çok mutsuzum

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
çok mutsuzum çok yorgunum . anlatacak çok şey var da . benim derdim de şu hayal kırıklıklarım . tek mutluluğum 2 kızım . onları da göremiyorum çalışmaktan . yorgunluktan eve gidince kucağıma gelmek istiyorlar ben sadece koşturarak iş yapıyorum . iş derken yine onlara yemek sofra . . ahhhhh. sanki herkes çok mutlu çok huzurlu . . şimdi bir konu okudum da eşimi süslenerek karşılıyorum diyen efkarlandım . ya ben ya ben ne isterdim bu hayattan ... aah ahhh

tek derdiniz iş mi? başka bi probleminiz yoksa bi çaresi bulunabilir.

bırakın çalışmayan kadınlarda eşlerine azıcık süslensin yani biz geleceğe kendimize ve siz anneler evlatlarınıza yatırım yapıyorsunuz. Bende çalışıyorum. Benim annemde çalıştı biz evlenene kadar. Bi günde demedik anne bizi niye ananem büyüttü sen neden kucağına almadın diye. ilerde evlatlarında anlayacak seni

Evliliği ne sanıyordunuz ki?
Bazıları rahat bazıları yoğun.

evliliğinizde mutlu değilseniz ya düzeltmek için uğraşacaksınız ya da boşanacaksınız.

bunları duymak iyi geldi . en üzüldüğüm noktaya parmak basmışsın kucağıma alamamak çok sağol

evliliğinizde mutlu değilseniz ya düzeltmek için uğraşacaksınız ya da boşanacaksınız.
çok doğru şöyle ki . düzelmeyeceğini bile bile 2 ay öncesine kadar elimden geleni yaptım . hani vicdanım rahat mı rahat. artık parmağımı oynatmam ne olacaksa olsun . boşanmaya gelince onu çok istiyorum . ama şartlardan cesaretim yok oluyor çalışıyorum çocuklara kaynanam ve annem bakıyor ayrılırsam . annem istemiyor . bakmam diyor. . amambeni üzen bunlar değil beni üzen bir kere bile beni sevdiğini söylemeyen . bir kere gözümün içine bakmayan gönlümü almayan . bir adamla evlenmş olmam . oysa ki sevgiden başka gözüm bir şey görmezdi

Sorun işse imkan varsa çik işten ne diye kendini bu kadar yipratiyosun.
Kizlarin kac yasinda yani yemek yedirdikten sonra birak isi gucu sira sende esinle ilgilen.
Yada yemegi birazda daha gec hazirlayip ilk süslen diledigin gibi.

çocuklar kaç yaşında. kendilerine bakabilecek yaşa gelene kadar çalışıp birikim yapsanız, sonra boşansanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…