu nasıl?

Bu durumda yapılması gereken en mantıklı şey ayrılmanız ama onu da istemiyorsunuz. Kendime bağlamaya çalışayım derken üstüne gitmeyin bari de iyice soğumasın düzeleceği varsada düzelmez..

yaklaşık 7 ay oldu bir gece geç saatte eşimin telefonu çaldı tabiki açmadı fakat benim içime bi kurt düşmüştü bile o dönemde hamileliğimin son ayındaydım kontrollerim sıktı biraz sorunlu geçiyordu birkaçgün eşimin telefonuna hiç bakmadım bir gece yine aynı şey oldu ertesi gün baktığımda eşimin bir numarayla uzun süre konuştuğunu gördüm kendisine sorduğumda ardaşının konuştuğunu söyledi bu şekilde aylar geçti yalan üzerine yalan ne yaptımsa itiraf ettiremedin fakat bir gerçek vardı ve eşimin hayatında biri vardı günler geceler boyu uğraştım en sonunda telefon dökümanına ulaştım eşime bunu gösterdiğimde delirdi defalarca şiddet uyguladı neyaptımsa ondan vazgeçiremedim kız sorunlu erkekleri elde etme hastalığı var hayatında eşimden başka birsürü adam var şuan görüşmüyolar fakat eşim benden iyice soğudu hiçbir şekilde birlikte olmuyoruz geç geliyor sürekli bahaneler uyduruyor kısacası benden nefret ediyor iki çocuğum var ve ayrılmak istemiyorum sizceben ne yapmalıyım çok çaresizim ..
Senin aklından zorun mu var bu adamla hala ne diye evlisin

aldatılıp üzerine dayak yemişsin,ne bekliyorsun

Ailem destek çıkmaya çalışır fakat onlarında durumu kötü çocukların okul masrafı çalışmıyorumda nasıl kalkarım altından

Bence doğru zamanı bekleyin.Çocuklarım var maddi durumum yok diyorsunuz.Ben sizin yerinizde olsam çocuklarım büyüyene kadar bekler iş bulur sonrada hiç ummadığı anda tekmeyi basarım!!

Pardon da merak ettim,madem ayrılmayacaksınız neden bu işin üzerine bu kadar gidip kurcalayarak altındaki pisliği gün yüzüne çıkardınız?!:KK57: Kusura bakmayın da ben sizin eşinizin yerinde olsam bu kadar gurursuz bir kadına eş olarak koluma takıp yanımda gezdirmezdim:KK12:Şuanda sizin yaptıgınız şey,kendi değerinizi kendi ellerinizle ayaklar altına sermişsiniz

Neden ki bu yazılanları yaşayan birsürü insan vardır bu sitede bence gayet inandırıcı
Elbette yasayan vardir ona bisey demiyorum, hikaye inandirici degil demiyorum. Yazilis sekli inandirici gelmedi sanki kendi basina gelmemiste bir romandan esinlenmis gibi yaziyor.
Dedigim gibi dogru olabilir ama ben inanamadim acikcasi

Bence önce iş bulun

Sonra ailenızın yanına dönün

Okul masrafı demıssınız

Özel okulamı gıdıyorlar

Ailenız sızı bakmıs buyutmus pekala çocuklarınızada bakar

Belkı babalarının yanındakı maddı ımkan olmayabılır ama sızı dayak yerken görmek acılar içinde yasamanızı görmek daha kötüdür onlar için

Çalısır ailenızede destek olursunuz

Pardon da merak ettim,madem ayrılmayacaksınız neden bu işin üzerine bu kadar gidip kurcalayarak altındaki pisliği gün yüzüne çıkardınız?!:KK57: Kusura bakmayın da ben sizin eşinizin yerinde olsam bu kadar gurursuz bir kadına eş olarak koluma takıp yanımda gezdirmezdim:KK12:Şuanda sizin yaptıgınız şey,kendi değerinizi kendi ellerinizle ayaklar altına sermişsiniz
bunun gurursuzlukla ne alakası var insan emin olmak istiyor sîz olsanız ne yapardınız bende bunu merak ettim

bunun gurursuzlukla ne alakası var insan emin olmak istiyor sîz olsanız ne yapardınız bende bunu merak ettim
Ben olsam bu kadar ince detayına kadar araştırdıktan sonra,ardından birde şiddet gördükten sonra hemen boşanırdım.(Rabbim hiç kimseyi böyle bir şeyle imtihan etmesin)
Beni yanlış anlamayın sizi kötülemek için yazmadım ama madem ayrılmaya niyetiniz yok görmezden gelmek en iyisiydi en azından eşinizin gözünde küçülmezdiniz bunu anlatmak istedim. Aynı durumda eşiniz olsaydı siz ona saygı duyarmıydınız?!

Sen bisey demeyecektin ta ki emin olana kadar. Sonra delillerinle gidip bosanacaktin. Simdi de diyorsun ki yok emin olmak istiyordum.Emin degilsen nasil kadini taniyorsun o zaman bir suru erkek ile gorustugunu nerden biliyorsun? Neyse emin degildin diyelim o zaman seni döver dövmez gidecektin.

Adam da ne sansliyim diye dusunuyordur. Evimin isini yapan var, cocuklarima bakan var, aldatmama katlanan var, stres olunca sinirimi cikaracagim dövecegim biri var oh ne ala memleket.
Simdi bu adam sana neden niye deger versin?

X