Cok mutsuzum

Nisanur377

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
43
10
1
35
Kimle tanissam sevgili olsam hayal kirikligi 5-6 kiside yasadim boyle kimse bana gercekten deger vermedi 19 yasimdayim beni seven hic olmadi konustuklarim guzel sozler soyluyorlar sonradan goruyorum amaclari oynamak.Daha gecen gun seviyorum dedi biri megersem eglenmis benle cok uzuldum bu kadar mi degersizim .. nerde hata yapiyorum sizce ? insanlarla tanismaktan korkuyorum intiharin esigine geldim uzerimde bi ugursuzluk mu var hoca ya mi gitsem acaba ?

Son düzenleme:
Daha çok erken. Seveceksin,sevileceksin, aşk acısı çekeceksin,kimseye guvenmeyeceksin...kisacasi daha hayat tecrubelerini yaşatacak sana.hiç acele etme

692704"]Daha çok erken. Seveceksin,sevileceksin, aşk acısı çekeceksin,kimseye guvenmeyeceksin...kisacasi daha hayat tecrubelerini yaşatacak sana.hiç acele etme[/QUOTE]
tesekkur ederim insallah dediginiz gibidir :)

Mutsuzluk değil o ergenlik bebisim.. haciyi hocayi boşver.. giyin kuşan, topla kız arkadaşlarını git dolaş gez eğlen.. Boşver aşkı meski.. bunu dert edecek çoook zamanın olacak.. önce kendini sev.. elin adamı sevse ne yazar / sevmese ne??

Tesekkur ederım tavsıyelerinize uyucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…