cok mutsuzum

vesvese almak ne demek?
canım kitap oku atanana kadar kendini oyala çalışmaya başlayınca herşey daha kolay gelecek merak etme..
sorunları sen gözünde büyüttüğün için o kadar bunalıyorsun..

O zaman sen düzeltmeye çalışacaksın. Sorunun ne olduğunu yazmamışsın bilmiyorum ama "of hayat cok zor" diyip ağlamakla veya salt dua ile hiçbirşey hallolmaz.

sorun saymakla bitmiyor.Sorun aslinda hep vardir.herkeste vardir,dunya benim etrafimda dönmüyor. Ancak sürekli başka insanlar yüzünden hayatim,sagligim,ruh sagligim bozuluyor.çok sabirli oldugum icin hayatimda hiçkimseye anlatmadim.ancak durum artik ben sabrimi geçti ve benim ruh sagligimi bozuyor.

vesvese almak ne demek?
canım kitap oku atanana kadar kendini oyala çalışmaya başlayınca herşey daha kolay gelecek merak etme..
sorunları sen gözünde büyüttüğün için o kadar bunalıyorsun..

inanin durum öyle değil, sorunlar buyutulmeyecek gibi mi Allah askina,kumar,küfür, hastalik,icine kapanan kardeslerim,cebimde 5 lira yol param yok,aciz,evde,dolapta son 7 aydir yemin ederim sadece ayda bir defa alışveriş ediyoruz onuda paranin yettigi kadar ay başı gelene kadar evdeki tursuyu,yarmayi,kara lahanayi yiyoruz

bugünlerin geçici olduğunu ve bu dünyanın imtihan dünyası olduğunu birgün herşeyin son bulacağını aklından çıkarmazsan hayat daha yaşanabilir hale geliyor

inanin her defasinda bu cümleyi kurdum ve gayet ruh sagligi yerinde olarak 18 yasima geldim.sorunlarimiz 10 senedir var huzurumuz hiç yok.ancak ruh sagligim bozuluyor ve hayata olan inancim bitti,tükendi.kendimi sıkistiriyorum 2 tahtanin arasına sanki

inanin durum öyle değil, sorunlar buyutulmeyecek gibi mi Allah askina,kumar,küfür, hastalik,icine kapanan kardeslerim,cebimde 5 lira yol param yok,aciz,evde,dolapta son 7 aydir yemin ederim sadece ayda bir defa alışveriş ediyoruz onuda paranin yettigi kadar ay başı gelene kadar evdeki tursuyu,yarmayi,kara lahanayi yiyoruz

kara lahanana kurban olsada yesek :)
tamam zor zamanlar geçiriyorsunuz ama bu şekilde kendinizi doldurmak işleri daha da zorlaştırır onu demek istiyorum..
hayatınızı olduğu gibi kabul etmeniz lazım şu aşamada .. zira umudunuz var mesleğiniz gibi.. inan bana insan şartlarını kabul etttiğinde gayette mutlu olabiliyor..

ayrıca atama bekleyene kadar çalışabilirsinde madem maddi zorlukta var..
bak ben bazı sebeplerden çok küçük yaşta okula başladım ve liseden mezun olduğumda 15 yaşındaydım.. direk işe başladım .. aynen senin gibi cebimde otobüse verecek 5 kuruş param yoktu .. sultanahmetten aksaraya aksaraydan eyübe yürüdüğümü bilirim .. her sabahta 2 bilet parası vermemek için 2.otobüse bineceğim yere kadar yürürdüm.. bilmiyorum hayatımda hiç zor diye sızlanmadım çare aradım hep ve buda beni şu an olduğum güçlü kadın yaptı..

Bak yaşıtız ve yakin zamana kadar ailevi sorunları en dibine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum ki en iyisi olmasa bile zamanla daha iyi olacak emin ol
Ben hastalık,kavga dövüş ne varsa yaşadım
Bu yaşta ne kadar dik durulabilirse o kadar da dik durdum
İsyan ettiğim değerlerimi sorguladigim çok zaman oldu.Neden ben diye hep sordum
İntiharı sakin deneme,hic bir şekilde çözüm olmayacağı gibi hayatin boyunca kalbinde iz olarak kalır
Benim hayallerim vardı onlara tutundum,içimde hep umut yeşerttim
Bak sen benim gibi yapmayıp isyan etmemeyi başarmışsın ne güzel
Hayallerin yok mu?Okuyor musun mesela
Tek ve en büyük tavsiyem inadına yaşa,sana engel olan herkese rağmen ilerisi için uğraş.Pes etme başarabilirsin

inanin her defasinda bu cümleyi kurdum ve gayet ruh sagligi yerinde olarak 18 yasima geldim.sorunlarimiz 10 senedir var huzurumuz hiç yok.ancak ruh sagligim bozuluyor ve hayata olan inancim bitti,tükendi.kendimi sıkistiriyorum 2 tahtanin arasına sanki
anlıyorum seni, her insan bazen böyle sıkıntılı süreçler geçirebiliyor ama bize düşen sabretmek.
eğer psikolojik olarak çok etkileniyorsan psikologla görüş canım

inanilmaz derecede elim kolum bagli,caresizim.babamdan yana cok sıkıntidayim.inanin olmek istiyorum öyle kalpten istiyorumki ne yapmaliyim,konusucak kimsem yok.babam beni cok zor durumda birakiyor psikolojimi cok bozdular. kumar oynuyor ayni cocuk gibi karsimda 5 yasidaki bir çocuk var zannediyorum cok kotuyum :KK43:(((((((:-)KK43::KK43:
Bende çok ölmek istedim ama care değil ileride evlenicen barklanican evliliği de kaçış olarak görme mantıklı hareket et ama ilk önce sağlam dur hayatta ayaklarının üstüne baş Allaha Sığın beterin beteri var sağlığın yerindeyse sukret

cok mutsuzum nedenini gerçekten bilmiyorum.
18 yasindayim ailevi sorunlarimiz asiri derecede fazla,sorunlarimiz hep vardi en az 10 senedir,intihar etmeyi bile düşündüm, çünkü bu dünyada yaşama amacim yok,namazimi kiliyorum ve kapanmayi düşünüyorum, inanilmaz derecede hayattan biktim.Ailevi sorunlar benim psikolojimi çok bozdu.düzelir düzelir canini sıkma yazmayin ne olur,çünkü duzelmiyor.
Canım benim 18 yaşında çok tatlı kizsin.Sanmakı sadece senin ailende problemler var. Senin yaşlarındayken benimde ve eminim baskalrininda oldu.v daha hala oluyor. Geçicek merak etme.okuyorsan okuluna bak. Yada kafanı dağıtacak biseylere odaklan.
Öptüm tatlı kiz☺

Back
X