çok mutsuzum :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
iyi akşamlar herkese.konuya nasıl giricem bilmiyorum ama başlamam gerekirse benim hayatım 21 yasından beridir kabus gibi.çünki takıntılı bir aile yuzunden 30 oldum hala mutlu olamıyorum.internette kendi ilimizden biriyle tanıştım.onlar bizi aile olarak tanıyorlarmış zaten.benim konuşurken amacım sevgili olmak değil di normal orta da konuşuyorduk.mynet sohbet odasıydı bilenler vardır.daha sonra o zamanlar msn vardı oraya ekledik.ben yine arkadaşça takılıyorum diye eklemiştim.bu kişi bana birşeyler hissettiğini söyleyince hatta silmiştim onu.bu arkadaş biz mns den yazışmaya başladığımız andan itibaren ailesine söylemiş ve nerdeyse bütün sülalesi biliyordu.ben sildiğimde benim ev numaramdan aradı ağladı felan.yapışık sorunlu bir tipti.beni istemek için çok kişi araya soktular ailem istemedi bunlar da önüme geçti ve bunu duyurdular etrafa vermek zorunda kalalım diye ama ne olursa olsun ailem istemedi.sonra bunlar beni kim isterse istesin önüme geçtiler.kendisi nişanlandı ayrıldı tekrar.ama hala benle ugraşıyorlar.
benim sorunum şu ki şuan hayatım da biri var ve ciddi düşünüyoruz ama benim hiç içim rahat değil bunlar yine engel olacak diye.o yuzden zaten beni istemez sonra diye çocuga sürekli bitsin diye baskı yapıyorum.çünki korkak bir tip :( hani arkamda duramaz diye.bırakır gider diye.akşamdan beri ağlıyorum.ne zaman biticek bu endişeler diye.mutlu olamıyorum ve mutlu edemiyorum :( ne önerirsiniz bilmiyorum ama ben geçte olsa okul okuyorum ve son senem bu sene kpss ye hazırlanıyorum ve bu endişelerden sınava kendimi veremiyorum :(

Zaten netten tanışılan kişiye ev nosunu dahi vererek hata yapmışsın.
Çok pis tiplermiş ki ortalıkta laf söz yapıp senide aileni de zor duruma sokmuşlar.
Şu an ciddi bir ilişkin varsa bu yüzden bitirme sonuçta eskide kaldı diyecektim ama birlikte olduğun kişi korkak, arkanda duramayacak biriyse ne bu konuda ne de başka konularda arkanda duramayacak biriyse onunla da ciddi düşünme derim.

Hayatındaki insan korkak biriyse napıcaksın onunla bir ömür ?
Bi şekilde konuşulur bu takıntılı insandan aileninde haberi var sonuçta evlenmek istediğin adamın ailesine uygun zamanda güzel dille böyle bişey yaşandığı ama sorunlu insanlar olduğu için hala ugraştıklarını bi şekilde anlatırsınız.
Gizlencek bişey değil ki ortaya cıktıgında pat diye seni bıraksın.
çokta bilemedim tabi ne yapıp ara bozuyolar nerden buluyolar bu cesareti neyi kullanarak işi bozuyolar ama sen net olursan herşeyi çözebilirsin gibi.

iyi akşamlar herkese.konuya nasıl giricem bilmiyorum ama başlamam gerekirse benim hayatım 21 yasından beridir kabus gibi.çünki takıntılı bir aile yuzunden 30 oldum hala mutlu olamıyorum.internette kendi ilimizden biriyle tanıştım.onlar bizi aile olarak tanıyorlarmış zaten.benim konuşurken amacım sevgili olmak değil di normal orta da konuşuyorduk.mynet sohbet odasıydı bilenler vardır.daha sonra o zamanlar msn vardı oraya ekledik.ben yine arkadaşça takılıyorum diye eklemiştim.bu kişi bana birşeyler hissettiğini söyleyince hatta silmiştim onu.bu arkadaş biz mns den yazışmaya başladığımız andan itibaren ailesine söylemiş ve nerdeyse bütün sülalesi biliyordu.ben sildiğimde benim ev numaramdan aradı ağladı felan.yapışık sorunlu bir tipti.beni istemek için çok kişi araya soktular ailem istemedi bunlar da önüme geçti ve bunu duyurdular etrafa vermek zorunda kalalım diye ama ne olursa olsun ailem istemedi.sonra bunlar beni kim isterse istesin önüme geçtiler.kendisi nişanlandı ayrıldı tekrar.ama hala benle ugraşıyorlar.
benim sorunum şu ki şuan hayatım da biri var ve ciddi düşünüyoruz ama benim hiç içim rahat değil bunlar yine engel olacak diye.o yuzden zaten beni istemez sonra diye çocuga sürekli bitsin diye baskı yapıyorum.çünki korkak bir tip :KK43: hani arkamda duramaz diye.bırakır gider diye.akşamdan beri ağlıyorum.ne zaman biticek bu endişeler diye.mutlu olamıyorum ve mutlu edemiyorum :KK43: ne önerirsiniz bilmiyorum ama ben geçte olsa okul okuyorum ve son senem bu sene kpss ye hazırlanıyorum ve bu endişelerden sınava kendimi veremiyorum :KK43:

Bak canım öncelliğin her zaman hayattın olsun . Erkek arkadaş sevgili koca vb. nasipten öte yol yok. Bir erkek için asla geleceğini ikinci plana atma bir karar ver ama kararın kpss olsun koca olmasın. Eş adayına gelince direkt söle gitsin böle yapışkan biri var sinirimi bozuyor ama öle ezik gibi anlatma çok sıradan bir konu gibi anlat ki karşında ki kişi üzerine gelmesin.

Zaten netten tanışılan kişiye ev nosunu dahi vererek hata yapmışsın.
Çok pis tiplermiş ki ortalıkta laf söz yapıp senide aileni de zor duruma sokmuşlar.
Şu an ciddi bir ilişkin varsa bu yüzden bitirme sonuçta eskide kaldı diyecektim ama birlikte olduğun kişi korkak, arkanda duramayacak biriyse ne bu konuda ne de başka konularda arkanda duramayacak biriyse onunla da ciddi düşünme derim.
ben numarami vermedim.118den babamin adini soyadini vermis almis.

Hayatındaki insan korkak biriyse napıcaksın onunla bir ömür ?
Bi şekilde konuşulur bu takıntılı insandan aileninde haberi var sonuçta evlenmek istediğin adamın ailesine uygun zamanda güzel dille böyle bişey yaşandığı ama sorunlu insanlar olduğu için hala ugraştıklarını bi şekilde anlatırsınız.
Gizlencek bişey değil ki ortaya cıktıgında pat diye seni bıraksın.
çokta bilemedim tabi ne yapıp ara bozuyolar nerden buluyolar bu cesareti neyi kullanarak işi bozuyolar ama sen net olursan herşeyi çözebilirsin gibi.
onlarin mahallesinden polisti nasil duydularsa bilmiyorum ki.baska isteyen adam onlara gitmis hatta kizin onunden cekilin diye ne dedilerse adam aciyarak bakiyordu bana.ben kimseyle ilgilenmedim bu yasa kadar hatta hep zaten olmaz engel olurlar diye ama bu kisi ilk ama o da iste dedigim gibi cesaretli biri degil :(

Bak canım öncelliğin her zaman hayattın olsun . Erkek arkadaş sevgili koca vb. nasipten öte yol yok. Bir erkek için asla geleceğini ikinci plana atma bir karar ver ama kararın kpss olsun koca olmasın. Eş adayına gelince direkt söle gitsin böle yapışkan biri var sinirimi bozuyor ama öle ezik gibi anlatma çok sıradan bir konu gibi anlat ki karşında ki kişi üzerine gelmesin.
%100 katılıyorum. Anlat bilsin ondan sonra isterse gider. Sen okulunu bitir dersine çalış sınavına gir. Bak karşına neler çıkacak. 25 ten önce de evlenme. Ailenle vakit geçir. Onlarla gez dolaş. Evlendikten sonra hep evlisin zaten ne bu acele...

bisi yapmadim ki ama en cokta bu gucume gidiyor.hani bulussak yesek icsek eglensekte ben onu yari yolda biraksam.kendi kendine icinde buyuttu ve benim basimi yakti.kendisi gununu gun ediyor ben tutsak oldum evde.kac yil kendimi carsiya cikamadim bu hayvanlar yuzunden.kendimi mi olduruyum bunlarimi napiyim ben boyle hayat gecermi hep onlarin dedigimi olacak bu hayatta neden yasiyorum ben o zaman :(

%100 katılıyorum. Anlat bilsin ondan sonra isterse gider. Sen okulunu bitir dersine çalış sınavına gir. Bak karşına neler çıkacak. 25 ten önce de evlenme. Ailenle vakit geçir. Onlarla gez dolaş. Evlendikten sonra hep evlisin zaten ne bu acele...
ben kucuk degilimki ama 30yasindayim.cok oldu nerdeyse 10yil oldu hala benden ne istiyorlar anlamiyorumki.sonradan sinavlara girip ogretmenlik okudum son senem bu sene insallah kpss ye giricem.sirf guclu olmak icin okudum.ayaklarimin ustunde durayim diye ama yine de uzuluyorum bu duruma :(

bisi yapmadim ki ama en cokta bu gucume gidiyor.hani bulussak yesek icsek eglensekte ben onu yari yolda biraksam.kendi kendine icinde buyuttu ve benim basimi yakti.kendisi gununu gun ediyor ben tutsak oldum evde.kac yil kendimi carsiya cikamadim bu hayvanlar yuzunden.kendimi mi olduruyum bunlarimi napiyim ben boyle hayat gecermi hep onlarin dedigimi olacak bu hayatta neden yasiyorum ben o zaman :KK43:

Onlardan kurtulmanın tek yolu atanmak :) Kendi hayatını kurmak bak çözüm önünde gözünü iyi aç ve elinde ki fırsatı iyi değerlendir. Her şeye kulak tıka deki sınavdan sonra düşünürüm hallederim çok işe yaricak her gün bunu kendine de :)

Sen ne yaptın ki korkuyorsun.
korkacak bişey yok.eğer laf ederlerse beni istediler kabul etmedim onu sindiremiyorlar de.
bu insanlar ne garip m.sn de sohbet ettiysen olmuştu tüm ssurale alarm a geçiyor
korkma sevgilinizede mutsuz etme.

Sen ne yaptın ki korkuyorsun.
korkacak bişey yok.eğer laf ederlerse beni istediler kabul etmedim onu sindiremiyorlar de.
bu insanlar ne garip m.sn de sohbet ettiysen olmuştu tüm ssurale alarm a geçiyor
korkma sevgilinizede mutsuz etme.
bisi yapmadim iste en cokta bu koyuyor.biz ayni memleketliyiz diye internet ortaminda konustuk bu kadar hani yuzyuze gorusulmedi bisi olmadi onun kafasinda buyuttugu bisiydi.anlik heves.hani beni gormeden asik olmusmus.halbuki yalan.bu gucume gidiyor kendisi herhalti yiyor benim hayatimi kabusa cevirdiler kac senedir.ben bitsin istiyorum artik bu sacmalik yetmezmi bunca sene ev hapsi gibi hayat :(

bisi yapmadim iste en cokta bu koyuyor.biz ayni memleketliyiz diye internet ortaminda konustuk bu kadar hani yuzyuze gorusulmedi bisi olmadi onun kafasinda buyuttugu bisiydi.anlik heves.hani beni gormeden asik olmusmus.halbuki yalan.bu gucume gidiyor kendisi herhalti yiyor benim hayatimi kabusa cevirdiler kac senedir.ben bitsin istiyorum artik bu sacmalik yetmezmi bunca sene ev hapsi gibi hayat :KK43:
Aile buyuklerinizden biri gitsin o aileyle konussun kizimizi rahat bırakın yoksa hakkınızda suç duyurusunda bulunacak desin.bu ne cahil aile mis.iki sohbet etti diye kızın adını çıkar yok artik

Aile buyuklerinizden biri gitsin o aileyle konussun kizimizi rahat bırakın yoksa hakkınızda suç duyurusunda bulunacak desin.bu ne cahil aile mis.iki sohbet etti diye kızın adını çıkar yok artik
yazin sinav bitimine ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama bunlar duyarlarmi engel olurlarmi bu korku var icimde sonra diyorum kendine ne yaptinda korkuyosun diye sonra onlarin igrenc kisiligi ve geliyo erkek arkadasimin cesaretsiz olusu ve beni birakip gidecegi.sonra o beni birakmadan ben onu birakayim diyorum ama o beni birakmiyo iste.bikmadan soyluyorum bitsin diye ama daha bikmadi ne zaman bikar da birakir bilmiyorum.galiba yalniz olucem.baskasinin hayatini mahvetmek istemiyorum.benim yuzumden uzulsun istemiyorum kimse :(

yazin sinav bitimine ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama bunlar duyarlarmi engel olurlarmi bu korku var icimde sonra diyorum kendine ne yaptinda korkuyosun diye sonra onlarin igrenc kisiligi ve geliyo erkek arkadasimin cesaretsiz olusu ve beni birakip gidecegi.sonra o beni birakmadan ben onu birakayim diyorum ama o beni birakmiyo iste.bikmadan soyluyorum bitsin diye ama daha bikmadi ne zaman bikar da birakir bilmiyorum.galiba yalniz olucem.baskasinin hayatini mahvetmek istemiyorum.benim yuzumden uzulsun istemiyorum kimse :KK43:
Peki bundan ayrıl diyelim.hic mi evlenmeyecekdin.bu korku nu as ayrılığı düşünme.eğer kulağına laf gider de beni istediler kabul etmedim sindiremiyorlsr dersin.bu sebepten bırakacak sa bıraksın ama korkma korkacak bişey yapma din.

Back
X