- Konu Sahibi montesorri
iyi akşamlar herkese.konuya nasıl giricem bilmiyorum ama başlamam gerekirse benim hayatım 21 yasından beridir kabus gibi.çünki takıntılı bir aile yuzunden 30 oldum hala mutlu olamıyorum.internette kendi ilimizden biriyle tanıştım.onlar bizi aile olarak tanıyorlarmış zaten.benim konuşurken amacım sevgili olmak değil di normal orta da konuşuyorduk.mynet sohbet odasıydı bilenler vardır.daha sonra o zamanlar msn vardı oraya ekledik.ben yine arkadaşça takılıyorum diye eklemiştim.bu kişi bana birşeyler hissettiğini söyleyince hatta silmiştim onu.bu arkadaş biz mns den yazışmaya başladığımız andan itibaren ailesine söylemiş ve nerdeyse bütün sülalesi biliyordu.ben sildiğimde benim ev numaramdan aradı ağladı felan.yapışık sorunlu bir tipti.beni istemek için çok kişi araya soktular ailem istemedi bunlar da önüme geçti ve bunu duyurdular etrafa vermek zorunda kalalım diye ama ne olursa olsun ailem istemedi.sonra bunlar beni kim isterse istesin önüme geçtiler.kendisi nişanlandı ayrıldı tekrar.ama hala benle ugraşıyorlar.
benim sorunum şu ki şuan hayatım da biri var ve ciddi düşünüyoruz ama benim hiç içim rahat değil bunlar yine engel olacak diye.o yuzden zaten beni istemez sonra diye çocuga sürekli bitsin diye baskı yapıyorum.çünki korkak bir tip
hani arkamda duramaz diye.bırakır gider diye.akşamdan beri ağlıyorum.ne zaman biticek bu endişeler diye.mutlu olamıyorum ve mutlu edemiyorum
ne önerirsiniz bilmiyorum ama ben geçte olsa okul okuyorum ve son senem bu sene kpss ye hazırlanıyorum ve bu endişelerden sınava kendimi veremiyorum 
benim sorunum şu ki şuan hayatım da biri var ve ciddi düşünüyoruz ama benim hiç içim rahat değil bunlar yine engel olacak diye.o yuzden zaten beni istemez sonra diye çocuga sürekli bitsin diye baskı yapıyorum.çünki korkak bir tip